”Tricolorii” mici, eșec usturător pe teren propriu

România face parte din Grupa 6, alături de Belgia, Danemarca şi Estonia, şi este gazda meciurilor din cadrul grupei de calificare.

De aceea, ”tricolorii” mici, sperau la un debut victorios în partida cu Danemarca Under 17. Din păcate, au scris un nou episod rușinos din istoria recentă a selecționatelor noastre. Echipa antrenată de Ion Marin a pierdut clar primul meci din turneul de calificare pentru Campionatul European de anul viitor, găzduit de Ungaria.

Nordicii au dominat partida și s-au impus fără probleme, cu 3 la 0. Este adevărat că reușitele oaspeților au venit pe final de partidă. Jensen a deschis scorul în minutul 77, apoi Chiakha și Mikkelsen au stabilit scorul final. Și șansele de calificare sunt deja compromise.

România a jucat în formula: Ungureanu – 4. Chihaia, 3. Fălcuşan, 5. Fătu, 20. Chinteş (17. Techereş, 86) – 16. Lăpădătescu (13. Ureche, 86), 10. Tarbă (21. Cocoş, 79), 8. Cercel – 11. Păcuraru (18. Codreanu, 75), 9. Vermeşan-cpt., 7. Sali

Celelalte meciuri se va desfăşura conform următorului program:

Sâmbătă, 29 octombrie

Danemarca – Estonia, ora 13:00 – Centrul Naţional de Fotbal Buftea

Belgia – ROMÂNIA, ora 18:00 – Centrul Naţional de Fotbal Buftea

Marţi, 1 noiembrie

Estonia – ROMÂNIA, ora 16:00 – Centrul Naţional de Fotbal Buftea

Danemarca – Belgia, ora 16:00 – Baza Sportivă Concordia Chiajna

Mihai Stoichiță a stabilit obiectivul României pentru Europeanul de tineret de anul viitor. ”Ăsta este singurul obiectiv”

Directorul tehnic FRF nu consideră că grupa tricolorilor mici este una inaccesibilă. Spania, Ucraina și Croația sunt adversarii naționalei lui Săndoi. Nu vor fi meciuri ușoare, dar nimeni nu se aștepta la adversari ușori la acest nivel.

”Nu putem avea decât un obiectiv, anume să ieșim din grupe și să încercăm să mergem cât mai departe. Dar calificarea din grupe este obligatorie. Grupa aceasta este mai ușoară decât cele de la ultimele două turnee finale. Am jucat cu Olanda, Germania, altceva. Da, e Spania, favorita grupei, dar cu Croația am mai fost în grupă. Până la urmă nu putem pica cu Lesotho sau Insulele Fiji, trebuie să jucăm”, a declarat oficialul FRF.

Stoichiță consideră că România a avut noroc la tragerea la sorți și la naționala mare.

”Trebuie să continuăm ce am arătat în ultima dublă din Liga Națiunilor. Am avut șansa de a nu cădea în grupe mult mai grele. Trebuie să fim atenți, echipele sunt bune, nu trebuie să le subestimăm”, crede Stoichiță.

CITESTE SI:

Dezvăluiri I Cum a fost demis, de fapt, Mircea Rednic de la Dinamo: ”Riscai să îți apară suporterii nemulțumiți prin față pe la club”

Dinamo, privată două penalty-uri. Alexandru Pop a explicat ce s-a întâmplat la ultima fază

Video I Răzvan Zăvăleanu confirmă, Vali Lazăr va pleca de la Dinamo! Ce îl așteaptă pe mijlocaș

3 gânduri despre &8222;”Tricolorii” mici, eșec usturător pe teren propriu&8221;

Lasă un răspuns