Dăm startul noului sezonului! Cum văd adversarii duelul cu Dinamo

Dinamo începe sezonul din Liga 2, joi, de la 17:00, contra celor de la Progresul Spartac, pe stadionul din Clinceni.

Andrei Erimia, patronul și totodată antrenorul echipei, şi cel mai vechi jucător din lot, Dănilă Parfeon, au vorbit înaintea meciului cu Dinamo.

„Dănilă este cel mai vechi jucător al echipei, m-am şi plictisit de când îl ştiu, pentru că eu l-am adus la fotbal la opt ani, când încă era FC Naţional în Liga 1. Dacă ne gândim la rezonanţă numelor, chiar dacă suntem Progresul Spartac,, la nivel sentimental, eu am fost antrenor la Cotroceni, mai sunt şi alţii din staff care au legături cu Cotroceniul, e un debut în forţă, un meci important între o echipa nou-promovată şi o echipa nou-retrogradată.

Sigur că Dinamo e un brand mult mai mare, are nişte nume de jucători importanţi, şi poate din perspectiva asta ar putea fi considerată o surpriză. Ei sunt favoriţi, dar sunt sigur că avem resursele şi atuurile să câştigăm meciul. (n.r. – Conferinţă într-un cadru inedit) Pentru mine a fost foarte frumos, am băut şi o cafea bună. O să încercăm să pictăm pe teren. Sigur vom încerca să etalăm un fotbal eficient, dar şi spectaculos, ofensiv”, a spus Andrei Erimia, antrenorul Progresului, completat de Dănilă Parfeon, cel mai vechi jucător din lot.

„Suntem toţi motivaţi, mai ales că jucăm cu o echipă care are o tradiţie în spate .Emoţiile sunt constructive, n-ar avea de ce să fie. Da, e prima mea conferinţă”, a spus Dănilă Parfeon.

Cum ar putea arăta Dinamo cu Progresul Spartac, după ultimele mutări din Ștefan cel Mare

Este ceva inedit, atât pentru suporteri cât și pentru oficialii lui Dinamo. Marți, 2 august, ”Câinii” au oficializat acordul semnat cu încă șase jucători în această campanie de achiziții de vară, ajungând, astfel, la unsprezece mutări pentru prima participare în istoria clubului în Liga 2.

Startul partidelor de pregătire a fost unul cu rezultate slabe pentru ”haită”. Dinamo reușind doar rezultate negative. Totuși, după venirea lui Ovidiu Burcă, care a înlocuit tandemul format din Iulian Mihăescu și Ionel Augustin, „câinii” au început să și câștige.

Dinamoviștii au legat 3 victorii la rând, cu CSO Plopeni, Popești Leordeni și CS Tunari, și se pregătesc de debutul Ligii a 2-a cu încredere.

După ultimele transferuri și fotbaliștii folosiți în amicale, acesta ar putea să fie primul 11 al lui Dinamo în meciul cu Progresul Spartac:

DINAMO: Oncescu – Moura, Giafer, Dudea, Amzăr – I.Roșu, N. Roșu – Bordușanu, A. Bani, V. Lazăr – Buhăescu

Tehnicianul lui Dinamo, Ovidiu Burcă ar avea și alte soluții, jucători experimentați precum Cătălin Țîră, Alexandru Pop, Alin Buleică, Geani Crețu sau Dani Iglesias se vor afla cel mai probabil pe banca de rezerve.

Achiziționarea tichetelor online se poate face AICI: PROGRESUL – DINAMO

Partida va fi televizată de către cele trei televiziuni deja cunoscute: Digi Sport, Prima Sport și Orange Sport.

CITESTE SI:

Ionel Dănciulescu lămurește lucrurile: ”Mai este o problemă”

Oficial I Dinamo și-a prezentat sponsorul principal! ”Suntem încântați să sprijinim echipa în noul sezon”

Muhammad Murad, reacționează după întâlnirea cu reprezentanții lui Dinamo: ”Dinamo este un club pentru care am o afinitate deosebită”

3 gânduri despre &8222;Dăm startul noului sezonului! Cum văd adversarii duelul cu Dinamo&8221;

Lasă un răspuns