”Asta vreau!” Cerința lui Ovidiu Burca, neînvins în șapte partide consecutive

După victoria din meciul cu Dumbrăvița, scor 4-1, pentru echipa noastră urmează două săptămâni la dispoziție, pentru a pregăti duelul cu Iași, din etapa următoare.

Sunt două săptămâni de pauză competițională, timp în care Ovidiu Burcă și băieții pot pregăti finalul de an.

Până atunci, ”haita” va disputa cu Gloria Buzău, o partidă amicală, prilejuită de acțiunea loturilor naționale ale României. Meciul este programat, sâmbătă, 19 noiembrie la Buzău, de la ora 13:00. Momentan nu avem informații referitoare la transmisia meciului, dar vom reveni cu noi informații în viitoarele articole.

După meciul de pregătire, trupa lui Burcă va lua cu asaltul play-off-ul, cu două meciuri capitale.

Prima partidă va fi sâmbătă, pe 26 noiembrie, de la ora 16:00, la Iași. Antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burca, cel care cerea răbdare după primele meciuri pe bancă, a spus după meciul cu Dumbrăvița ce s-a îmbunătățit în jocul echipei, dar și cât de importante sunt următoarele meciuri pentru formația noastră:

”Nu știu procentual unde suntem, eu am cerut puțin răgaz deoarece știam ce am găsit aici, dar cred că echipa a înregistrat un progres enorm, mai ales din punct de vedere al interacțiunii umane. Asta vreau!

Suntem mult mai conectați unii la alții, la obiectivele clubului. Legat de filozofia de joc, de implementare, e nevoie de mult mai mult timp, dar încercăm să avem controlul jocului, o circulație bună balonului, să facem pressing sus, lucruri normale, simple.

Mai avem două meciuri cât două finale, plus un meci de Cupă, nu am tras nicio concluzie, ne concentrăm pe aceste meciuri care sunt definitorii pentru viitorul clubului.

Ne dorim victorii, abordăm meciurile să le câștigăm, echipa arată din ce în ce mai bine, va trebuie să mergem acolo și să facem cel mai bun joc al nostru”, a declarat antrenorul lui Dinamo.

Dinamo intră în pauza Ligii 2 cu moralul ridicat

Pauza vine perfect pentru Dinamo, e convins Ovidiu Burcă, antrenorul remarcând faptul că are timp să regleze lucrurile mai puțin bune din ultima perioadă. În același timp, ”câinii” au obținut victoria cu CSC Dumbrăvița și sunt și mai relaxați în zilele de pauză competițională.

”Avem pauza asta, în care mai putem regla lucruri, e binevenită pauza pentru noi, simt că grupul este mult mai așezat, în echipă există o ierarhie, ideile noastre tactice sunt mult mai clare, băieții știu ce au de făcut. Ca etică a muncii, suntem mult mai bine. Au venit și rezultatele și sunt convins că ăsta e drumul”, a spus Burcă.

Dinamo, la patru puncte de locurile de play-off. ”Câinii” încă mai speră la grupa de promovare

Dinamo a urcat pe locul 8 în urma acestui succes, cu 21 de puncte, la patru puncte de locul 6, Unirea Dej. De partea cealaltă, CSC Dumbrăvița e într-o situație tot mai grea. Nu a mai câștigat de patru meciuri, timp în care nu a luat nici măcar un punct, și e pe locul 18 din 20 de echipe, cu 13 puncte, la egalitate cu locul 17, Metaloglobus.

CITESTE SI:

Avancronică I CSA Steaua – Dinamo Bucureşti

Unde poți vedea online și cine transmite meciurile Campionatului Mondial din Qatar

Video I Vlad Iacob, aproape să se înțeleagă cu Șerdean; ”Am reușit să îi aduc domnului Șerdean o ofertă”

3 gânduri despre &8222;”Asta vreau!” Cerința lui Ovidiu Burca, neînvins în șapte partide consecutive&8221;

Lasă un răspuns