Unde se joacă meciul cu Șelimbăr

Dinamo mai are trei meciuri de jucat în sezonul regulat din liga secundă.

Două meciuri pe teren propriu, cu Unirea Constanța și Poli Timișoara, dar și o deplasare, cel mai greu meci din cele trei rămase, în deplasare cu Șelimbăr. Echipa antrenată de Claudiu Niculescu a fost nevoită să își dispute meciurile considerate pe teren propriu în alte localități, la Avrig și Râmnicu Vâlcea, dar revine în județul Sibiu pentru partida cu Dinamo, care va stârni interes major în zonă.

Conform site-ului oradesibiu.ro, CSC 1599 Șelimbăr va juca primul meci oficial din acest an pe teren propriu, cu Dinamo București, pe Stadionul Municipal din Sibiu, acolo unde va evolua cel mai probabil până la finalul sezonului.

Contractul dintre CSC Șelimbăr și Primăria Sibiu va fi semnat joi și va prevede disputarea pe Stadionul Municipal doar a unui singur meci, cel din 4 martie, cu Dinamo. Ulterior, conducerea clubului Șelimbăr va decide echipa va rămâne pe Municipalul din Sibiu.

Stadionul din Sibiu a fost refăcut recent și se așteaptă la un număr mare de spectatori, fiind grupuri importante de dinamoviști în zonă.

Ovidiu Burcă a anunțat unde va juca Dinamo în partea a doua a sezonului

Ovidiu Burcă (42 de ani), antrenorul lui Dinamo, a transmis că formația sa va evolua în partea a doua a sezonului din Liga 2 pe stadionul de la Giurgiu.

”A fost un antrenament bun. Bine că nu ne-am accidentat. Ușor vom ajunge în formă maximă pentru prima etapă. Am avut antrenament, nu ne-a interesat mult rezultatul, ci parametrii fizici. Eu zic că a fost frumos.

Peisajul frumos, asta e. E complicat să venim să jucăm meciurile aici. Pentru spectacol un teren de proastă calitate nu ajută.

Noi la Giurgiu vom juca. Vor trebui să facă drum suporterii. La Arcul de Triumf au fost discuții”, a spus Ovidiu Burcă, la finalul meciului cu Câmpulung.

Vlad Iacob anunță variantele de stadioane în 2023

Dinamo va disputa două dintre cele trei ”finale” rămase din sezonul regulat de Liga 2 pentru accederea în play-off.

Conducerea lui Dinamo va decide săptămâna viitoare pe ce stadion vor juca elevii lui Ovidiu Burcă, meciurile de pe teren propriu cu Unirea Constanța și Poli Timișoara.

Deocamdată, Dinamo nu știe data și ora exactă a meciului cu Unirea Constanța. În funcție de programare, având în vedere că partida va fi televizată, se va decide și stadionul care va fi gazdă pentru ”câini”.

La finalul anului 2022, ”câinii” au așteptat un răspuns favorabil pentru a evolua pe arena ”Arcul de Triumf”. Acest lucru s-a și întâmplat, la meciul cu Sepsi, din Cupa României (2-3).

Vlad Iacob, spune că un meci disputat în ”casa rugby-ului” ar fi destul de costisitor, mai ales că ”roș-albii” trec printr-o perioadă delicată din punct de vedere financiar. După meciul cu Sepsi, în care ”câinii” au avut peste 6.000 de spectatori în tribune, clubul a avut un profit de ”câteva mii de lei”.

Administratorul special al lui Dinamo spune că ar putea închiria din nou cocheta arenă ”Arcul de Triumf” doar dacă fanii vor veni într-un număr mare la stadion. Dinamo nu își permite să iasă ”pe minus”, pentru că are nevoie de o sumă uriașă ca să obțină licența pentru sezonul următor, iar o asistență impresionantă ar acoperi costurile organizării unei partide.

”Ne dorim acest lucru, însă depindem de situația financiară a clubului. Un meci organizat acolo, din punctul meu de vedere, este extrem de costisitor. Este, probabil, stadionul cu cel mai mare preț per loc. În urma partidei cu Sepsi, unde am avut, dacă țin minte bine, în jur de 6.000 de spectatori, am reușit să ne scoatem costurile la limită și am ieșit cu un profit de câteva mii de lei.

Din punctul meu de vedere, stadionul este foarte scump, dar dacă suporterii dinamoviști vor reuși să-l umple, putem obține un mic profit la fiecare meci disputat acolo. O să luăm legătura cu cei responsabili să vedem dacă vom reuși să jucăm acolo și în retur. Este una dintre prioritățile mele. Organizarea unui meci acolo costă destul de mult”, a spus Vlad Iacob.

Dinamo se bate la play-off!

În 2023, Dinamo va juca două meciuri ”acasă”, cu ultimele două clasate, Unirea Constanța și Politehnica Timișoara, și un singur meci în deplasare, cu CSC 1599 Șelimbăr, unde antrenor este Claudiu Niculescu.

Dinamo are 24 de puncte și este la un singur punct distanță de următoarea clasată, Csikszereda Miercurea Ciuc. Gloria Buzău este pe locul șase, cu 26 de puncte, iar Unirea Dej ocupă locul cinci, cu 27 de puncte și fără victorie în ultimele cinci etape.

Iată, mai jos, adversarii dinamoviștilor în perioada de pregătire:

10 februarie: Unirea Slobozia;

11 februarie: Farul Constanța;

18 februarie: FC Brașov.

Meciuri jucate de Dinamo:

Dinamo – CS Păulești 0-0;

Dinamo – CSO Plopeni 1-1;

Progresul Spartac – Dinamo (anulat);

Dinamo – CSM Slatina (anulat);

Dinamo – Gloria Buzău (anulat);

Dinamo – CS Blejoi 5 – 0;

Muscelul Câmpulung Elite – Dinamo 0 – 3.

Dinamo, a ales Săftica și Buftea

Ovidiu Burcă a explicat de ce preferă ca antrenamentele să nu se desfășoare în baza de pregătire de la Săftica:

”Vom rămâne pe plan local, vom rămâne la Săftica. Începând de săptămâna această vor veni și ploi, e diferență între temperaturile dintre noapte și zi. Tot ce am făcut, să dăm cu îngrășământ pe teren, am distruge total gazonul dacă am face antrenamente la Săftica. Va fi îngheț în primele ore ale dimineții, varianta cea mai viabilă este să facem pe teren sintetic.

Am discutat pentru Buftea, antrenamentele tehnico-tactice vor fi la Buftea, partidele amicale încercăm să le facem pe terenuri sintetice. La Buftea este un teren de nouă generație, de bună calitate. La volumul de antrenamente din această perioadă, suprafața de teren este foarte importantă. Nu este bine să schimbi suprafețele de teren, orice schimbare deasă, poate să aducă accidentări dese, cum ar fi tendinita”, a explicat Ovidiu Burcă.

Liga 2 se va relua pe 28 februarie, iar Dinamo mai are de jucat în sezonul regulat cu Unirea Constanța și Poli Timișoara pe teren propriu, și cu Viitorul Șelimbăr în deplasare.

CITESTE SI:

Vlad Iacob, mesaj către Dorin Șerdean: ”Îl rog pe domnul Șerdean să fie conștient”. Anunț important al administratorului special

Reacția lui Ovidiu Burcă după victorie cu FC Câmpulung la scor de neprezentare

Ce se întâmplă cu interdicția la transferuri de la Dinamo! Ultimele detalii oferite de club

3 gânduri despre &8222;Unde se joacă meciul cu Șelimbăr&8221;

Lasă un răspuns