Video I Xavi Pascual, extrem de nervos la finalul partidei cu Buzău

Dinamo București a obținut o nouă victorie și își păstrează fotoliul de lider în Liga Zimbrilor.

Chiar dacă oboseala și-a spus cuvântul, ”dulăii” au mai adăugat trei puncte importante în clasament, după victoria din această după-amiază, cu HC Buzău, scor 36-30.

Supercampionii României au intrat în ultima sută de metrii, în drumul spre calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor. Partida decisivă, va fi în compania celor de la PPD Zagreb, joi, de la ora 19:45, în sala Polivalentă din București.

Tehnicianul lui Dinamo, Xavi Pascual, îi atenționează pe ”câini”, după victoria cu Buzău. Acesta, s-a arătat nemulțumit de evoluția jucătorilor la finalul partidei cu HC Buzău.

”Am câștigat meciul și sunt trei puncte foarte importante pentru noi. Dar eu nu sunt fericit, pentru că nu am respectat echipa oponentă și nu acesta este drumul nostru.

Sunt foarte supărat de cum a jucat echipa, pentru că joi avem finala și nu se poate juca cu această atitudine!”, a declarat tehnicianul dinamovist, pentru pagina de facebook CS Dinamo Handbal. Pe această cale, le mulțumim că ne-au permis să preluăm acest interviu.

Biletele pentru meciul cu PPD Zagreb din Liga Campionilor

În parteneriat cu Eventim, CS Dinamo le oferă suporterilor, patru tipuri de bilete care pot fi comandate prin eventim.ro.

PREȚURI BILETE:

VIP: 150 de lei;

Categoria 1: 60 de lei;

Categoria 2: 50 de lei;

Categoria 3: 30 de lei.

Tichetele se vor putea achiziționa, în limita permisă și de la casele de bilete ale sălii Polivalente, în ziua meciului, începând cu ora 18:00.

CITESTE SI:

Dinamoviștii vor fi monitorizați în vacanța de iarnă: ”Îi vom monitoriza”

Dinamo se bate la play-off! Ce dueluri au ”câinii” în ultimele trei etape

Moș Nicolae, te rugăm să nu mai vii!

3 gânduri despre &8222;Video I Xavi Pascual, extrem de nervos la finalul partidei cu Buzău&8221;

Lasă un răspuns