Gheorghe Mihali și-a anunțat plecarea de la Dinamo

Dinamo a primit o nouă lovitură în cursul zilei de marți, 28 iunie. Echipa noastră a rămas fără Gică Mihali, cel care se ocupa de pregătirea fotbaliștilor în lipsa unui principal în acte.

Antrenorul a anunțat că, în urma unei discuții purtate cu Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a decis să plece, din cauza incertitudinilor din jurul clubului.

În același timp, Gică Mihali susține că nu va rămâne mult timp fără angajament, întrucât are deja oferte de la alte cluburi.

”Am discutat aseară (n.r. luni) cu domnul Zăvăleanu. A zis că nu poate să-mi ofere absolut nimic, pentru că nu există nicio certitudine. Eu trebuie să mă gândesc și la viitorul meu.

Din păcate, asta e situația, urmează să plec. Mi-a zis clar că depinde cine va fi președinte, administrator, iar dânșii vor numi antrenorul. Domnul Zăvăleanu a fost foarte cinstit și corect cu mine. Am oferte, o să anunț încotro o apuc”, a declarat Gică Mihali, potrivit playsport.ro.

Dinamo va trebui, astfel, să-și găsească și un antrenor principal cu Licența Pro pentru următorul sezon, primul din istoria clubului în Liga 2, pe lângă rezolvarea celorlalte probleme de la club.

Una dintre probleme este reprezentată de lot, puternic subțiat după retrogradare, când au plecat cei mai importanți fotbaliști, care și-au găsit alte angajamente, majoritatea la cluburi de Liga 1.

La capitolul sosiri, lotul lui Dinamo are o singură noutate, pe Bogdan Gavrilă, care a semnat luni.

Gheorghe Mihali, deranjat că echipa nu are președinte, sau director sportiv.

”Avem de toate în afară de bani, restul avem ce nu au multe echipe, teren, echipament, recuperare, medicamentație, terenurile de la Săftica sunt foarte bune. În afară de bani și conducere, avem tot ce ne trebuie. Nu avem un președinte sau director sportiv. Îl avem pe Sabin Ghiță care stă toată ziua la Săftica si e cu noi, dar problemele sunt banii și jucătorii.

Nici mie nu îmi convine, eu de exemplu nu pot să aștept la infinit să afirme că Mihali va fi antrenor. Se poate ca peste 1-2-3 săptămâni, să vină un administrator, să spună Mihali nu se poate, venim cu antrenorul nostru. I-am explicat și domnului Zăvăleanu, eu nu pot să stau la infinit, trebuie să mă interesez de soarta mea. Am stat 2 ani la U19, m-am chinuit teribil, nu aș vrea să mă întorc acolo.

Eu dacă sunt în discuții cu cineva, nu pot să mai aștept, vă rog să nu mă judecați. Eu am încercat să stau aici, mi-a spus Zăvăleanu că nu îmi poate promite că rămân aici, dar pot să rămân la U19. Dacă se întâmplă să plec, să nu mă judecați că am lăsat echipa. Eu am făcut un program, am făcut antrenament, o să vedem ce mai facem. Eu mai aștept foarte puțin timp.

S-a spus că mă ocup temporar, am avut avut un ajutor imens în preparatorul fizic care a fost la FCSB și echipa națională, Marius Dima.

Cei din conducerere caută să aducă pe cineva care să aducă bani, un investitor. Răzvan a fost cinstit și corect, mi-a spus că nu poate să îmi promită asta, că rămân antrenor. Mi-a spus că dacă nu rămân la echipa mare, voi continua la U19. I-am spus că am stat doi ani, am scos ce am putut, mă duc în altă parte.

Jucătorii sunt senzaționali, le-am spus-o și lor, mă uimiți cum vă pregătiți. Am adus 5-6 jucători de la U19, au venit Florescu, Demici, știți cum joacă ei lângă Ivanov, Rodriguez, Moura, Buleică, Patriche, zboară. Nu știu dacă Ivanov va continua, Rodriguez nu știu dacă va continua. Nu înțeleg și nu o să înțeleg cum Rodriguez și Ivanov au fost rezerve la echipa asta. Îmi pun mari semne de întrebare.

Ivanov este jucător lui Dinamo, dar echipa trebuie să plătească o sumă de bani Universității, dacă nu au, el trebuie să se întoarcă acolo. Nu înțeleg cum erau rezerve la Dinamo”, a spus, luni (27 iunie), Mihali la Realitatea Sportivă.

CITESTE SI:

Alexandru Răuță și-a găsit echipă: ”Îi spunem bun venit lui Alex Răuță”

Video I Cornel Șfaițer scenariul care ar fi evitat retrogradarea lui Dinamo: ”Acolo s-a greșit!”

Video I David Popovici, către Nicolae Ciucă: ”Ferm”

3 gânduri despre &8222;Gheorghe Mihali și-a anunțat plecarea de la Dinamo&8221;

Lasă un răspuns