Concluziile lui Vlad Iacob după meciul cu Sepsi din Cupă: ”Ne-am prezentat bine”

Dinamo și Sepsi au făcut spectacol în Cupa României. Meciul de pe stadionul ”Arcul de Triumf” s-a încheiat cu victoria covăsnenilor, scor 3-2. Partida a contat pentru cea de-a doua etapă din faza grupelor.

Vlad Iacob, este de părere că stadionul din nordul Bucureștiului ar putea fi pentru Dinamo o sursă de venit și a explicat de ce și-ar dori ca echipa lui Ovidiu Burcă să joace numai pe acest stadion.

”Arcul de Triumf e un stadion scump. Un meci la Giurgiu ne creează pierderi, în timp pe Arcul de Triumf chiar și cu o prezență medie ieșim în profit. Arena Națională ne costă dublu.

Vom vedea azi care sunt pagubele. Cred că e vorba de un număr de câteva zeci de scaune rupte. Sunt daune minore și vom achita costurile.

Speram la mai mult, dar am întâlnit un club foarte bun din Liga 1, bine organizat. Trebuie să ținem cont de diferența de nivel dintre cele două echipe. Pentru noi e prioritară lupta pentru play-off. Ne-am prezentat bine și cred că am făcut o partidă onorabilă”, a spus Iacob la Pro Arena.

Administratorul special al lui Dinamo, surprinde și spune că Dinamo stă mai bine cu banii decât cluburi din SuperLiga și că este optimist în privința luptei la play-0ff și găsirea unui om potent financiar dispus să bage bani la echipă.

”Lucrurile sunt stabile. Avem nevoie foarte, foarte mare de aportul fanilor până la trecerea noului plan de reorganizare. A mers foarte bine campania de vânzare a tricourilor. Nu există garanții pentru promovare nici dacă am avea un munte de bani.

Stăm mai bine financiar decât multe echipe din Liga 1!

Trebuie să ne câștigăm meciurile și sunt sigur că vom juca în play-0ff. Investitori există, dar contează foarte mult ce se va întâmpla cu planul de reorganizare.

Hai să ne uităm ce se întâmplă și la celelalte partide. Scandările suporterilor au fost pro Dinamo și fotbal. Eu împărtășesc viziunile naționaliste ale suporterilor însă nu încurajez scandările instigatorii”, a mai spus oficialul lui Dinamo.

Reacția clubului Dinamo după dezinformarea apărută în presă, precum fanii au provocat daune arenei ”Arcul de Triumf”, la meciul cu Sepsi

O parte din mass-media sportivă din țară, au publicat câteva imagini, care la rândul lor au fost preluate de la unii la alții, informând că suporterii dinamoviști au provocat daune pe stadionul ”Arcul de Triumf”, la meciul cu Sepsi OSK, din grupele Cupei României.

Clubul Dinamo Bucureşti, prin administratorul special Vlad Iacob, a anunțat că fanii au produs pagube materiale minore, iar clubul va achita daunele. Totodată, clubul Dinamo dezminte informațiile potrivit cărora jucătorii ar fi lăsat mizerie în vestiar și publică un clip video în acest sens.

”Comunicat de presă

Articolele din presă și modul în care se folosesc imagini cu aceleași câteva daune, fotografiate în mod repetat, din mai multe unghiuri, arată, în opinia mea, intenția de a blama cu argumente minore, dar prezentate disproporționat, clubul Dinamo și suporterii dinamoviști.

E regretabil că se produc pagube materiale, fie ele și minore, așa cum sunt în cazul de față, dar mai regretabilă este manipularea și escaladarea disproporționată a unor astfel de situații!

Este o încercare de a se demonstra că pe „Arcul de Triumf” nu trebuie să evolueze cluburi de fotbal. E o campanie intenționată și nu este în spiritul „fair-play”-ului atât de invocat în sport.

Respect echipele naționale ale oricărui sport și felicit Federația Română de Rugby pentru calificarea „Stejarilor” la Campionatul Mondial! Cred însă că bunurile construite din bani publici ar trebui gestionate în interesul publicului, respectând și cunoscând prioritatea legală pe care meciurile echipelor naționale o au pe Arena „Arcul De Triumf”. Banii publici sunt realizați prin munca a milioane de români și inclusiv prin munca suporterilor dinamoviști, care, prin dedicarea lor față de club, au demonstrat că merită să se bucure de fotbal pe o arenă ultramodernă și înainte de finalizarea noului Stadion Dinamo.

Puțin peste 20 de scaune au fost deteriorate în urma meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe, iar clubul va achita integral daunele provocate de suporterii noștri. Niciunul dintre acestea nu a fost smuls intenționat – așa cum anumite persoane vehiculează în presă – iar toate daunele par accidentale și cu siguranță au survenit în momentele de bucurie și în urma spectacolului oferit de către suporterii dinamoviști.

În privința curățeniei, avem o regulă: vestiarul nostru trebuie să rămână curat, după fiecare meci. Este o regulă pe care am instaurat-o împreună cu Ovidiu Burcă, de când am venit la Dinamo. Cu această ocazie, invităm reprezentanții mass-media după fiecare partidă pentru a filma în ce condiții predăm vestiarul la final.

Aseară, după meci, staff-ul și jucătorii noștri au curățat integral vestiarul și au solicitat inclusiv mijloacele necesare pentru a îndepărta iarba rămasă pe podea. Ni s-a transmis că de acest aspect se va ocupa firma de curățenie. Serviciile de curățenie au fost parte din contractul de utilizare al arenei, achitat integral de către club.

În acest sens, punem la dispoziție câteva imagini de dinainte de partidă, care demonstrează faptul că așezarea mobilierului din vestiarul nostru era diferită, iar fotografiile prezentate în presă sunt fie din vestiarul oaspeților, fie au fost efectuate în urma altui eveniment”, se arată într-un comunicat.

CITESTE SI:

Reacția clubului Dinamo după dezinformarea apărută în presă, precum fanii au provocat daune arenei ”Arcul de Triumf”, la meciul cu Sepsi

Cauza absenței lui Gabriel Moura din partida cu Sepsi

Răzvan Zăvăleanu, detalii despre posibilii investitori: ”Cei interesați au vrut să verifice documentele”

3 gânduri despre &8222;Concluziile lui Vlad Iacob după meciul cu Sepsi din Cupă: ”Ne-am prezentat bine”&8221;

Lasă un răspuns