Eroul lui Dinamo de la Târgu-Jiu, după victoria din Cupă: ”Bineînțeles că ne-am gândit să ne luăm revanșa”

Dinamo și-a luat revanșa în fața celor de la Viitorul Pandurii Târgu-Jiu după înfrângerea din campionat și s-a calificat în faza grupelor a Cupei României.

”Câinii” au deschis scorul în minutul 34, la capătul unei acțiuni colective frumoase. Alexandru Pop a primit o pasă filtrantă superbă, iar apoi l-a „executat” pe portarul advers cu un șut în cros.

Alexandru Pop este unul dintre cei mai buni jucători ai lui Dinamo în acest sezon din Liga 2 și consideră că victoria din Cupă este a întregii echipe.

”Nu știu dacă sunt omul meciului. Am avut noroc să marchez și cred că toată echipa a făcut un joc bun în apărare și echilibrat.

Bineînțeles că ne-am gândit să ne luăm revanșa după ce am pierdut în campionat cu 2-0 și să arătăm că a fost o întâmplare.

În meciul ăsta trebuie să recunoaștem că am suferit dar am câștigat. Când ne-au bătut ei am jucat noi mai bine. Ăsta e fotbalul”, a spus Alexandru Pop la finalul meciului.

Alexandru Pop și-ar dori ca Dinamo să joace în grupe cu FCSB și Rapid în Cupa României: ”Vreau să picăm cu cât mai multe echipe din Liga 1. Mi-ar plăcea și sper să jucăm cu FCSB și Rapid. Următoarele meciuri le vom juca la Giurgiu și apoi sper că vom putea intra pe Arcul de Triumf. Ar fi foarte bine.

E frustrant pentru că în Ștefan cel Mare e casa noastră și gazonul e destul de prost. Statistic se vede că ne simțim mai bine în deplasare, dar noi trebuie să câștigăm oricând. Suporterii vin în număr mare și sunt alături de noi la fiecare meci”, a mai spus fotbalistul.

Jucătorul a vorbit și despre meciul din Liga 2 cu Unirea Slobozia, una dintre revelațiile acestui sezon:

”Eu cred că Slobozia e favorită prin prisma clasamentului. E o echipă bună și omogenă, cu stabilitate. Mergem să câștigăm. Suntem totuși Dinamo, o echipă mare”, a încheiat Alexandru Pop.

Video I Gol Alexandru Pop 0-1

Urnele pentru grupele Cupei României

Tragerea la sorți pentru grupele Cupei României este programată vineri, 30 septembrie, de la ora 12:00, la Casa Fotbalului.
Toate echipele vor juca un meci cu o echipă din urna 1, o echipă din urna 2 și o echipă din urna 3. Partidele se vor disputa pe terenul formației mai slab clasate.

Conform unui anunț făcut de FRF la implementarea noului format al Cupei României, urnele vor arăta astfel:

Urna 1: Cele șase echipe care au evoluat în play-off-ul sezonului trecut din Liga 1 + primele două clasate din play-off

Urna 2: Echipele din sezonul actual de Liga 1 care au obținut calificarea în grupe după ce au trecut de play-off. În cazul în care ar fi fost eliminate echipe din Liga 1, locurile lor ar fi fost luate de următoarele echipe calificate, conform clasamentului din sezonul trecut.

Urna 3: Restul de 8 echipe calificate în urma fazelor anterioare.
Primele două clasate din fiecare grupă se califică în sferturile de finală.

Astfel, urnele pentru actualul sezon din Cupa României arată în felul următor:

Urna 1:

CFR Cluj
FCSB
Universitatea Craiova
FC Voluntari
Farul Constanța
FC Argeș
Sepsi OSK
FC Botoșani

Urna 2:

Rapid
FC U Craiova
UTA Arad
CS Mioveni
Chindia Târgoviște
U Cluj
Petrolul
FC Hermannstadt

Urna 3:

DINAMO
Unirea Slobozia
CSC Dumbrăvița
Gloria Buzău
Minaur Baia Mare
Oțelul Galați
Ocna Mureș
CSM Alexandria

CITESTE SI:

Video I Ovidiu Burcă, entuziast după calificarea în grupele Cupei României: ”Dacă am ajuns la nivelul acesta…”

Video I Dinamo în grupele Cupei României

Avancronică I Viitorul Pandurii Tg. Jiu – Dinamo București

3 gânduri despre &8222;Eroul lui Dinamo de la Târgu-Jiu, după victoria din Cupă: ”Bineînțeles că ne-am gândit să ne luăm revanșa”&8221;

Lasă un răspuns