Video I Dorin Șerdean, prima reacție după aprobarea planului de reorganizare modificat al lui Dinamo

Vineri dimineață, 14 octombrie, Adunarea Creditorilor de la Dinamo a aprobat planul de reorganizare modificat. S-au opus cei care pierd cel mai mult prin trecerea Asociației ”Peluza Cătălin Hîldan” la comandă.

Dorin Șerdean, actualul acționar principal al lui Dinamo, prin Lotus Products Perfect SRL, a reacționat după ce planul de reorganizare modifical al lui Dinamo a fost aprobat. În cazul în care planul va trece și de Tribunalul București, pe 24 octombrie, SC Dinamo 1948 SA va fi deținută, în procent de 99%, de Asociația ”Peluza Cătălin Hîldan”.

”Era previzibil că o să treacă planul creditorilor de momentul 14 octombrie. Era așa… cronica unei morți anunțate. Dar să vedem a cărui moarte. Așa e titul romanului, a fost și un film pe chestia asta. La Dinamo e totul un film, dar nu joacă Anthony Delon în acest film, joacă alții.

Nu sunt pesimist sau optimist, nu are nicio legătură, aici e vorba de realism, de fapte care se întâmplă și cam atât. Nu contează cum sunt”, a declarat Dorin Șerdean la Playsport Live.

Dorin Șerdean a dezvăluit și cum a votat în Adunarea Creditorilor de astăzi.

”Am votat împotrivă. Da, sunt creditor salariat (trecut cu sută la sută în planul modificat – n.r.). Să vă spun eu ceva. Băieții ăștia nu știu nici măcar a scrie corect drepturile unui om. Dacă socotiți 16 mii de lei, este aferent unei luni și trei săptămâni din a doua lună. Eu am luat ultimul salariu pentru luna octombrie 2020. Eu aveam de primit doua salarii și trei sferturi. Suma aia e greșită, trebuia să fie vreo 24-25 de mii de lei. Eu sunt îndreptățit să nu fiu de acord. Dar ei au socotit, dar e greu cu matematica asta.

Nu am luat nimic, oricum nu era cazul. Instanța oricum mi-a dat dreptate, a fost făcut un abuz. Suma trebuia să fie cea de până la 21 ianuarie 2020, când stimabilii respectivi au făcut într-o formă de ilegalitate crasă, așa cum a dovedit instanța, mi-au desfăcut contractul de muncă într-un mod abuziv. Eu eram înscris la masa credală, trebuia să fiu înscris ca salariat cu banii aferenți acelei perioade.

Din 10 septembrie am fost angajat, am primit în octombrie sau noiembrie banii cuveniți pentru cele 20 de zile din septembrie, apoi a mai fost acel salariu celebru. După care au rămas de primit banii aferenți pe luna noeimbrie, decembrie 2020, deci două luni întregi și 21 de zile din ianuarie. Dacă înmulțiți circa 9711 lei aferenți unei luni, ori doi sunt vreo 19422 de lei, plus banii pe 21 de zile. Sunt diferite ca sumă, nu sunt 16 mii cât au trecut ei acolo. Asta e chestiunea pentru care au am votat împreună, am un motiv întemeiat.

Da, o să fie un proces verbal al ședinței de azi, o să fie contestații, nu numai din partea mea, o să vedeți. Sunt mulți defavorazați. O să fie multe voturi împotrivă, nu numai chirografari. Normal că o să fie constestații, nu e normal că o să fie?!

Nu, nu știu (câte voturi negative vor fi – n.r.). Logic, vă dați seama că nu există niciun proces de insolvență în care să fie toată lumea de acord cu propunerea administratorului judiciar. Fac apel la matematică. Dacă e vorba de 200 de creditori, să știți că există un minim 10 la sută care au votat împreună, cel puțin. E matematic”, a mai spus Dorin Șerdean la Playsport Live.

CITESTE SI:

Sistemul VAR va fi folosit şi în Cupa României. Acestea sunt partidele care vor beneficia de asistență video

CCA a anunțat arbitrul de la Dinamo – Ripensia

S-a votat planul de reorganizare! APCH la un pas de a deveni acționar majoritar la Dinamo

3 gânduri despre &8222;Video I Dorin Șerdean, prima reacție după aprobarea planului de reorganizare modificat al lui Dinamo&8221;

Lasă un răspuns