Când se joacă meciul de la Baia Mare

Dinamo are un meci complicat în câteva zile împotriva Unirii Slobozia, partidă considerată pe teren propriu.

Meciul se va juca la Giurgiu, marți, de la ora 17:00 și Dinamo are mare nevoie de victorie pentru a ieși din zona periculoasă a clasamentului. Pentru a putea spera la o clasare și mai sus, poate chiar să reintrăm în cărți pentru play-off, avem nevoie de o serie de rezultate pozitive, nu doar de un succes cu Slobozia.

Runda următoare avem cea mai lungă deplasare a sezonului, la Baia Mare. Vă putem informa când se va juca meciul, el a fost programat duminică, 9 octombrie, la ora 11:00, cel mai probabil urmează să fie transmis la TV, așa cum au fost transmise toate partidele echipei noastre.

Însă până atunci avem meciul de baschet mâine seară, în sala Dinamo, marți avem meciul cu Slobozia la Giurgiu, miercuri ne dăm întâlnire în Sala Polivalentă pentru partida cu Porto din Champions League. Se anunță o săptămâna plină de evenimente.

Reacția drastică a lui Burcă, după ce Claudiu Stan și David Țone au anunțat că se lasă de fotbal

Dinamo trebuie să strângă rândurile cât mai urgent! Echipa antrenată de Ovidiu Burcă, a obținut doar două victorii din șapte meciuri.

Ovidiu Burcă a explicat situația lui Claudiu Stan și a lui David Țone. Cei doi au anunțat că preferă să agațe ghetele în cui, deși abia au debutat la prima echipă.

Tehnicianul a dezvăluit care este motivul pentru care a decis să nu îi mai acorde nicio șansă lui Claudiu Stan.

”Claudiu Stan mi-a fost prezentat de staful meu, care îl cunoștea, și am decis să îl aducem, să îl cunosc și pe el. Am vrut să văd toți tinerii de perspectivă de la Academia lui Dinamo. L-am invitat într-o vineri, l-am chemat și i-am spus să rămână mai mult timp și să îmi fac o părere și să trag niste concluzii.

A venit, s-a antrenat o zi cu noi. Următoare zi am avut un meci. Din păcate nu am reușit să îi dau mai multe minute în meciul cu Tunari, din ziua aceea. A fost un meci amical, în care au fost foarte mulți jucători verificați, el ar fi trebuit să intre în acel meci. El a refuzat să intre, nu știu din ce motiv.

A luat acel gest că o lipsă de respect din partea mea. Nu a fost niciodată în intenția mea să nu respect vreun jucător. Asta a fost situația, urma să îl mai văd, să îl analizez. Din păcate, după acest episod, eu am luat decizia să nu mai continue alături de noi.

Din punct de vedere sportiv, nu am nevoie de un astfel de jucător care să aibă un astfel de comportament”, a spus antrenorul la Playsport Live.

Claudiu Stan a debutat la prima echipă anul trecut. Și în acest sezon a fost în lotul lui Ovidiu Burcă. Șocant, mijlocașul a luat decizia bruscă de a renunța la fotbal.

Ovidiu Burcă este tranșant și în cazul lui David Țone. Deși recunoaște că îl aprecia pe jucător, spune că nu are de gând să facă niciun compromis.

”David Țone este un tânăr în care îmi pusesem mari speranțe. Mie mi-a plăcut foarte mult, mi-a plăcut personalitatea lui, tupeul lui. L-am folosit în două meciuri titular, a mai intrat pe parcurs într-un alt meci. Era o variantă foarte bună pentru noi.

La finalul meciului cu Chiajna, când am apelat la o schimbare târzie, echipa avea nevoie să respire, am avut nevoie de un moment de respiro și am ales da fac această schimbare.

El a luat această schimbare… nu știu în ce mod. Copiii ăștia au niște repere false. Copiii ăștia nu înțeleg că echipa și interesele echipei sunt mai presus de intereselor personale ca sportivi și ca oameni. Interesul echipei în acel moment era să securizăm acele trei puncte. Interesul echipei era că el să intre și să joace.

El a luat-o că o lipsă de respect, foarte sensibil, foarte afectat. A mers la conducere și a spus că preferă să se lase de fotbal, dacă nu i se da drumul să plece. Nu am înțeles niciodată, adică nu am mai întâlnit de când… și sunt ei și eu de mulți ani în fenomen, eu nu am mai întâlnit un astfel de comportament.

În momentul în care un jucător îți dispare, nu îți da nicio explicație….Eu consideram că am o relație apropiată cu el, înainte să aibă orice discuție, cu orice conducător de la Dinamo, trebuia să aibă discuție onestă, bărbătească cu mine. Am considerat gestul lui unul lipsit de curaj, chiar mai mult, dar nu aș vrea să îl cataloghez.

A plecat, nu a spus nici bună ziua, nici nimic, dar asta este. El a decis și poate asta a fost să se întâmple în ceea ce îl privește.

Era un tânăr care avea perspectivă. Dar, dincolo de abilitățile tehnice, ceea ce face diferența în fotbal este mentalitatea. Aici, știți foarte bine că jucătorul român suferă foarte tare. Or, eu tocmai asta vreau să schimb la Dinamo. Nu voi face niciun compromis, niciun rabat de la valorile reale prin care clubul asta să se reclădească.

Era periculos că un tânăr de 17 ani să puna condiții unui club de anvergura lui Dinamo. El ar fi trebuit să fie mândru că îmbracă tricoul lui Dinamo un minut, zece, 15, un meci întreg.

E un tânăr pe care eu l-am folost doua meciuri și pe care urma să îl mai folosesc. Atunci, scuzați-mă, eu cred că decizia corectă este că pentru binele clubului nu trebuie să facem rabat. În ultimii ani, tot așa, cei care au condus clubul asta, cei care au fost manageri, antrenori, tot așa au spus. Hai, lasă, că pentru un rezultat…”, le-a mai declarat Ovidiu Burcă prietenilor noștri de la playsport.ro.

CITESTE SI:

Video I Reacția drastică a lui Burcă, după ce Claudiu Stan și David Țone au anunțat că se lasă de fotbal

Foto I Întâlnire MAGNIFICĂ între supercampioni și fanii dinamoviști

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu FC Porto din Liga Campionilor

3 gânduri despre &8222;Când se joacă meciul de la Baia Mare&8221;

Lasă un răspuns