Steliano Filip nu scapă de controverse nici după despărțirea de Dinamo

Steliano Filip s-a despărțit pentru a doua oară în carieră de Dinamo și se bucură din plin de aceste zile libere pe care le are.

Potrivit, unui trust de presă, ”de casă” pentru fundașului stânga în vârstă de 28 de ani, a fost surprins zilele acestea ”la câteva mese de poker desfășurate în Banat”, iar în timpul discuțiilor pe care le-a avut, acesta a afirmat că pentru Dinamo urmează un deznodământ catastrofal.

El a fost abordat de un suporter curios, care l-a întrebat sincer: ”Ce urmează pentru Dinamo?”.

Potrivit gazetarilor, Steliano Filip ar fi oferit un răspuns tranșant:

”Dinamo intră sigur în faliment, se desființează!”, i-ar fi replicat Steliano Filip fanului.

Ulterior totul a fost dezmințit chiar de Steliano Filip: ”Nu este absolut nimic adevărat”, a susținut Steliano Filip. Dar după cum îl știm…..

Într-un final, Steliano Filip pleacă din Ștefan cel Mare!

Spre bucuria tuturor dinamoviștilor, joi seară, Răzvan Zăvăleanu a anunțat că s-a ajuns la o înțelegere pentru reziliere pe cale amiabilă.

”În privința lui Steliano, am vorbit cu impresarul lui și am căzut de acord să semnăm rezilierea, vineri”, a spus Zăvăleanu la Digisport.

Întrebat dacă Filip a renunțat la o parte din salarii, Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului a spus: ”Prefer să nu discutăm despre această speță. Deoarece, nu îi face bine lui Steliano Filip și nici nu este just să o fac.”

Filip a îmbrăcat tricoul lui Dinamo în 199 de meciuri, în perioadele 2012 – 2018 și 2021 – 2022. În sezonul trecut, Filip a oferit patru pase decisive în 25 de meciuri jucate.

CITESTE SI:

Țălnar, cerere URGENTĂ înaintea debutului în noul sezon

Dinamo și-a stabilit obiectivul în noul sezon: ”Eu zic că putem”

Oficial I Ce se întâmplă cu Steliano Filip, Andrei Radu și Ahmed Bani