Video I De ce vânzarea lui Dinamo bate pasul pe loc

Negocierile au picat din păcate, cu grupului ”One Tower”. Iar Dinamo a rămas tot pe mâna lui Dorin Șerdean.

magazinfcdinamo.ro

Potrivit unui alt Dorin, Dorin Iacob, vânzarea clubului nu este ușor de realizat.

”Negocierile cu One au apărut dintr-o deschidere a One față de subiectul Dinamo. Vlad de la început a fost în contact cu un grup de domni avocați, care se pricep la business, consultanță și fotbal, care sunt și suporteri dinamoviști. Acest cerc de apropiați ne-au permis să abordăm foarte multă lume despre a venit să investească la Dinamo. Etapa cea mai grea a fost să demonstrăm că Dinamo este o companie finantabilă, care prin procedura de reorganizare, poate și trebuie să renască.

Sunt multe lucruri negative care se spun despre Dinamo, sunt multe scenarii și lucruri greoaie în jurul echipei, care îndepărtează pe oricine, am încercat să descifrăm, ca să putem să susținem. Rămâne extrem de important o bună comunicare, un schimb de informații foarte sănătos.

Site-urile lui Dinamo, social media lui Dinamo, grupurile lui Dinamo, atunci când un investitor vrea să investească, jurnaliști vor să analizeze, intră și analizează, sunt lucruri importante. Atmosfera din jurul clubului de fotbal, solidaritatea din jurul unui club de fotbal, sunt elemente luate în calcul, ca pe un lucru foarte bun sau risc. Lumea fotbalului nu este ușor de văzut că este o afacere sănătoasă.

Mediul de afaceri serios stă deoparte, apar patroni pe persoană fizică, iubesc fotbalulul, vor notorietate, toată lumea spune că se pierd bani de către investitori, cu toate aceste adevăruri și mentalități în fotbalul românesc. Am reușit să trecem de etapa asta.

Am observat că unii discută cu somități ulterior din lumea fotbalului și li se spune că trebuie să meargă cu 10 milioane, dau tot felul de rețete și oamenii dau înapoi. Toată această chestiune ne-a provocat să trecem dincolo de acest mecanism, dar care are susținere și în prezent. Ne-am trezit cu oameni care s-au sucit după primele discuții cu noi’‘, a declarat Analistul politic Dorin Iacob și totodată, tatăl lui Vlad Iacob, administratorul special al clubului nostru, la Radio Dinamo1948.

CITESTE SI:

Ovidiu Burcă, salută decizia de organizare a UNICULUI DERBY pe Arena: ”O idee foarte bună”

Video I Dorin Iacob: ”Domnul Murad nu a fost niciodată îndepărtat”

S-a stabilit stadionul pe care se va juca Eternul Derby!

3 gânduri despre &8222;Video I De ce vânzarea lui Dinamo bate pasul pe loc&8221;

Lasă un răspuns