Dario Bonetti, anunț chiar de ziua sa: ”Trebuie să plătească”

Dario Bonetti (61 de ani), fostul antrenor al lui Dinamo, a avut o primă reacție, după ce a câștigat procesul deschis clubului nostru.

Tehnicianul italian a solicitat în instanță cele opt salarii compensatorii, în valoare de 48.000 de euro, după ce a fost demis din conducerea băncii tehnice din Ștefan cel Mare

Bonetti, a avut o primă declarație, despre banii pe care îi are de primit și a afirmat că nu este dispus să renunțe la niciun leu din această sumă.

”Încă nu am primit banii de la Dinamo, dar sper că până în septembrie se va rezolva totul. Acei bani sunt pentru munca mea. Trebuie să plătească, așa cum a spus Tribunalul! Subiect închis. E prima oară când vorbesc despre asta după un an de zile.

În primul rând, cine l-a pus pe Zăvăleanu acolo? A schimbat patru antrenori și 50 de jucători! Asta e adevărata problemă la Dinamo, nu banii lui Dario Bonetti. Pentru că ei s-au folosit de mine! Am venit când nimeni nu voia să preia echipa. Te rog, te rog, s-au folosit de mine și nu am de gând să renunț la acest drept!”, a spus Dario Bonetti, potrivit fanatik.ro.

Totodată, acesta le transmite tuturor că e convins că ar fi reușit să salveze echipa de la retrogradare dacă ar fi rămas în continuare pe banca lui Dinamo: ”Când FIFA a ridicat interdicția la transferuri, m-au dat afară! Este foarte greu pentru mine să răspund la această întrebare, dar asta e situația reală. Problema este Răzvan Zăvăleanu, nu eu! Dacă rămâneam la Dinamo, echipa era și acum în prima ligă. Am mai spus-o și o repet. Era nevoie doar să aduc încă 3-4 jucători de valoare, pentru că aveam mai mult fotbaliști tineri și fără experiență”.

Mai mult, Dario Bonetti contestă și conducerea lui Răzvan Zăvăleanu, din funcția de administratorul judiciar al lui Dinamo.

”Întrebarea este de fapt dacă Zăvăleanu și-a făcut treaba. A fost un dezastru financiar, dar și din punct de vedere tehnic. Foarte multă incompetență.

Același lucru s-a întâmplat și cu Mircea Rednic și își va primi și el banii. E ceva normal! Asta este meseria noastră. Cine a semnat contractele? Eu aveam în contract că pot să îmi aleg jucătorii și nu mi-au permis nimic. Ei au ales suma de bani cu care să fiu plătit, totul.

Echipa nu era atât de slabă, dar problema era experiența. Steaua a înscris cinci goluri din lovituri libere. A trebuit să plătesc pentru acest meci și înțeleg că rezultatul a fost dezastruos. Dar am jucat și în 10 oameni. Meciul a fost destul de echilibrat 11 contra 11. Totul s-a schimbat după eliminare. Acel rezultat de 0-6 a fost însă mincinos”, a mai spus antrenorul în vârstă de 61 de ani.

Bonetti a ținut să facă și o diferență, între suporteri și oficialii clubului:

”E o zi normală pentru mine. Nu-mi place să fac petrecere de ziua mea de naștere. Le mulțumesc suporterilor dinamoviști pentru urări!

Sunt două chestii diferite dintre relația mea cu fanii lui Dinamo și cea cu clubul. Vreau să fiu foarte clar! Una sunt fanii și alta e Dinamo! E diferit!

Fanii sunt de lăudat pentru felul în care susțin echipa”, a spus Dario Bonetti.

CITESTE SI:

Ovidiu Burcă a analizat debutul în noul sezon. Ce spune despre eliminarea lui Amzăr

Dinamoviștii nu lasă echipa la greu! Mobilizare extraordinară, pentru achiziționarea abonamentelor din noul sezon

Valentin Lazăr, anunță obiectivul lui Dinamo, după debutul în noul sezon

3 gânduri despre &8222;Dario Bonetti, anunț chiar de ziua sa: ”Trebuie să plătească”&8221;

Lasă un răspuns