Cristi Hîldan, noi acuze la adresa conduceri lui Dinamo după ce fiul său a ajuns la Voluntari: ”În afară de suporteri care i-au scris lui fii-miu pe Facebook, nimeni!”

Cătălin Hîldan jr (19 ani), nepotul ”Unicului Căpitan” al ”câinilor”, a plecat de la Dinamo și s-a alăturat lotului celor de la FC Voluntari.

După ce în sezonul trecut a fost folosit la echipa secundă, alături de care nu a avut rezultate notabile, acesta și-a găsit altă echipa, neavând șanse de a evolua pentru prima echipă a lui Dinamo.

Ajuns la 19 ani, acesta se desparte de echipa unde unchiul său a devenit un simbol al peluzei, dar nu numai. Din păcate, numele de Hîldan a fost greu de dus în spate și nu a avut nici parte de susținere din partea antrenorilor.

Deși este un jucător foarte înalt, trecut de 1.90, era folosit preponderent fundaș dreapta la Dinamo II.

Într-un interviu, Cristi Hîldan, fratele „Unicului Căpitan”, a dat de înțeles că nimeni nu l-a contactat cu privire la situația fiului său.

”Păi, lucrurile din punctul meu de vedere sunt foarte simple, nu l-au căutat nimeni (n.r. – pe Cătălin Hîldan Jr.), nimeni nu și-a manifestat interesul față de el, am înțeles ce era de înțeles, subiectul este închis.

Singura mea dezamăgire este că ușcheala asta a noastră, cel puțin a mea și a familiei mele de la Dinamo, pe modul mut, mi-a lăsat un gust amast. Așa s-au văzut lucrurile, eu ce pot să spun?

Nu știu dacă e greutatea numelui de Hîldan, dar ideea e că mă așteptam, nu alta e dezamăgirea. Poate totuși plătesc un preț, pentru că am fost membru DDB în consiliul de administrație. Poate direcția vine din centrul țării. Poate e un scenariu de-al meu fantastic, nu am plecat pentru bani, nu am plecat pentru nimic.

Dezamăgirea mea e că nimeni nu dă niciun telefon, sunt ocupați toți.

Declarațiile pe care le-a dat pe bază de zvonuri noul conducător nu știu de unde le-a dat. Am înțeles, nu este de Dinamo de Liga a doua acum. Stau să zgârii pe la uși și să dau telefoane? Nu este în felul meu. Așa cum am considerat și am zis că e OK să plătesc cantonamente cot-la-cot cu orice părinte sau turnee, echipamente. Cum am făcut de fiecare dată când a fost vorba să se plătească echipamente cu emblema fratelui meu pe el. Am făcut totul normal, tot ce aș fi făcut oricum n-ar fi fost bine, așa că am ales liniștea lor. Dacă ei asta cred că este liniștea, succes și sănătate.

Sunt momente grele și sunt multe de spus. Este adevărat că odată cu mersul în Liga 2 s-au pierdut multe lucruri. Sper că cu ajutorul suporterilor de rând, eu cred că lucrurile se vor salva. Cu noi conducători, cu răbdare… Nu știu să fac previziuni.

El (n.r. Cătălin Hîldan Jr.) și-a dorit foarte mult să continue și, dacă aici nu s-a putut, am mai avut două oferte și am ales-o pe cea unde a fost cel mai bine primit. FC Voluntari este un club extrem de bine pus la punct.

Din punct de vedere al fanilor de rând, băiatul meu și eu am avut parte de multă dragoste și avem în continuare. Din partea celor care conduc… Silence… Modul mut!

Nimeni nu m-a căutat. Nimeni. Asta e viața, ce pot să fac? Eu cred că dacă mi se dădea un telefon și mi se zicea ‘băi Cristi, uite, continuă, mai vrea, nu mai vrea…’ În afară de suporteri care i-au scris lui fii-miu pe Facebook, nimeni! Nu există un om!”, a spus Cristi Hîldan la PRO TV.

