Programul DDB are de astăzi un nou președinte: ”Venim cu un suflu proaspăt!”

Ieri au avut loc alegerile în programul DDB, pentru desemnarea viitorului președinte DDB.

În cursă au fost înscriși doi candidați, Dragoș Sterpu și Eduard Galan. Membrii activi ai programului și-au putut exprima opțiunea de vot.

După așa cum ați votat, au fost 4223 de votanți cu drept de vot, 43.8% au ales să voteze ieri și conform datelor oferite de platforma de vot, simplyvoting.com, rezultatele provizorii sunt:

Eduard Ziriakus Galan: 1288 (75.9%)

Dragoș Adrian Sterpu: 408 (24.1%)

Astfel, Eduard Galan a câștigat alegerile desfășurate pentru postul de președinte al programului.

Eduard are o misiunea grea, de a readuce programul acolo unde a fost în trecut, dar munca va fi una teribil de grea. Noul președinte votat de peste 70% dintre membrii a oferit un amplu interviu, unde a vorbit despre alegeri, planuri de viitor, dar și ceea ce înseamnă noul rol în program.

”Sunt foarte emoționat. O să îmi sune telefonul azi încontinuu! Una peste alta cred că a fost o companie curată între mine și Dragoș Sterpu și vreau să îi mulțumesc pentru asta. De acum trebuie să muncim împreună cu toții, pentru că trebuie să ducem DDB la un alt nivel.

Ideea e că trebuie să venim cu suflu proaspăt, cu o echipă mai mare și puternică. Trebuie să fim cât mai mulți și să ne apucăm de muncă, pentru că avem enorm de multe lucruri de rezolvat. Sunt multe probleme”, a spus Eduard Galan.

Noul președinte al fanilor-acționari speră ca lucrurile să se miște cât mai repede:

”În primul rând e nevoie ca membrii să aprobe noua organigramă și să numim echipa pe fiecare departament în parte. Trebuie să dăm drumul la treabă pentru că doar cu un DDB puternic Dinamo va reveni acolo unde îi e locul.

Eu voi colabora în continuare cu membrii marcanți ai programului și am susținerea lor. Am primit peste 70% din voturi și e copleșitor pentru mine. Însă ne bazăm pe fiecare membru activ, chiar și pe cei inactivi, pentru că sunt ai noștri. Sper să îi aducem înapoi pentru că doar așa putem face pași înainte.

Lumea s-a îndoit de programul, însă cifrele vorbesc de la sine. Au intrat peste 2,5 de milioane de euro în club. O să avem comisie de cenzori, rapoarte timestriale, însă vreau să îmbunătățesc programul pe care l-am prezentat. Nu vreau să îl impun eu discreționar. Toate lucrurile bune și realizabile vor fi adăugate. Eu nu îmi doresc niciodată să ies în prim plan. Doar încerc să îmi fac treaba cât mai bine și fără să îmi doresc notorietate. Am foarte mult de făcut și sunt conștient la ce m-am înhămat. Până și copilul meu de doi ani și 8 luni e membru DDB. Nu sunt omul care să iasă în față, dar voi apăra necondiționat programul.

Am un mesaj și pentru cei din program: responsabilitate și echipă. Pentru mine rezultatul de azi înseamnă foarte multă bucurie și dovedește că putem face mult mai mult. Avem o resposabilitate enormă să deschidem programul către toți dinamoviștii. Le mulțumesc pentru că forța mea ca președintele va fi dată de ei. Îi aștept alături pe cei care vor să ajute și au disponibilitate ca să putem crește și mai repede programul.

Eu o să mă ocup în primul rând de programul DDB, alături de toți ceilalți. Clubul, echipa tehnică și administrativă sper să își facă treaba. Știu că rezultatele nu ajută și aduc multe frustrări, însă lumea trebuie să înțeleagă că noi trebuie să creștem programul să avem un Dinamo mai bun și mai mulți bani la club și să nu mai fie probleme cu plățile de pe o zi pe alta”, a mai spus Eduard.

CITESTE SI:

Video I Cine sunt jucătorilor nou-veniţi Lamine Ghezali și Quentin Bena

Decizie de ultim moment! David Popovici s-a retras din finala de la 400 m: ”Nu s-a accidentat”

Oficial I Dinamo anunță doi nou veniți

4 gânduri despre &8222;Programul DDB are de astăzi un nou președinte: ”Venim cu un suflu proaspăt!”&8221;

  1. Felicitari Eduard .Problema Nr 1 este ca voi ce faceți parte din acest program sa nu mai dirijați cine si cum sa fie antrenor sau presedinte .In trecut sau întâmplat multe ,si sa nubsa mai repete .Suporterul este pentru susținerea clubului ,nu pentru a vandaliza si jignii jucatorii si cei din conducere

Lasă un răspuns