Video I Ovidiu Burcă, reacție fermă după primul amical!

Dinamo și Paulesti s-au întâlnit în această după-amiază la Buftea, în primul meci amical al echipei noastre din pauza de iarnă.

După o săptămână extrem de agitată, Dinamo a remizat, scor 0-0, în fața celor de la CS Păulești, locul 7 în Seria 5 din Liga 3.

La finalul partidei tehnicianul lui Dinamo, Ovidiu Burcă a vorbit despre situația lotului, a atmosferei de la echipă, dar a tras și câteva concluzii după acest meci.

”Atmosfera este una bună, poate fi și mai bună, o să vedem în perioada următoare, să redobândim acel spirit care ne-a adus aproape de play-off. Am reușit asta prin disciplină, coeziune.

Am văzut că foarte multă lume a vorbit pe tema conferinței, relația mea cu jucătorii este una bună, ne cunoaștem mai bine, chiar dacă a fost un moment mai tensionat. Din această situație, ca și grup, echipă, vom ieși mai puternici.

S-au făcut multe discuții pe tema banilor, am fost cel care a luptat pentru drepturile jucătorilor, am oferit toată dragostea mea, nu am lăsat să nu aibă pucnt de vedere, curaj, le-am cerut doar o păsuire și atâta tot. Ei mă cunosc foarte bine, știu că am făcut multe pentru ei și voi face.

Nu e cazul să facem subiect de discuție cu vestiarul,suntem în aceiași barcă, sunt momente tensionate când pârârile nu converg, Dinamo trebuie să ne reunească pe toți.

Declarațiile mele nu au fost foarte dure, nu am folosit cuvinte ieșite din comun, așa sunt în mod natural, am fost acuzat că nu am fost corect, mi s-au făcut teorii de leadership, nu vreau să fiu politc corect, acesta sunt eu. Nu trebuie să mulțumesc pe nimeni, am o relație bună cu jucătorii mei, o voi îmbunătăți, osă îi ajut cu tot ce pot eu.

Eu nu fac ping-pong mediatic, am văzut că multă lume discută pe tema conferinței, am renunțat la jucători deoarece sportiv nu mai credeam, atâta tot, când spun sportiv, e vorba de toate elementele, nu mă ascund în spatele nimănui, consider că este o decizie bună, o să vedem pe viitor. Sper să avem liniște, să ne focusăm pe ce avem de făcut, de a intra în play-off.

Ținând cont că am avut o perioadă destul de grea, cu antrenamente fizice, au fost și ei afectați de ce s-a întâmplat în aceste zile, cred că am arătat decent, poate mai puțină luciditate la finalizare, picioarele încă sunt grele, dar lucrurile vor arăta mai bine.

În mod normal, nu vreau să fac dialoguri prin mass-media, cu mulți oameni care și-au spus un punct de vedere, dar AFAN m-a arătat pe mine cu degetul, când eu am luptat pentru drepturile jucătorilor, când am făcut asta la Rapid, Slatina.

Situația în care se află jucătorul român, cu memorii pe care le țin 9 luni, cu jucători neplatiti, nu i-am văzut să fie așa de vocali la Hermannstadt, m-au arătat cu degetul pe mine că îi asupresc pe jucătorii români. Sunt într-o necunoscută de cauza, ar fi putut să întrebe ce a fost aici, mulți au speculat. Adevărul este cel pe care l-am spus eu.

Sunt aici și nu leg prietenii cu nimeni, sunt cel mai prieten cu meseria și ce vreau să realizez în viață mea profesională. Uneori sunt mai vocal, cu Vlad am svut discuții, tensiuni, întotdeauna încerc să am echilibru în ceea ce fac.

Știu că s-au făcut multe eforturi, siguranță și certitudine la Dinamo nu îți poate da nimeni, cred în capacitatea profesională a lui Răzvan, Vlad, sunt convins că vor reuși să redreseze clubul”, a spus antrenorul lui Dinamo la finalul partidei.

Răzvan Zăvăleanu, reacționează după remiza cu Păulești

”Câinii” au scos doar un scor alb cu divizionara a treia, 0-0, chiar dacă au fost susținuți de aproximativ 100 de fani.

La finalul partidei, Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a ținut să detensioneze atmosfera de la club.

Reprezentantul firmei de insolvență a spus că dificultățile financiare se vor rezolva la un moment dat.

„Toate lucrurile neplăcute au încetat, s-au resetat și de acum ne ocupăm de muncă. Mai devreme sau mai târziu trebuie să vină (n.r. și banii). Noi facem eforturi în acest sens. S-a achitat un salariu, urmează să intre banii după Sorescu și să revenim.

Am mai avut discuții telefonice cu jucătorii, am încercat să înțeleg ce s-a întâmplat. Cred că lucrurile puteau fi gestionate puțin altfel, dar din nefericire a fost așa cum a fost și acum nu mai putem întoarce timpul înapoi. Noi am comunicat în această perioadă, nu cred că mai e cazul de lămuriri suplimentare.

Ne-am lămurit toți, eu sper să fie ok începând de astăzi. (n.r. Trebuia Burcă să iasă să vorbească) Acum, nu suntem chiar în comunism, încât să le interzicem oamenilor să vorbească. Mi se pare în regulă să-și pună punctul de vedere, are o opinie, trebuie să și-o exprime. Nu știu de ce a fost așa criticat.

