Ion Țiriac, declarație stupefiantă despre demolarea stadionului Dinamo

Unul dintre cei mai cunoscuți dinamoviști din țară, Ion Țiriac cere demolarea vechiului stadion Dinamo, dar nu pentru construirea unei arene noi, așa cum așteaptă toată suflarea din Ștefan cel Mare.

Miliardarul român ar vrea o arenă de 50.000 de locuri, la marginea Bucureștiului, iar în locul unui teren de fotbal, în centrul Capitalei, ar fi indicat să se facă blocuri.

Noul stadion al lui Dinamo va fi gata în 2025.

Arena din Ștefan cel Mare va costa peste 70 de milioane de euro și va fi dotată după ultimele standarde cerute de UEFA.

”Un stadion de fotbal Dinamo acolo unde e nu îşi are locul. Absolut nu îşi are locul. Vindeţi terenul ăla şi faceţi locuinţe, blocuri, nu ştiu ce!

Şi faceţi un stadion de 50.000 de locuri, de 30.000 de locuri undeva unde din nou se duce tranvaiul şi duce autobuzul! Nu inventăm noi roata (n.r. – construirea unui stadion la marginea oraşului), e frumos să te duci acolo”, a spus Ion Ţiriac, în cadrul unui eveniment.

Detalii de ultimă oră despre noul stadion al lui Dinamo

La finalul lui 2022, au apărut detalii despre noul stadion al lui Dinamo. Noua casă a ”câinilor” se anunţă a fi o bijuterie, şi va avea dotări unice în România.

Arena din Ştefan cel Mare urmează a fi demolată la începutul anului 2023. În acest sezon, echipa noastră nu şi-a mai disputat niciun meci pe bătrânul stadion, deplasându-se pentru partidele de pe teren propriu la Giurgiu, Clinceni, Chiajna şi Arcul de Triumf.

Noua arenă din ”Groapă” va fi construită în acelaşi loc în care este amplasată actuala. Stadionul va avea aproximativ 25.000 de locuri, iar lucrările ar urma să fie finalizate în 2025.

Pagina de Facebook ”Noul Stadion Dinamo” a anunţat ce va oferi noua bijuterie din Capitală. După semnarea contractului cu firma care se va ocupa de proiectarea stadionului, „câinii” au publicat o serie de dotări care vor fi regăsite pe arena din Ştefan cel Mare.

”Complexul va fi încadrat in categoria a 4-a (ex”Elite”) conform clasificării UEFA, cu o capacitate netă de aproximativ 25.000 de locuri, urmand a avea 5 vestiare (gazde, oaspeti, arbitri, copii de mingii, personal auxiliar), destinat in principal fotbalului si rugby-ului”, au spus dinamoviştii.

CITESTE SI:

România, foarte aproape de a pierde un tânăr fotbalist: ”Trebuie să ţinem cont de un element foarte important”

Deian Sorescu revine în România. Problemele care au dus la plecarea de la Rakow la doar un an după semnarea contractului

Ovidiu Burcă, despre situație complicată cu Filip Dujmovic: ”Am luat decizie foarte grea”

4 gânduri despre &8222;Ion Țiriac, declarație stupefiantă despre demolarea stadionului Dinamo&8221;

  1. Mise face sila de acest asa zis tenisman ,la cata prostie ii debiteaza mintea .Nu a fost cu securitatea dar a colaborat cu ei .Ce sa zica si omul la 83 ani screloza este mare ,dar ar vrea si stadionul Dinamo sa construiasca el ceva.A mancat o paine alba de la MI dar sa ajute clubul ioc.Rusine securistule ,esti frate cu Basescu si alti colaboratori.

Lasă un răspuns