Dinamo – Slobozia, reprogramat de FRF! Când se joacă meciul

Dinamo are în această etapă, a opta, meci cu Unirea Slobozia.

Echipa noastră are o parte de o pauză competițională, în care sperăm ca Ovidiu Burca să pună la punct unele lucruri în cadrul jocului.

Dinamo stă foarte, foarte prost în clasament, avem doar 6 puncte după 7 etape și pare că lupta noastră pentru play-off a luat sfârșit. Dinamo este încă angrenată în Cupa României și sperăm să ajungem în grupe, dar pentru a realiza acest obiectiv, trebuie să câștigăm duelul cu Viitorul Pandurii Tg Jiu din Cupa României.

Întâlnim echipa gorjeană, aceeași formație care ne-a învins în runda cu numărul 3, pe același stadion în care am avut parte de o înfrângere în campionat. Meciul se va juca joi, pe 29 septembrie, începând cu ora 21:30.

Inițial, partida din campionat cu Unirea Slobozia fusese programată duminică, 2 octombrie, de la ora 11:00, însă s-a modificat programul, probabil ținând cont că meciul era prea aproape de duelul din Cupă, astfel că vom juca marți, 4 octombrie, de la ora 17:00. În momentul de față sunt două variante de stadion. Prima opțiune este stadionul Arcul de Triumf, dar și stadionul Dinamo, unde echipa noastră nu a evoluat până acum în acest sezon.

Până la ora redactării acestui articol, nu s-a luat nicio decizie oficială în legătură cu posibilitatea ca Dinamo să înceapă să joace pe ”Arcul de Triumf”.

Dinamo a pierdut duminică la Buzău, iar după meciul de cupă împotriva celor de la Pandurii, va juca acasă împotriva celor de la Unirea Slobozia, marți, 4 octombrie, începând cu ora 17:00.

Ovidiu Burcă, ULUIT de ratările avute cu Gloria Buzău

Fotbaliști dinamoviști l-au exasperat pe Ovidiu Burcă după ratările avute mai ales în prima repriză.

Au fost câteva momente psihologice. La ocaziile pe care le-am avut în prima repriză, puteam să facem 2-0 sau 3-0. Să ai atâtea ocazii, să ajungi acolo atât de ușor și să ratezi de maniera asta, poate că nu meritam mai mult.

Din păcate, continuăm să nu strângem puncte și asta e cel mai dureros pentru mine. Să creezi ocazii cu atât de multă ușurință și să nu le fructifici, fotbalul te pedepsește.

Ce să lipsească? Puțină luciditate, puțină concentrare poate. În ultimii metri de teren, jucătorul trebuie să ia decizii, să fie lucid, stăpân pe el, asta lipsește”, a spus Burcă la final.

Chiar dacă Dinamo a pierdut, Ovidiu Burcă a remarcat progresul echipei, însă nu înțelege cum de se poate rata în asemenea hal.

”Ce să zic? Iar să zic că echipa arată bine? Da, arătăm din ce în ce mai bine, dar echipa nu adună puncte și e dureros. De fiecare dată jucăm bine, controlăm bine jocul cu minge și fără minge, creștem intensitatea jocului, creștem ritmul. Din păcate, ratezi în halul ăsta!

E binevenită pauza, sper să mai reglăm și să mai schimbăm ceva, să venim cu ceva nou în metodele și mijloacele de pregătire și poate reușim, în primul rând, să înscriem și să nu luăm gol, pentru că, de fiecare dată, luăm un gol mai mult decât adversarul, asta e o altă problemă pe care trebuie să o rezolvăm”, a spus Burcă.

La un moment dat, Ovidiu Burcă a lăsat de înțeles că s-ar putea despărți de Dinamo.

”După fiecare interviu am zis că facem o echipă competitivă. Ne batem de la egal la egal cu echipe care au bugete mari, au avut timp, au adus jucători și au un lot extraordinar. Trebuie să vedem și lucrurile astea și să avem răbdare. Din păcate, știți cum e la Dinamo, lumea nu are răbdare”, a precizat Burcă.

Întrebat unde va mai juca echipa meciurile de pe teren propriu, având în vedere problemele de la Clinceni, Burcă a dat un răspuns neașteptat.

”Nu o să jucăm înaltă parte. Dacă nu avem unde să jucăm, mergem în Ștefan cel Mare, la noi acasă, poate avem mai mult noroc acolo”, a spus Burcă.

Rămâneți alături de doardinamo.com, pentru noi informații!

CITESTE SI:

Mircea Rednic, dezvăluiri despre ofertele din Liga I

Programul etapei a 8-a. Când se joacă Dinamo București – Unirea Slobozia

Când se joacă meciul din Cupa României cu Pandurii Tg. Jiu

3 gânduri despre &8222;Dinamo – Slobozia, reprogramat de FRF! Când se joacă meciul&8221;

Lasă un răspuns