Idilă fulgerătoare Angelina Jolie – Cristi Borcea, la Bran! Cea mai tare glumă care circulă despre venirea celebrei actrițe de la Hollywood în România

Miliardarul Elon Musk a dat o mega petrecere duminică seară la Castelul Bran, unde el și o serie întreagă de invitați au sărbători Halloweenul.

Ei au ales România ca destinaţie în acest an şi au fost încântaţi de ceea au găsit în ţara noastră. Pe lista celor care au participat la eveniment se regăseşte şi Angelina Jolie, celebra actriţă americană.

Aceasta i-a fost parteneră în trecut lui Brad Pitt, cei doi divorţând nu fără scandal în urmă cu mai mulţi ani. Prezenţa vedetei la Bran i-a inspirat pe unii internauţi mai ingenioşi care au realizat un meme care cu siguranţă îi va face pe mulţi să râdă în hohote.

Aceştia şi l-au imaginat pe Cristi Borcea apelând-o pe Angelina Jolie, în contextul prezenţei vedetei pe plaiuri mioritice.

”Alo, Angelina? Eşti la Alpin?” ar fi fost reacţia fostului acţionar dinamovist în viziunea celui care a gândit o astfel de scenă.

Actriţa este doar una dintre cele 200 de personalităţi care au ales Branul pentru petrcerea de Halloween din acest an. Alte nume importante care au făcut deplasarea în ţara noastră sunt actriţa Julia Sandstrom, fondatorul PayPal, Peter Thiel, dar și partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen.

De eveniment s-au ”lipit” și câteva tinere din Târgoviște. Acestea formează trupa de majorete Dracula’s Girls. De-a lungul anilor, fetele au cucerit mai multe medalii de aur în cadrul competițiilor la care au participat.

Este bine cunoscut faptul că Elon Musk, fondatorul Tesla Space X este un fan al legendelor vampirilor. În urmă cu aproximativ doi ani, miliardarul a făcut publică o postare, pe Twitter, în care spunea că el ar fi, de fapt, un vampir de 3000 de ani. Pentru evenimentul cu bogații planetei, miliardarul a închiriat un regizor pentru a organiza Dracula’s Experience.

Invitații speciali de la petrecerea lui Musk

Și Actrița Julia Sandstrom a venit la petrecerea lui Musk. Ea a postat un filmuleț în care a surprins camera hotelului din București, unde a fost cazată noaptea trecută, iar mai apoi a filmat, din elicopter, Castelul Bran și împrejurimile, cu titlul ”ținutul vampirilor”.

Nici Adrian Grenier, actorul, muzicianul și regizorul american care a devenit cunoscut pentru rolul principal pe care l-a jucat în ”Entourage” ca Vincent Chase, dar și pentru rolul din „Diavolul se îmbracă de la Prada” nu a lipsit. El a fost surprins în timp ce aștepta elicopterul privat pentru a ajunge la Bran.

CITESTE SI:

Contrariposta lui Dinamo la contestația depusă de Șerdean împotriva planul de reorganizare. Noua dată pentru aprobarea planului de reorganizare

Video I ”Sindromul Halep”. Bănuit că se dopează, David Popovici reacționează

Ovidiu Burcă intervine în scandalul în care a fost implicat Gabi Tamaş la Petrolul

3 gânduri despre &8222;Idilă fulgerătoare Angelina Jolie – Cristi Borcea, la Bran! Cea mai tare glumă care circulă despre venirea celebrei actrițe de la Hollywood în România&8221;

Lasă un răspuns