Președintele lui Metaloglobus explică mutarea meciului cu Dinamo de pe stadionul din Pantelimon

Pentru Dinamo urmează meciul din grupele Cupei României cu FCU Craiova, programat marți, 18 octombrie, la ora 21:00, pe stadionul ”Marin Anastasovici” din Giurgiu.

După partida din Cupă, la finalul săptămânii avem un meci extrem de important în campionat, în deplasare, cu Metaloglobus.

Ultima clasată joacă în mod normal în baza Granitul, din cartierul Pantelimon, dar partida cu echipa noastră, nu se va disputa pe micuțul stadion din cartierul bucureștean Pantelimon. Președintele clubului organizator, Marius Burcă, a explicat de ce s-a ajuns la această decizie.

În primul rând, el a anunțat că acest meci va fi mutat la Clinceni.

În trecut, de exemplu când Rapid a jucat acolo în Liga 2, fanii giuleșteni, veniți în număr foarte mare, au fost nevoiți să privească meciul din părculețul de lângă stadion. Pentru a se evita un astfel de moment la meciul de sâmbătă, conducerea lui Metaloglobus a decis să mute meciul la Clinceni. Chiar dacă acest lucru va presupune un efort financiar destul de însemnat pentru micuțul club bucureștean.

Astfel, Metaloglobus va deveni a patra echipă care își va juca meciurile de pe teren propriu din acest sezon de Liga 2 pe micuța arenă de lângă București, după Progresul Spartac, Dinamo și Unirea Constanța.

Marius Burcă a explicat că s-a luat această decizie pentru ca suporterii, în special cei ai lui Dinamo, să aibă posibilitatea de a veni în număr cât mai mare la stadion. Se știe că arena din Pantelimon are o capacitate foarte mică.

”Meciul cu Dinamo se joacă la Clinceni, din respect pentru echipa oaspete, spectatori, pentru fotbal. O să fie primul meci din acest sezon când vom juca, ca și gazde, pe un teren de iarbă și nu pe sinteticul nostru. Ne costă mai mult să organizăm la Clinceni decât la noi. Dar vom pune bilete în vânzare și ne așteptăm la aproximativ 1000 de spectatori. Ne asumăm acest lucru.

Dacă nu am fi putut închiria la Clinceni, exista posibilitatea să se fi jucat fără spectatori la noi, în Pantelimon, pe sintetic. Sau, conform regulamentului, le-am fi dat minimul de 5% din locuri, adică vreo 50 de locuri”, a spus președintele lui Metaloglobus, Marius Burcă, pentru playsport.ro.

Vom reveni cu mai multe detalii referitoare la bilete si când pot fi achiziționate!

Programul lui Dinamo în luna octombrie

18 octombrie:

DINAMO – FCU Craiova (Cupa României)

22 octombrie:

Metaloglobus – DINAMO

29 octombrie:

DINAMO – CSM Slatina

CITESTE SI:

CCA a anunțat arbitrul de la Dinamo – Craiova

Surpriză pregătită de Ovidiu Burcă pentru meciul de Cupă. Cum ar putea arăta Dinamo în meciul cu FCU Craiova

Nicolae Badea pune presiune pe Dinamo după aprobarea planului de reorganizare

3 gânduri despre &8222;Președintele lui Metaloglobus explică mutarea meciului cu Dinamo de pe stadionul din Pantelimon&8221;

Lasă un răspuns