Video I Dinamo răpune Arcada Galați!

Marea familie Dinamo, a reușit să obțină o victorie mare, după un meci intens disputat, în compania, campioanei en-titre, Arcada Galați, scor 3-2.

Într-o sală arhiplină, unde ”spartanii” au cântat timp de 3 ore, Dinamo se distanțează în fruntea clasamentului, dar suntem egalați la puncte de Steaua. (Se acordă 2 puncte la victorie în 5 sferturi).

Astfel, dunărenii reușesc să plece cu un punct din Ștefan cel Mare.

Volei masculin | Divizia A1 (etapa 13)

Dinamo – Arcada Galați 3-2 (27-29, 29-27, 25-15, 21-25, 15-9)

Pentru Dinamo au punctat: B. Cuk 23, G. Cherbeleata 14, B. Bartha 13, R. Mihalcea 8, E. Gommans 7, D. Ramirez 4, Felix Jr. 4, P. Pujol 1.

”Încleștare teribilă în cel mai așteptat meci al etapei! Victorie mare pentru DINAMO!!!

Atmosfera fantastică în Sala Dinamo! Le mulțumim tuturor celor care au fost in tribune la acest meci!”, a fost mesajul CS Dinamo.

În urma acestui rezultat, băieții noștri ocupă locul 2, la egalitate de puncte cu clasata de pe primul loc, Steaua (35 pct.).

Următoarea partidă decisivă pentru configurația finală a clasamentului (înainte de play-off), va fi cea cu Steaua, din deplasare, de pe 4 februarie.

Video I Victoria URIAȘĂ a băieților noștri în imagini

@doar_dinamo_official

Volei masculin I Victoria URIAȘĂ a băieților noștri în imagini. Mai multe informații găsiți pe site-ul nostru WWW.DOARDINAMO.COM

♬ original sound – Doar_Dinamo_Official – Doar Dinamo Official

CITESTE SI:

Vali Lazar, sancționat pentru comportamentul său din meciul amical cu Dinamo

Doar un pas până la demolarea stadionului Dinamo! Anunțul făcut de președintele CS Dinamo: ”Toată lumea îşi dorește asta, suporterii sunt minunaţi!”

Răzvan Zăvăleanu le răspunde contestatorilor

3 gânduri despre &8222;Video I Dinamo răpune Arcada Galați!&8221;

Lasă un răspuns