Fără Dinamo, Liga 1 nu prezintă mare interes!

29 mai, o zi de tristă amintire! În istoria sa de 74 de ani, Dinamo nu a retrogradat niciodată şi a fost mai mereu printre forţele Ligii 1. ”Câinii” au în palmares 18 titluri de campioană şi 13 Cupe ale României, dar, în ciuda reputaţiei şi istoriei pe care o are în spate, Dinamo va debuta în Liga 2 pe 6 august.

Suporterii din programul ”Doar Dinamo București” au transmis, un mesaj realist despre perceperea tuturor dinamoviștilor.

”FĂRĂ DINAMO, LIGA 1 NU PREZINTĂ MARE INTERES

Am acceptat retrogradarea lui Dinamo, chiar dacă n-am digerat-o încă. Odată cu ea, s-a prăbușit și interesul nostru pentru fotbalul în care Dinamo nu mai este prezent.

Câinii nu se mai uită la meciuri. Am aflat că e etapă doar pentru că frații de la U Cluj joacă astăzi cu spurcații. Mulți dintre noi au mers pe stadion să strige vechiul refren, dar în tonurile ardelenești, cu LA în loc de LU’… ”Lalala lalala, m..e LA steauaaa!”

Nici la meciurile Naționalei nu ne-am mai uitat. Am aflat a doua zi despre grozăviile moștenitorului iedi.

Ni s-a tăiat cheful. Oricum n-aveam ce vedea dintr-o întrecere a cărei campioană este eliminată din primul tur de o echipă anonimă. (nu ne întrebați cu cine a jucat Cfr, că nu avem habar)

Ne interesează DOAR DINAMO BUCUREȘTI! Atât. În rest, praful să se aleagă de toți cei care s-au bucurat de retrogradarea noastră!

Pe grupurile DDB, câinii s-au apucat să strângă bani pentru că nu pot lăsa Dinamo să moară. O inițiativă care a pornit de jos în sus, de la oamenii simpli, care niciodată n-au lăsat clubul la greu.

Îngroparea lui Dinamo a fost hotărâtă în urmă cu câțiva ani. Trebuia să se întâmple în așa fel încât suporterii să nu se prindă, dar e greu cu câinii.

Dinamo trebuia să moară încă din 2020. Doar că suporterii s-au încăpățânat să țină clubul în viață. Știm că prin asta încurcăm niște planuri mărețe, dar și pe noi ne-au ”încurcat” alții. Ne-au confundat cu mulțimea care înghite orice se servește la TV”, a fost mesajul DDB.

DDB Bihor strânge bani pentru Liga 2

Organizația DDB Bihor și-a propus să strângă în cel mai scurt timp un milion de euro. Dinamo are nevoie de bani pentru a-și putea îndeplini obiectivul, promovarea în Liga 1.

Până în acest moment, 32 de persoane au contribuit la campania DDB Bihor. Un fan a donat suma de 10.000 de euro, celelalte cotizații fiind curprinse între 50 și câteva mii de euro.

Formularul prin care suporterii pot dona este însoțit de mesajul: ”Așa cum toți știm, cel mai greu pas este următorul. Cumva ceea ce trebuie să facem noi acum pentru Dinamo este să strângem 1.000.000 € pentru a achita datoriile scadente. Fiecare dintre noi poate ajuta să facem acest pas. Tu cu cât poți contribui?”.

>>>CLIC AICI PENTRU A ACCESA FORMULARUL<<<

CITESTE SI:

„Sunt bucuros că vom juca în continuare pe stadionul Dinamo”

Ionel Augustin îi liniștește pe suporterii lui Dinamo: ”Nu se pune problema sub nicio formă”

Jucătorilor care au retrogradat Dinamo puși la zid: ”La Dinamo nu avea aceeași atitudine”

4 gânduri despre &8222;Fără Dinamo, Liga 1 nu prezintă mare interes!&8221;

Lasă un răspuns