Deniz Giafer și-a stabilit obiectivul în Ștefan cel Mare

Deniz Giafer, 21 de ani, surpriza plăcută din defensiva alb-roșie, a purtat în premieră banderola de căpitan al ”haitei”.

Fundașul promovat la echipa mare a lui Dinamo, în sezonul trecut, de Dario Bonetti, spune răspicat: ”Știu ce înseamnă să porți banderola cu chipul lui Cătălin Hîldan”.

Stoperul de 21 de ani, a afirmat că primii pași în Ștefan cel Mare, i-a făcut acum 10 ani.

”Pot să zic că a fost o onoare pentru mine să fiu căpitanul echipei Dinamo, mai ales că aici am fost format, aici am făcut junioratul, aici am crescut.

Știu ce înseamnă să porți banderola cu chipul lui Cătălin Hîldan, știu ce înseamnă să fii căpitanul lui Dinamo și nu pot să zic decât că am fost onorat și mândru. Sunt de mai bine de 10-11 ani în club, am venit la Dinamo din clasa a treia și am rămas aici până acum.

Pe termen scurt, avem obiectivul să întru în play-off, să ne concentrăm pe următorul meci cu Iași, apoi cu Brașov. Să intrăm în play-off, apoi avem șanse destul de mari”, a declarat Deniz Giafer, pentru Radio Dinamo1948.

Jucătorul lui Dinamo, a vorbit și despre relația cu Ovidiu Burcă. Acesta spune că ofensiv lucrurile merg bine.

”Nu cred că este un secret, Mister face o treaba foarte bună alături de staff, ne dă idei de joc, ne arată nouă fundașilor ce trebuie să facem, ce să urmărim, să vedem la atacanți ce mișcări au, ce vor să facă.

În același timp pot să zic că meritul este al tuturor fundașilor, dar al tuturor jucătorilor, toți participăm la faza defensivă, sper să jucăm din ce în ce mai bine”, a mai spus Deniz.

CITESTE SI:

Video I Prima reacție a lui Răzvan Zăvăleanu, după interdicția transferurilor

”E foarte important să știi că poți schimba ceva pe parcursul meciului”

Ovidiu Burcă nu îl menajează pe David Țone: ”A avut în trecut tot felul de probleme”

3 gânduri despre &8222;Deniz Giafer și-a stabilit obiectivul în Ștefan cel Mare&8221;

Lasă un răspuns