Negoiță, dispus să negocieze predarea bazei de la Săftica

Omul de afaceri libanez, Diya William Shoucair vrea să preia Dinamo, după ce conducerea clubului a anunțat că poartă mai mai multe discuții cu diverși posibili investitori.

După Adrian Tomșa și Viorel Cataramă, în peisaj a apărut și Mohammad Murad. Toate discuțiile fiind transformate într-o telenovelă.

Acum, se vorbește și despre numele lui Diya William Shoucair, cel care deține Farm Tech România.

Shoucair vrea să preia Dinamo doar dacă va ajunge la un acord cu Ionuț Negoiță pentru baza de la Săftica, unde fostul acționar deține 50% din proprietate. Astfel, Ionuț Negoiță a confirmat că se află în negocieri cu acesta pentru baza de la Săftica.

”E adevărat, ne vedem săptămâna viitoare”, a recunoscut Ionuț Negoiță.

Totodată, și administratorul judiciar a lui Dinamo, Razăvan Zăvăleanu a confirmat interesul omului de afaceri libanez, pentru preluarea clubului nostru de fotbal.

”Interesul este real!”, a anunțat Zăvăleanu.

Diya Shoucair este stabilit de foarte mulți ani în România și deține o afacere foarte puternică în domeniul utilajelor de agricultură și construcții.

Farm Tech România, deținută de afaceristul libanez, are 45 de salariați și o cifră de afaceri, în 2021, de 14 milioane euro și un profit de aproximativ 600.000 euro.

CITESTE SI:

Handbal I Valentin Ghionea, după cucerirea supercupei României: ”Ne-am dorit victoria ca o revanșă”

Interesul libanezului Diya confirmat de un oficial al lu Dinamo

Handbal I Dinamovistul Ali Zein, declarație de dragoste pentru România

3 gânduri despre &8222;Negoiță, dispus să negocieze predarea bazei de la Săftica&8221;

Lasă un răspuns