Răzvan Zăvăleanu a reacționat după ce planul de reorganizare a fost respins

În cursul zilei de marți, Tribunalul București a respins planul de reorganizare propus de către Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo.

Pracitc, vechiul plan de reorganizare nu putea fi respectat, având în vedere că retrogradarea în Liga 2 a fost echivalentul diminuării semnificative a veniturilor.

Dinamo a rămas, printre altele, și fără banii din drepturile TV, care acoperă o bună parte din bugetul echipelor din prima ligă. Acum, noul plan de reorganizare implica prelungirea cu încă un an, până în 21 noiembrie 2025, iar DDB urma să devină acționar majoritar.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, s-a arătat surprins de hotărârea Tribunalului București și a recunoscut că nu o înțelege. Mai mult, Zăvăleanu a asigurat că nu se va pune problema ca Dinamo să ajungă în faliment. ”Câinii” așteaptă acum motivarea judecătorului sindic în cazul planului de reorganizare.

”N-a venit încă explicația acestei decizii. Încercăm să înțelegem această decizie în condițiile în care ea ne respinge și pe unii, și pe ceilalți. Și pe cei care au contestat planul de reorganizare, Țălnar, Șerdean și Badea.

Nu va fi faliment, asta pot să vă spun clar. Așteptăm motivarea și așteptăm ce va spune judecătorul sindic în cazul acesta”, a spus Zăvăleanu, la Digi Sport.

Dinamo are posibilitatea să facă apel, în termen de șapte zile de la comunicarea hotărârii.

”Respinge cererea creditorilor Cornel Ţălnar, Şerdean Pavel Dorin și Asociația Club Sportiv Fotbal Club Dinamo București privind desemnarea unui specialist care să-şi exprime o opinie cu privire la posibilitatea de realizare a planului în condiţiile art. 139 alin. 1 din Legea nr. 85/2014, ca neîntemeiată.

Respinge, ca inadmisibile, obiecţiunile formulate de creditorii Cornel Ţălnar, Şerdean Pavel Dorin și Asociația Club Sportiv Fotbal Club Dinamo București.

În temeiul art. 139 alin. 5 din Legea nr.85/2014, respinge cererea privind confirmarea Planului de reorganizare modificat al debitoarei DINAMO 1948 SA propus de administratorul judiciar RTZ&PARTNERS SPRL – Filiala Bucureşti.

Stabileşte termen pentru continuarea procedurii la 06.02.2023. Cu apel, în termen de 7 zile de la comunicarea hotărârii prin publicare în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă, ce va fi depus la Tribunalul Bucureşti Secţia a VII-a Civilă.

Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 13.12.2022″, se arată în documentul emis de instanță.

CITESTE SI:

Veste proastă din partea judecătorului sindic

Președintele CS Dinamo anunță obiectivul ”dulăilor” în Liga Campionilor

Decizia pe care a luat-o Xavi Pascual după ce PSG l-a ofertat

4 gânduri despre &8222;Răzvan Zăvăleanu a reacționat după ce planul de reorganizare a fost respins&8221;

  1. Singurul lucru as vrea sanu ii facem pe plac lui Badea si Serdean,Am incredere in dul. Zavaleanu ca nu va ajunge la faliment .Din putinul meu voi continua sa cumpar bilete si sa platesc cotizatia in avans.Forta DINAMOOOO.

Lasă un răspuns