DDB, o nouă infuzie de capital în club: ”Dinamo a cerut ajutorul DDB iar suporterii au răspuns prezent”

Dinamo trece prin momente delicate din punct de vedere financiar și programul DDB este singura entitate care asigură sprijin.

În așteptarea unui investitor, suporterii dinamoviști din programul socios ”Doar Dinamo București” au anunțat un nou virament în coturile clubului.

Printr-un comunicat de presă, liderii liderii DDB au anunțat achitarea salariilor restante, iar în acest moment la Dinamo nu mai există întârzieri salariale.

”Dinamo a cerut ajutorul DDB iar suporterii au răspuns prezent.

Nu a fost un secret faptul că au fost întârzieri cu salariile jucătorilor și staffu-lui în această lună, dar lucrurile au reintrat pe făgașul normal.

Astăzi au fost achitate salariile, iar elevii lui Burcă se pot concentra exclusiv pe meciurile următoare, partide decisive care pot aduce Dinamo aproape de obiectivul stabilit, calificarea în play-off-ul ligii secunde.

Mulțumim celor care au contribuit prin biletele cumpărate sau prin participarea la licitațiile organizate pe pagina DDB.

Mulțumim de asemenea domnului Marin Iuhasz și domnului Răzvan Zăvăleanu pentru că au contribuit alături de DDB la achitarea salariilor restante.

De asemenea si intervenția chirurgicală de care a avut nevoie Antonio Bordusanu a fost achitată de către domnul Marin Iuhasz.

Suntem aproape de a reuși, de a avea un Dinamo curat și așezat pe principii sănătoase.

ÎMPREUNĂ PUTEM REUȘI!”, se arată în comunicatul emis.

Mutarea prin care DDB preia pachetul majoritar, în linie dreaptă: ”Va fi accesibil pentru un invesitor”

Conducerea lui Dinamo și DDB au propus un nou plan de reorganizare a clubului, care în data de 14 octombrie, creditorii societății care administrează clubul au acceptat planul de reorganizare modificat cu prelungirea perioadei de implementare.

Administratorul judiciar de la Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, care se ocupă de Planul de Reorganizare, a anunţat că după aprobarea acestui, datoriile acumulate la masa credală ar urma să scadă la mai puţin de două milioane de euro, de la opt milioane de euro.

Ovidiu Burcă, a oferit noi detalii despre schimbarea la nivel înalt pregătită în club. Antrenorul lui Dinamo Bucureşti, susţine că mutarea gândită de ”câinii” este în linie dreaptă, iar prin noul plan de reorganizare „reuşim să scăpam de acţionarii balast de la Dinamo (Lotus Perfect Products, societatea administrată de Dorin Şerdean) şi Asociaţia Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo („Dinamo – Badea”)”, după cum a transmis DDB.

De altfel, suporterii din DDB urmează să deţină pachetul majoritar de acţiuni, cu aproximativ 98%. De altfel, DDB este cel mai mare creditor al societăţii, dar mutarea ar urma să reducă semnificativ suma datorată asociaţiei.

Tehnicianul din Ștefan cel Mare a oferit ultimele detalii din cadrul pasului prin care se urmăreşte, în cele din urmă, atragerea unui noi investitor la Dinamo Bucureşti.

„Din punct de vedere juridic, cu toate problemele insolvenţei, lucrurile se îndreaptă acum spre o finalitate.

Finalitate înseamnă aprobarea planului de către judecătorul sindic şi, probabil, cu Peluza Cătălin Hîldan şi planul DDB, care să devină acţionarii principali… Ăsta este, a fost planul suporterilor, pentru că până la urmă ei au ţinut clubul ăsta în viaţă şi cred că e un lucru…

Şi să sperăm că de acolo lucrurile vor fi mult mai uşoare pentru, nu ştiu, accesibile pentru un invesitor care să vină şi să investească la Dinamo”, a declarat Ovidiu Burcă.

CITESTE SI:

Dinamo, aproape să bată palma pentru ”Arcul de Triumf”! Când ar putea juca pe cocheta arenă

Răzvan Zăvăleanu mizează pe Burcă după ce a ajuns la 7 meciuri la rând fără eșec. Programul ”câinilor” înaintea deplasări la Miercurea Ciuc

Mutarea prin care DDB preia pachetul majoritar, în linie dreaptă: „Va fi accesibil pentru un invesitor”

4 gânduri despre &8222;DDB, o nouă infuzie de capital în club: ”Dinamo a cerut ajutorul DDB iar suporterii au răspuns prezent”&8221;

Lasă un răspuns