Dinamo invitată public să-şi dispute meciurile în Capitală: ”Dacă o să intre în renovare baza lor sportivă, sunt bineveniți”

Dinamo a primit cea mai bună veste posibilă. Stadionul ”Arcul de Triumf” va fi deschis fotbalului din noul sezon.

Eduard Novak, ministrul Sportului, a anunțat că stadionul ”Arcul de Triumf” poate primi echipele de fotbal.

Arena deschisă în 2021 nu a găzduit încă niciun meci de Liga 1. Pe ”Arcul de Triumf” s-au jucat în special meciuri de rugby, partide ale echipei naționale de fotbal feminin, dar și un meci al României U21, în martie, scor 2-1 cu Finlanda.

Eduard Novak vorbit și despre Dinamo, pe care o așteaptă de asemenea pe ”Arcul de Triumf”.

”Eu cred că da (n.r. – Dinamo poate juca acolo în noul sezon), adică de ce nu. Dacă o să intre în renovare baza lor sportivă, sunt bineveniți.

Avem FRF, Dinamo, FCSB și o să facem un calendar foarte frumos. Intenția noastră este ca stadionul să fie administrat și deschis sportului”, a declarat Eduard Novak, la Pro TV.

21.HOTĂRÂRE DE GUVERN privind înfiinţarea Complexului Sportiv Naţional ”Arcul de Triumf” Bucureşti, precum şi declararea lui ca bun de interes public national Hotărârea a fost aprobată.

Dinamo s-a înscris oficial în Liga a 2-a și va continua să joace în Ștefan cel Mare

Dinamo va evolua pe arena din Ştefan cel Mare, la începutul sezonului de Liga a 2-a. ”Câinii” au ales să-şi dispute meciurile tot ACASĂ, până la începerea lucrărilor de reconstrucţie a bătrânului stadion.

Varianta stadioonului Dinamo a fost confirmată de președintele CS Dinamo, Ionuț Popa.

”Am avut o discuție cu domnul Răzvan Zăvăleanu, iar dânsul ne-a întrebat dacă poate evolua echipa acolo, în continuare. Cât timp nu va fi dărâmată, adică până în septembrie-octombrie, da! Depinde de termenele CNI. Probabil că au pus în caietul de înscriere la Liga 2, e treaba dânșilor.

Încercăm să-i ajutăm pe cei de la echipa de fotbal, suntem deschiși, dacă nu se dau scaunele jos și ce mai implică procesul de renovare. Dar nu știu cât de avantajați vor fi cei de la clubul de fotbal, câte etape vor disputa acolo din momentul în care începe sezonul de liga secundă.

Este o licitație în derulare, se depun ofertele, pe 17 iulie va fi gata acest proces. Sunt pașii firești, legali, pentru o asemenea operațiune”, a declarat Ionuț, președinte CS Dinamo.

CITESTE SI:

David Popovici este rege și la 100 metri liber! Prima reacție a dinamovistului, după a patra medalie de aur la Europeanul

Natație I Performanțele obținute de David Popovici au propulsat România pe podium

Steliano Filip nu scapă de controverse nici după despărțirea de Dinamo

2 gânduri despre &8222;Dinamo invitată public să-şi dispute meciurile în Capitală: ”Dacă o să intre în renovare baza lor sportivă, sunt bineveniți”&8221;

Lasă un răspuns