DDB, mesaj direct pentru Dorin Șerdean: ”Gândul că rămâne fară acțiuni a provocat o metamorfoză teribilă”

În dimineța zilei de vineri, 14 octombrie, creditorii SC Dinamo 1948 SA au votat aprobarea modificării planului de reorganizare întocmit de Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar al clubului Dinamo, RTZ & Partners SPRL. A fost penultimul pas în procesul de preluare a pachetului majoritar de acțiuni de către suporteri, prin APCH, entitate care a fondat și care administrează programul DDB.

Singurul pas care a mai rămas de făcut este reprezentat de aprobarea noului plan de către judecătorul sindic. O decizie în acest sens va fi luată pe data de 24 octombrie la Tribunalul București. Cel mai probabil, până la acel moment, vor fi depuse și câteva contestații în legătură cu votul de vineri.

După aprobarea noului plan de reorganizare, singurul care are de pierdut, este Dorin Șerdean, prin firma pe care o administrează: ”Lotus Perfect Products”. Aceasta se ”prăbușește” de la 72,87% din acțiuni în prezent la 0,7558 %.

Asociația socios ”Doar Dinamo București” a transmis un mesaj în direcția lui Șerdean, care pentru moment este încă acționar majoritar.

”Dinamo a fost aproape îngropată de un domn care ba nu știe , ba nu poate, iar mai nou are vaga sezantie că toată lumea este la fel de neputincioasă și neștiutoare precum propria persoană.

Neștiutor!

Nu a știut cine e Cortacero, deși el l-a adus la București, nu a știut cine e Couto, desi erau aproape nedespărțiți, nu a știut cine e Sapasu, desi își trimiteau mesaje în fiecare seară, mai nou pretinde că nu a știut pentru ce este nevoie de bani la Dinamo. Se poate spune că domnul în cauză este total lipsit de informație și că sunt momente în care probabil are nevoie de buletin să își amintească domiciliul.

Neputincios!

Înainte de a spune că nu știe, domnul în cauză se vaită că nu poate. Nu poate băga bani, nu poate vinde la un preț rezonabil ( are obligații la domnii despre care spune că nu știe cine sunt), nu poate înțelege de ce este hulit, nu poate înțelege că dacă nu erau suporterii Dinamo ajungea istorie. Domnul „Nu pot” intra în scenă în momentul în care dispare subit domnul „Nu Știu”.

Mai nou atotnestiutorul și atoateneputinciosul domn, pretinde că știe și că are. Gândul că rămâne fară acțiuni la clubul pe care aproape l-a omorât a provocat o metamorfoză teribilă. Domnul pretinde că ȘTIE el un investitor, care evident este ținut secret și nu a cerut nici un document care să arate interesul pentru club. Domnul NU POT, are tupeul să creadă că cei care au ținut clubul în viață până acum nu o pot face mai departe.

Domnule Serdean, noi știm și am arătat că putem, dumneavoastră rămâneți doar un Neștiutor și un Neputincios despre existența căruia vrem să uităm cât mai repede”, este mesajul transmis de DDB.

Prima reacție a președintelui DDB, după aprobarea planului de reorganizare modificat al lui Dinamo

Președintele asociației socios ”Doar Dinamo București” a reacționat pentru prima dată după ce planul de reorganizare a lui Dinamo a fost aprobat. Eduard Galan anunță că numărul membrilor cu drept de vot a crescut cu aproape 1000, iar siguranța financiară a clubului nu este pusă în pericol.

Președintele DDB a vorbit despre noua situație în care se găsește Dinamo.

”Am primit cu foarte mare încredere. Le mulțumesc celor care au votat azi pentru un viitor mai luminos al lui Dinamo. Vreau să le mulțumesc pentru că într-adevăr cred că acest proiect poate merge mai departe.

O să apară oricum datele, în doua zile vor fi publice. Important este că creditorii bugetari au votat in proportie covarsitoare pentru plan, asta înseamnă că planul le-a dat încredere. PCH a votat, da!

Da, mă aștept la contestații. Aș dori să subliniez este că un plan de reorganizare al unei societati in insolventa se referă în primul rând la creditori și nu la acționari. Daca actionarii sunt si creditori, e alta discutie. Iar justiția se face în faza de tribunal, nu…

Mă aștept că proiectul să meargă înainte și cei care își doresc binele clubului să meargă mai departe cu noi. Chiar dacă acționarii consideră într-un fel că sunt nedreptățiți, pot venit oricând cu sume proporționale, astfel încât să fie repuși în drepturi.

Pot să vă spun că noi suntem deschiși la absolut orice partener care ar putea veni alaturi de noi. Credem în suporterii noștri, ei au ținut Dinamo în viață. Dar în același timp știu că și noi, împreună, putem găsi parteneriate puternice, ca să putem duce clubul mai departe.

Cred că da (dacă APCH poate ține Dinamo în viață prin DDB – n.r.) Pot să vă spun că sunt emise 16.500 si ceva de carduri, dintre care membri cu drept de vot sunt cred că 5.400. Au crescut de la 4.480, cât au fost. Lucrăm la platforma online, încă nu e, dar va fi.

Am simțit o creștere a entuziasmului. Este o speranță. Dar sperăm ca împreună toti cei care suntem suporteri dinamovisti să reușim să scoatem clubul și să îl ducem acolo unde îi e locul. Noi nu avem interese personale, toți care suntem în PCH – DDB suntem voluntari.

Eu cred că toți cei care au declarat până acum că sunt dinamoviști de mici vor ajuta clubul să ajungă acolo unde trebuie. Dacă vrem să ducem clubul acolo unde îi este locul, trebuie să lucăm la un proiect care este viabil”,a spus Eduard Galan la Playsport Live.

Președintele DDB a vorbit și despre schimbarea statutului, astfel ca membrii DDB să devină membri în APCH:

”Este în lucru, conform programului meu electoral. Membrii DDB vor deveni membri cu drept de vot, asa cum de fapt si sunt. Vorbim de un ONG aici, care a compus din membri.

Este în plan, avem niște termene stabilite, atât cu statutul și modificarea lui, includerea și adeziunile, cu platforma cu tot. Sunt acolo termenele, cred că o să ne ținem de ele. Cel mai importante erau urmatoarele teremene:

1. Modificarea statutului, plus comisia de cenzori, plus organigrama intre 2 și 4 luni
2. Platforma noastră pusă la punct in maxim 8 luni
3. Restul, în următorul an.

Îmi pare rău că domnul Badea a ieșit din programul DDB. Orice membru DDB care părăsește Dinamo îmi lasă un gol în suflet. Eu aș dori să vorbesc cu fiecare membru în parte care părăsește programul să îl întreb cu ce îl putem ajuta, astfel încât să revină în program. Se formează echipa de comunicare”, le-a transmis Eduard Galan, suporterilor dinamoviști.

CITESTE SI:

Video I Eroul lui Dinamo nu renunțat la ideea accederii în play-off

Ovidiu Burcă mulțumit de jocul echipei după victoria cu Ripensia

Dinamo a bifat a patra victorie și urcă în clasament

4 gânduri despre &8222;DDB, mesaj direct pentru Dorin Șerdean: ”Gândul că rămâne fară acțiuni a provocat o metamorfoză teribilă”&8221;

Lasă un răspuns