Dinamo, 11 achiziții înainte de debutul în noul sezon!

Dinamo va debuta, mâine, de la ora 17:00, pentru prima oară în istorie, în Liga a 2-a, iar lucrurile au început să se miște odată cu învestirea lui Vlad Iacob în funcția de administrator special.

Marți, 2 august, Dinamo a oficializat acordul semnat cu încă șase jucători în această campanie de achiziții de vară, ajungând, astfel, la unsprezece mutări pentru prima participare în istoria clubului în Liga 2.

Cu două zile înainte (n.r oficializarea făcută marți, 2 august) de primul meci oficial disputat în eșalonul secund, ”câinii” au bătut palma și i-au prezentat pe Alexandru Pop, Ionuț Bobea, Iulian Roșu, Alin Șerban și Cătălin Țîră. Plus semnarea unui nou contract cu Denis Oncescu (portar).

Anterior, cu echipa noastră a mai semnat cu: Bogdan Gavrilă, Valentin Lazăr, Neluț Roșu, Vasile Buhăescu și spaniolul Daniel Iglesias Gago.

Joi, Dinamo joacă în deplasare cu Progresul Spartac, la Clinceni, în debutul primei etape a noului sezon de Liga 2, astfel că a fost nevoită să legitimeze jucătorii care l-au convins pe Ovidiu Burcă de faptul că merită să îmbrace tricoul alb-roșu.

Alexandru Pop, Ionuț Bobea, Iulian Roșu, Alin Șerban și Cătălin Țîră au fost prezentați în același timp de administratorul special Vlad Iacob, clubul făcându-le și o mică descriere acestora.

”Alexandru Pop, Ionuț Bobea, Iulian Roșu, Alin Șerban și Cătălin Țîră la Dinamo 1948!


București, 2 august 2022. Administratorul special Vlad Iacob anunță, prin intermediul paginilor oficiale de Facebook și Instagram ale clubului, transferurile jucătorilor Alexandru Pop, Ionuț Bobea, Iulian Roșu, Alin Șerban și Cătălin Țîră (foto, de la stânga la dreapta) la Dinamo 1948.

Alexandru Pop, 29 de ani, atacant, a debutat pentru Gloria Bistrița și a mai evoluat în carieră pentru Dunărea Călărași, Dacia Unirea Brăila, UTA, Aerostar Bacăr, Viitorul Tg. Jiu, Poli Timișoara, Rapid, Minaur Baia Mare și AFC Odorheiu Secuiesc.


Născut pe 1 mai 2002, mijlocașul Ionuț Bobea vine de la AFC Odorheiu Secuiesc și a adunat primele minute în tricoul dinamoviștilor în meciurile amicale cu SC Popești Leordeni și CS Tunari.

Mijlocaș, Iulian Roșu (28 de ani), ultima oară la divizionara secundă Metaloglobus, a făcut parte din lotul Astrei Giurgiu, campioană în urmă cu 6 ani. Fost internațional U17, U19 și U21 al României, Iulian Roșu are două meciuri în grupele Europa League, în 2011, în tricoul celor de la FCSB.

Alin Șerban, mijlocaș născut pe 7 septembrie 2002, și-a început cariera la CS Mioveni, echipă cu care a promovat în Liga 1 în vara anului 2021. Sezonul trecut a fost împrumutat de CS Mioveni la Viitorul Dăești.

Format la Academia de juniori a clubului nostru, atacantul Cătălin Țîră (28 de ani) a mai evoluat sezonul trecut pentru Dinamo, 8 jocuri și un gol în tricoul alb-roșu, iar în prima parte acestui an a jucat pentru italienii de la Bisceglie.


Bine ați venit la Dinamo 1948!”.

Dinamo și-a găsit portar!

Totodată, Denis Oncescu este noul portar titular al ”haitei”!

Tânărul goalkeeper îndeplinește criteriul eligibilității U19, de care e nevoie în eșalonul secund, pe lângă regula U21, care, pentru început, va fi îndeplinită de Ahmed Bani (20 de ani). Asta, după ce există divergențe între Mihai Eșanu și Ovidiu Burcă.

Oncescu a fost folosit de către tehnician, în amicalele verii și a început cu acesta, titular în ultimele două partide.

  • Denis Oncescu, va împlinii 18 ani pe 15 august.
Dinamo deschide noul sezon din Liga 2

În prima etapă a sezonului de Liga 2, ediția 2022-2023, Dinamo joacă în deschidere, joi, 4 august, de la ora 17:00, pe stadionul din Clinceni, cu nou-promovata Progresul Spartac.

Inițial, meciul era programat la Buftea, de la ora 18:00, însă s-ar fi desfășurat fără spectatori, astfel că Progresul a făcut demersuri pentru a-l muta la Clinceni și a reușit acest lucru.

Tichete de acces se pot achiziționa direct de la stadion, dar și online de aici: PROGRESUL – DINAMO

CITESTE SI:

”Va fi spectacol, deoarece jucăm cu Dinamo”

Florin Răducioiu, amenință: ”Am vorbit cu avocatul!”

Dinamo și-a găsit portar!

3 gânduri despre &8222;Dinamo, 11 achiziții înainte de debutul în noul sezon!&8221;

Lasă un răspuns