Care mai este situația cu arena ”Arcul de Triumf”

Dinamo se pregătește de meciul cu Gloria Buzău din deplasare, o partidă extrem de importantă, în care Dinamo caută un nou succes în liga secundă.

Dinamo va avea următorul meci de pe teren propriu la începutul lunii octombrie și până atunci trebuie rezolvată situația stadionului pe care vom juca.

Până acum am evoluat la Clinceni și în situație excepțională, pe Arena Națională, dar Dinamo caută un stadion pe care să evolueze constant meciurile de pe teren propriu. Arcul de Triumf este stadionul mult visat de fanii dinamoviști și la care se caută rezolvare de ceva timp.

Administratorul special al clubului, Vlad Iacob, a repetat faptul că își dorește rezolvarea situației stadionului și spune că s-au făcut pași în acest sens.

”Ar fi bine să rezolvăm cu Arcul de triumf, domnul Ministru a spus că va rezolva public situația, s-a constituit Complexul Sportiv Arcul de Triumf, practic el a devenit operațional. Vin cu câteva detalii, am făcut și solicitarea oficială, am demarat și în această direcție. Sperăm să primim un răspuns pozitiv într-un timp scurt, există o pauză competițională, partida de acasă cu Slobozia se va disputa la început de octombrie și până atunci să primim un stadion stabil.

Sper ca domnul ministru să operaționalizeze complexul sportiv, dacă nu, vom găsi o variantă, mă gândesc la varianta Dinamo, experiența de meci nu este extraordinară, gazonul este bun, așa am primit asigurări, dacă este nevoie, vom efectua lucrările de mentenanță. Avem personalul de acolo angajat, cei care au avut grijă de arena din Ștefan cel Mare au fost angajații noștri”, a declarat Vlad Iacob.

Dinamo, în calitate de club organizator, a fost sancționat de Comisia de Disciplină cu o amendă de 15.000 lei și cu interzicerea organizării jocurilor pe propriul stadion pentru două etape. Vlad Iacob a oferit detalii despre această sancțiune și că nu ne afectează: ”Terenul propriu anunțat la FRF este la Clinceni, nu putem disputa la Clinceni meciurile, trebuie să disputam meciurile pe altă arenă”, a mai spus administratorul special al clubului.

Bilete pentru meciul cu Buzău

Partida Gloria Buzău – Dinamo București, din etapa a 7-a, se va disputa duminică, 18 septembrie, la ora 11:00, pe stadionul Municipal Buzău.

Potrivit informaților noastre, fanii dinamoviști au rezervate 500 de bilete și acestea pot fi achiziționate direct de la stadionul din Buzău. Costul unui bilet este de 15 lei.

CITESTE SI:

Vlad Iacob, noi detalii despre discuțiile cu Murad, dar și alți potențiali investitori

Sancțiuni dictate după Dinamo-Steaua

Handbal I Primele reacții ale ”dulăilor”, după debutul din noua stagiune a Ligii Campionilor

3 gânduri despre &8222;Care mai este situația cu arena ”Arcul de Triumf”&8221;

Lasă un răspuns