Oficialii lui Dinamo, cerere de plată pentru Plamen Iliev

Fostul jucător a lui Dinamo, Plamen Iliev este primul jucător care a părăsit-o pe nou-promovata în Liga 1, Hermannstadt.

Problemele financiare cu care se confruntă clubul îi forțează pe fotbaliști să plece unul câte unul de la sibieni.

Cu restanțe financiare considerabile neachitate, Plamen Iliev nu s-a mai prezentat la Hermannstadt și este aproape de a semna cu U Cluj.

Dinamo trebuia să încaseze 50.000 de euro în această vară de la Hermannstadt pentru transferul lui Plamen Iliev, din iarnă. Condiţia era ca echipa din Sibiu să promoveze în SuperLiga.

Hermannstadt a promovat, toate clauzele au fost bifate, însă în conturile clubului nu a intrat nici un ban. Sibienii au dat vina pe problemele financiare grave şi pe faptul că nu au aceşti bani, potrivit fanatik.ro.

Mai mult, Hermannstadt este în insolvenţă, ca şi Dinamo. Aşa că, singura soluţie pentru şefii lui Dinamo a fost să facă cerere de plata la dosarul de insolvenţă.

Potrivit surei mai sus citate, pentru Iliev sunt şanse mari să fie luat de U Cluj, “şepcile roşii” fiind în căutarea unui portar cu experienţă după ce transferul lui Cristi Bălgrădean de la CFR Cluj a intrat în impas.

De reținut: De pierdut are şi Dinamo, club care are nevoie de bani ca de aer. 50.000 de euro nu este o sumă care să acopere problemele clubului, însă din aceşti bani s-ar putea plăti salariile întregului lot de jucători.

Iar şansele ca echipa noastră să încaseze aceşti bani sunt mici, în condiţiile în care Hermannstadt este mai aproape de faliment decât de a găsi surse de finanţare care să acopere datoriile în creştere.

30 de ani are Plamen Iliev
500.000 de euro este cota de piaţă a portarului bulgar

CITESTE SI:

Înot I David Popovici, după medalia de aur cucerită la Mondialele de juniori din Peru

Înot I Formidabil! David Popovici a dus România în fruntea lumii

Dinamo, o nouă lovitură rivalei Steaua!

3 gânduri despre &8222;Oficialii lui Dinamo, cerere de plată pentru Plamen Iliev&8221;

Lasă un răspuns