Mesaj transmis de PCH: ”Dinamo trăiește și asta doare”

Membrii Peluzei Cătălin Hildan au transmis, miercuri 13 iulie un mesaj, după seria de articole din presă.

”Dinamo trăiește și asta doare

Dacă ești om de presă, înseamnă că ultimele săptămâni au fost grele pentru tine. Dacă ești om de presă sportivă în România, înseamnă că te-ai trezit zilnic la 04:00 ca să te asiguri că cititorii tăi au citit de cel puțin 10 ori același articol în care lui Dinamo i se cânta prohodul, iar cuvântul faliment era folosit pe post de semn de punctuație (recunosc, gluma nu-mi aparține).

În schimb, dacă ești om de presă sportivă la Digi, GSP, Fanatik sau altă publicație cu target pe Ștefan cel Mare, înseamnă că erecția ți-a dispărut, iar respirația îți miroase urât. Asta după ce te-ai chinuit aproape o lună să agiți o țară întreagă că cel mai prestigios club de fotbal își închide porțile și după ce ai prezentat declarații false, dar te-ai trezit cu mortul în picioare. Șchiopătând, tușind, trezindu-se de dimineață ca să se obișnuiască cu matineul, dar în picioare. Practic, a venit mortul viu să arate publicului tău că ce bagi tu în gură, în mod normal, se elimină prin rect. Adică s-a prins românul că mănânci căcat.

Acum o să-ți fie mai greu, dragă jurnalist, să stai de vorbă cu publicul consumator de fotbal și iubitor de alb-roșu. Nu de alta, dar îți pute gura a materii fecale și să te speli pe dinți nu e de ajuns. Ai făcut-o în repetate rânduri și mirosul ți s-a îmbibat în gingii.

Ai dovedit, stimate jurnalist, că n-ai scrupule atunci când ți se dictează și că ai intrat într-o schizofrenie a panicii. Practic, dacă n-ai văzut acest club mort, ai încercat tu să-l îngropi de viu și să te comporți de parcă el e deja la groapă.

Ai făcut toate astea pentru 2 firimituri de pâine și câteva sute de click-uri. Ai făcut-o și o s-o faci în continuare. Iar noi îți vom spune în fiecare săptămână de ce literele tale au culoarea maro.

De-acum cuvintele tale miros urât”, a fost mesajul PCH.

CITESTE SI:

Marius Niculae explică de ce a refuzat să vină la Dinamo

Președintele Federației de Rugby, răspuns final privind găzduirea lui Dinamo pe stadionul Arcul de Triumf

Dorit de Rapid, Gabriel de Moura vrea să rămână la Dinamo! Anunțul lui Zăvăleanu

Un gând despre &8222;Mesaj transmis de PCH: ”Dinamo trăiește și asta doare”&8221;

Lasă un răspuns