Cum se simte Filip Dujmovic la câteva săptămâni distanță după venirea la Dinamo

Dinamo a început luna octombrie cu o victorie, scor 1-0 cu Unirea Slobozia, una dintre candidatele pentru locurile de play-off din Liga 2.

Acum, ”câinii” se pregătește de meciul cu Minaur Baia Mare din campionat, o partidă contând pentru etapa a 9-a.

Echipa antrenată de Ovidiu Burcă va juca în deplasare cu Baia Mare, duminică, 9 octombrie, la ora 11:00, pe stadionul “Viorel Mateianu”.

Înaintea partidei, prietenii noștri de la Radio Dinamo 1948, au purtat un dialog cu Filip Dujmovic.

Portarul în vârstă de 23 de ani, venit la Dinamo în această vară de la Radnicki a explicat de ce a acceptat să vină în Ștefan cel Mare.

”Sunt aici de 40 zile, mă simt foarte bine, sunt un jucător profesionist, nu am nevoie de foarte mult timp de adaptare. Este normal ca după câteva săptămâni să mă simt foarte bine la Dinamo.

Echipa arată mai bine de la o zi la alta, după fiecare antrenament, după fiecare joc, se vede un progres în jocul echipei. Avem o echipă foarte bună, dar în primele jocuri nu am jucat foarte bine și am pierdut o serie de partide, dar am încredere că am început să jucăm mai bine și vom începe să câștigăm mai multe meciuri pe viitor.

În mod normal nu aș fi acceptat să vin să joc la o echipă din liga secundă, eu am fost jucător de prima ligă, am jucat în prima ligă, nu am fost rezervă. Dar când Dinamo a sunat, am venit aici, nu puteam să refuz. Eu știu cât de mare este acest club, Dinamo este un brand uriaș pentru mine, dar și pentru toți care urmăresc fotbalul european. Voi încerca să ajut echipa să urce în prima ligă, acolo unde îi este locul lui Dinamo”, a declarat Filip Dujmovic pentru Radio Dinamo1948.

Fiind întrebat despre revenirea echipei noastre în Liga 1 și dacă concepe ca Dinamo să nu reușească promovarea Dujmovic a răspuns:

”De aceea am venit aici, acesta este obiectivul meu personal, dar și al echipei, asta m-a motivat să vin aici, să ajut Dinamo să ajungă în primul eșalon. Sunt surprins de nivelul ligii secunde, toată lumea poate câstiga, sunt câteva echipe bune, dar cred că avem mai multă calitate față de alții, dar trebuie să arătăm asta pe teren. Am încredere în echipă și vom arăta din ce în ce mai bine.

Eu sper să obținem multe puncte, întâlnim echipe din partea inferioară a clasamentului, dar în această competiție, toată lumea poate să producă surprize”, le-a mai spus Burcă, prietenilor noștri.

CITESTE SI:

Video I Ovidiu Burcă a concluzionat situația fotbalului românesc

Detalii despre biletele de la meciul cu Baia Mare

Ultrașii se unesc după descinderea organizată de polițiști în casele rivalilor. Mesajul transmis de PCH

3 gânduri despre &8222;Cum se simte Filip Dujmovic la câteva săptămâni distanță după venirea la Dinamo&8221;

Lasă un răspuns