Dorinel Munteanu, cu încredere anunță revenirea a trei jucători importanți, înaintea duelului cu Dinamo

Dinamo va evolua săptămâna viitoare, marți, începând cu ora 18:00, pe teren propriu cu Oțelul Galați, partidă contând pentru etapa a doua din liga secundă.

Tehnicianul echipei moldovene, are încredere că poate miza pe trei jucători de bază în confruntarea de la Clinceni.

În prima rundă a sezonului, cu Poli Iași (scor 0-0), Dorinel Munteanu nu a putut miza pe trei fotbaliști importanți din campionatul trecut de Liga 3, pe Ionuț Neagu, Juri Cisotti și Costin Ghiocel. Ghiocel are cele mai mari șanse să evolueze în duelul cu echipa lui Ovidiu Burcă, dar nici Neagu și Cisotti nu au puține șanse să fie utilizați.

Dorinel Munteanu a reglat și va încerca să regleze cât mai multe probleme până marți, când este programat duelul cu Dinamo. A tras concluziile după confruntarea cu Poli Iași, le-a analizat atent, iar pe parcursul săptămânii în curs a încercat și încearcă să facă echipa să arate mai bine.

Se poate spune că și remiza obținută de SC Oțelul cu Poli Iași a fost un rezultat surprinzător, așa cum a catalogat, bineînțeles, Dorinel Munteanu victoriile bifate de CSC Dumbrăvița și CSM Slatina, formații nou-promovate.

”În toate compartimentele trebuie să îmbunătățim jocul. Am făcut o analiză strictă după meciul cu Poli Iași. Am spus tot ce am gândit atunci, tot ce am văzut că putea fi și mai bine, dar e un joc trecut. Ne gândim la partida cu Dinamo, de marți, unde sper să revină jucătorii accidentați, Neagu și Cisotti. Au intrat la antrenamente, dar nu știu dacă îi pot folosi.

Ghiocel a mai câștigat o săptămână împreună cu echipa, e apt de joc, în rest nu am probleme medicale. Știm cu toții că acești jucători, trei, au dus greul sezonul trecut, sunt foarte bine pregătiți și pot aduce un plus cu Dinamo. Dacă îi pot folosi cu Dinamo, dacă nu, la jocul cu Unirea Constanța de pe teren propriu.

Chiar dacă nu am fost mulțumit de primul joc, potențialul echipei e mult mai mare.

Sincer, nu m-au surprins rezultatele surpriză din prima etapă, pentru că euforia la echipele nou-promovată este foarte puternică. Atât la Dumbrăvița, cât și la Progresul Spartac. Campionatul e lung, sunt 19 etape, vor fi și surprize”, a declarat Dorinel Munteanu.

Munteanu a anunțat că, formația din Galați are un buget bine stabilit până în iarnă. După, Dumnezeu cu mila.

”Se pare că la anumiți jucători adaptarea e mai grea. Voi vedea până la 5 septembrie, să văd dacă mai facem mutări sau continuăm cu acest lot. Vreau să aducem încă doi jucători, un atacant central și un fundaș stânga, care să se integreze foarte rapid și să vină la bugetul pe care noi îl avem.

Bugetul făcut până în iarnă, ca să obținem play-off-ul, e unul bun și în acest buget intră și acești doi jucători. Cum am făcut în tot acest an, au fost plătiți la zi jucătorii, așa vom face și de acum înainte.

Ne bazăm pe banii pe care îi avem și sperăm să ne îndeplinim obiectivul”, a mai punctat Dorinel Munteanu.

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Oțelul

Biletele pentru următorul meci, s-au pus în vânzare! ”Câinii” vor juca pe teren propriu cu Oțelul Galați, iar biletele au fost puse deja în vânzare online, pe bilete.ro.

Partida Dinamo București – Oțelul Galați, din etapa a 2-a, se va disputa marți, 16 august, la ora 18:00, pe Arena Clinceni.

PREȚURILE BILETELOR:

PELUZA CĂTĂLIN HÎLDAN: 10 lei;
TRIBUNA 1: 10 lei;
TRIBUNA 2: 10 lei;
PELUZA SUD: 10 lei.

CITESTE SI:

Video I David Popovici a început cu un record la CE de la Roma! Prima reacție a dinamovistului

Dinamo se mută din nou: ”Din septembrie sperăm să mergem acolo”

Cum s-a ajuns la varianta Clinceni pentru meciul cu Oțelul

3 gânduri despre &8222;Dorinel Munteanu, cu încredere anunță revenirea a trei jucători importanți, înaintea duelului cu Dinamo&8221;

Lasă un răspuns