Gică Mihali, prima reacție după plecarea de la Dinamo

Gică Mihali (56 de ani) a renunțat la postul de antrenor al lui Dinamo, iar în acest moment conducerea „câinilor” a fost preluată de Iulian Mihăescu și Ion Augustin.

Fostul tehnician a vorbit despre decizia de a părăsi Dinamo. Mihali a recunoscut că și-ar fi dorit să rămână la conducerea „câinilor”, însă s-a lovit de un moment delicat, care l-a făcut să ia în calcul plecarea.

Totodată, Gică Mihali a spus că a avut o întâlnire cu Răzvan Zăvăleanu, iar oficialul lui Dinamo i-a propus să se întoarcă la echipa U19 a clubului, propunere refuzată însă de tehnician.

„Nu m-am eliberat. Așa a fost situația, ce să fac. Nu mă simt mai liniștit, mi-ar fi plăcut să rămân. E Dinamo, echipa mea de suflet. Am trecut printr-un moment mai dificil. Eu trebuia să iau o decizie și dacă n-am putut aia a fost. Eu n-am fost antenor la Dinamo, am fost întâmplător acolo.

Am început pregătirea de două săptămâni și a trebuit să iau o decizie clară, care nu s-a putut lua însă. Dacă într-o echipă nu există reguli… Nu se poate ca la o echipă să facă fiecare ce vrea. Au apărut tot felul de tâmpenii. Mi-e rușine. Le-am spus și lor: ‘D-aia suntem unde suntem astăzi. Dacă nu sunteți un grup, nu aveți nicio șansă’.

Am avut o întâlnire cu Zăvăleanu, i-am spus care este situația. Mi-a zis că o să mă întorc la U19 și i-am zis că nu mă întorc, nu se mai poate”, a spus Mihali, la Fotbal Club.

Răzvan Zăvăleanu: ”Da, Gheorghe Mihali a plecat de la Dinamo!”

Zăvăleanu a spus și cine a fost desemnat să pregătească echipa în noile condiții.

”Da, Mihali a primit o ofertă. Nu-i puteam garanta ca va rămâne antrenor la Dinamo, în aceste condiții de acum. A fost o discuție sinceră, nu de supărare. El a vrut certitudini iar noi nu-i puteam oferi așa ceva acum.

Nu i-am putut garanta postul de antrenor, pentru că dacă va veni cineva să investească, va veni și cu echipa proprie. Era sub semnul de ”dacă’. Nu aveam ce face”, a spus Zăvăleanu, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

După plecarea lui Gică Mihali, echipa a intrat pe mâna unui nou cuplu de antrenori.

”Domnii Mihăescu și Augustin se vor ocupa de echipă de acum înainte. Nu vor pleca toți dinamoviștii”, a mai spus Zăvăleanu, la Digi Sport.

Lotul lui Dinamo de la prima reunire după retrogradarea în Liga 2

Dinamo trece prin cea mai neagră perioadă din existența acestui club. Are datorii foarte mari, a retrogradat în Liga 2, iar fotbaliștii fug pe capete din calea ”matineului”.

După exod, dinamoviștii au rămas cu un lot format preponderent din jucători crescuți de club, dar și cu câțiva jucători cu experiență, care și-au exprimat dorința de a continua în Liga 2. Iată lista celor 20 de jucători chemați la reunire, conform playsport.ro:

Portari: Eșanu Mihai, Fara Ștefan, Denis Oncescu;

Fundași: Rodrigues de Moura, Alin Buleică, Marius Tomozei, Răzvan Patriche, Marco Ehmann, Ricardo Grigore, Deniz Giafer, Alin Dudea, Marius Dragomir, Costin Amzăr, Ioan David Țone;

Mijlocași: Alin Demci, Antoni Ivanov, Geani Crețu, Claudiu Stan, Andrei Stelea, Valentin Borcea, Ahmed Bani, Antonio Bordușanu, Cristian Ionescu, Andrei Florescu;

Atacanți: Mario Șutru, Cristian Delciu, Cătălin Măgureanu, Daniel Dinu

CITESTE SI:

Ionel Dănciulescu: ”Dinamo din Liga a 2-a va rămâne Dinamo”

Florin Prunea, atac fără menajamente la Dănuț Lupu. Nici Iftodi nu a scăpat

Gheorghe Mihali și-a anunțat plecarea de la Dinamo

3 gânduri despre &8222;Gică Mihali, prima reacție după plecarea de la Dinamo&8221;

Lasă un răspuns