Există discuții cu mai mulți posibili investitori, însă totul este grevat de ceea ce se întâmplă cu planul de reorganizare, să fie fiabil pentru planul financiar. Toți vor să vadă ce se va întâmpla, dar există numeroase discuții în tot felul de părți”, a spus Răzvan Zăvăleanu.

Dinamo, doar egal cu CS Păulești în primul amical din 2023

Echipa noastră a dominat categoric prima repriză, ratând nu mai puțin de 8 ocazii de a de marca. Elevii lui Ovidiu Burcă, au lovit de două ori bara transversală, prin Șerban (minutul 20) și Dani Iglesias (23).

Cea mai mare ocazie a partidei a fost ratată în minutul 34, de Borcea.

Acesta scăpat pe un contraatac, în urma unui corner, Delciu a ajuns în careul celor de la Păulești, i-a pasat lui Borcea, care a trimis direct în portar, din 5 metri.

Ovidiu Burcă a schimbat întreaga echipă la pauză, iar în repriza a doua, Dinamo nu a mai jucat la fel de entuziasmant ca în prima parte a meciului.

Dinamo și-a mai creat puține ocazii de a marca la poarta lui Nedelcu.

Dinamo – CS Păulești, echipe de start:

DINAMO: Dujmovic – Moura, Giafer, Patriche, Șerban – Delciu, Gorka, Iglesias, Borcea, Florescu – Țîră

Rezerve care au juca în repriza a doua: Oncescu, Cr. Ionescu, Bena, Demici, Amzăr, I. Roșu, A. Irimia, Bani, Pop, Ghezali, N. Roșu

CS Păulești: Nedelcu – Țăranu, Ștefan, Ioniță, Pinescu – Vrăjitoarea, Stoica – Dumitrașcu, V. Lazăr, Cristian – Vintilă

Rezerve: Dumitru, Andrei, G. Năstase, C. Neacșu, Leea, G. Bepeanu, Cr. Ardeleanu, Dicu, Zavate

Dinamo se bate la play-off!

Dinamo are 24 de puncte și este la un singur punct distanță de următoarea clasată, Csikszereda Miercurea Ciuc. Gloria Buzău este pe locul șase, cu 26 de puncte, iar Unirea Dej ocupă locul cinci, cu 27 de puncte și fără victorie în ultimele cinci etape.

În 2023, Dinamo va juca două meciuri ”acasă”, cu ultimele două clasate, Unirea Constanța și Politehnica Timișoara, și un singur meci în deplasare, cu CSC 1599 Șelimbăr, unde antrenor este Claudiu Niculescu.

Dinamo a stabilit programul de pregătire din 2023

Dinamo este una dintre echipele din Liga 2 care și-au oprit vacanța de iarnă.

În 2023, Dinamo va juca două meciuri ”acasă”, cu ultimele două clasate, Unirea Constanța și Politehnica Timișoara, și un singur meci în deplasare, cu CSC 1599 Șelimbăr, unde antrenor este Claudiu Niculescu.

Dinamo are 24 de puncte și este la un singur punct distanță de următoarea clasată, Csikszereda Miercurea Ciuc. Gloria Buzău este pe locul șase, cu 26 de puncte, iar Unirea Dej ocupă locul cinci, cu 27 de puncte și fără victorie în ultimele cinci etape.

Iată, mai jos, adversarii dinamoviștilor în perioada de pregătire:

25 ianuarie: CSO Plopeni;

28 ianuarie: Progresul Spartac;

1 februarie: CSM Slatina;

4 februarie: Gloria Buzău;

8 februarie: Muscelul Câmpulung Elite;

10 februarie: Unirea Slobozia;

11 februarie: Farul Constanța;

18 februarie: FC Brașov.

Dinamo, a ales Săftica și Buftea

Ovidiu Burcă a explicat de ce preferă ca antrenamentele să nu se desfășoare în baza de pregătire de la Săftica:

”Vom rămâne pe plan local, vom rămâne la Săftica. Începând de săptămâna această vor veni și ploi, e diferență între temperaturile dintre noapte și zi. Tot ce am făcut, să dăm cu îngrășământ pe teren, am distruge total gazonul dacă am face antrenamente la Săftica. Va fi îngheț în primele ore ale dimineții, varianta cea mai viabilă este să facem pe teren sintetic.

Am discutat pentru Buftea, antrenamentele tehnico-tactice vor fi la Buftea, partidele amicale încercăm să le facem pe terenuri sintetice. La Buftea este un teren de nouă generație, de bună calitate. La volumul de antrenamente din această perioadă, suprafața de teren este foarte importantă. Nu este bine să schimbi suprafețele de teren, orice schimbare deasă, poate să aducă accidentări dese, cum ar fi tendinita”, a explicat Ovidiu Burcă.

CITESTE SI:

Răzvan Zăvăleanu, reacționează după remiza cu Păulești

Scene MIZERABILE la amicalul dintre Dinamo și Păulești. Valentin Lazăr s-a dezbrăcat de caracter

Dinamo, doar egal cu CS Păulești în primul amical din 2023

3 gânduri despre &8222;Video I Ovidiu Burcă, reacție fermă după primul amical!&8221;

Lasă un răspuns