Vlad Iacob a reacționat după plecarea lui Cătălin Hîldan Jr.

”Nu sunt la curent. Îmi pare rău. În acest moment, sunt multe priorități. Cătălin Hîldan este un simbol al lui Dinamo, o legendă a clubului, un jucător extraordinar. Din păcate, și pot să spun chestia asta doar la nivel de zvon, din ce am înțeles, cu tot regretul, nepotul acestuia nu era la același nivel. Decizia nu-mi aparține, nu este treaba mea să mă implic în zona tehnică. De asemenea, nu actuala conducere a luat această decizie”, a declarat Vlad Iacob.

Cătălin Hîldan Jr., prima reacție după despărțirea de Dinamo: ”Desigur că m-aș întoarce”

Puștiul care a debutat pentru echipa mare a lui Dinamo în amicalul de gală cu Dinamo Kiev, Cătălin Hîldan Jr. a dezvăluit motivele pentru care nu a mai continuat în Ștefan cel Mare.

”Pur și simplu n-am mai fost în vederile lor. Asta a fost toată chestia. Nimeni nu m-a chemat. Ce să fac, să rămân?! Plus că mi s-a terminat contractul la 30 iunie și nu mi-a propus nimeni prelungirea.

Nu mă interesează dacă mai am bani de luat de la Dinamo. Și așa aveam unul dintre cele mai mici contracte de acolo.

(n.r. Te doare că s-a ajuns în situația asta?) Mmm… Eu trebuie în primul rând să-mi văd de drumul meu, înaintea altor lucruri. M-am sfătuit cu familia și tata m-a convins să merg la Voluntari.

Am semnat cu FC Voluntari pe doi ani. Momentan mă voi antrena cu echipa a doua, dar sper să merg la prima echipă și să debutez în prima ligă.

Eu îmi doresc mai întâi să mă antrenez cu echipa mare și să debutez cu ei în Liga 1. Cred că pot să debutez chiar în acest an. Dacă voi munci mult și voi fi determinat. Dacă o să aibă și ei ochi pentru mine, desigur că m-aș întoarce. Dinamo e clubul unde am crescut și unde am trăit toată viața

Cea mai frumoasă amintire o am cu suporterii care m-au susținut când am debutat la Dinamo în amicalul cu Dinamo Kiev.

Am un singur mesaj pentru suporterii lui Dinamo: Să fie uniți și să continue să susțină echipa indiferent ce se va întâmpla”, Cătălin Hîldan Jr.

Fiul lui Cristi Hîldan a refuzat să vorbească foarte multe despre situația din acest moment a lui Dinamo: ”Am trăit pe viu retrogradarea lui Dinamo și sincer a fost foarte dureros. Nu credeam că se poate întâmpla vreodată asta. Sunt mulți vinovați pentru care s-a ajuns în situația asta.

Nu vreau să comentez foarte mult despre situația de la Dinamo. Chiar nu știu dacă au șanse să promoveze. Depinde doar de jucători când va reuși Dinamo să revină în Liga 1”, a spus Hîldan jr.

Cătălin Hîldan Jr. a fost la un pas să se lase de fotbal: ”Problema mea de sănătate a fost acum un an și într-adevăr m-am gândit să renunț definitiv la fotbal. Acum sunt sănătos și mă simt foarte bine din punct de vedere fizic”.

CITESTE SI:

Video I Viorel Cataramă confirmă negocierile pentru pachetul majoritar al lui Dinamo: ”Acest proiect rămâne valabil”

Vlad Iacob îi răspunde lui Iulian Mihăescu după acuzațiile făcute

”Corleone”, revenire în fotbalul românesc: ”Am făcut lucruri deosebite”

3 gânduri despre &8222;Cristi Hîldan, noi acuze la adresa conduceri lui Dinamo după ce fiul său a ajuns la Voluntari: ”În afară de suporteri care i-au scris lui fii-miu pe Facebook, nimeni!”&8221;

Lasă un răspuns