Avancronică I Dinamo București – GOG Svendborg

Capitala României se pregătește pentru ”Match of The Week!” Dinamo o va întâlni astăzi pe GOG, de la ora 19:45, în etapa a 13-a din Liga Campionilor la handbal masculin.

În istoria Ligii Campionilor, Dinamo și GOG s-au înfruntat deja de trei ori. Campioana României nu a pierdut niciodată. În sezonul 2019/20 s-a impus cu 35-28 pe teren propriu și 32-31 în Danemarca. În tur, Dinamo și GOG au terminat cu 38-38.

Dinamo București și-a asigurat calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, dar încă are un obiectiv pentru care luptă în ultimele două etape din faza grupelor. Supercampionii conduși de Xavier Pascual urmăresc locul 4 în Grupa A, sperând astfel să joace meciul din primul tur eliminatoriu pe teren propriu.

Înaintea jocului cu formația daneză, campioana României ocupă locul 5, fiind la două puncte distanță de GOG. Cu un succes la orice scor, Dinamo trece însă în față. În tur, cele două formații au terminat cu 38-38. La egalitate de puncte la final, primul criteriu de departajare sunt jocurile directe.

”Dulăii” au terminat 2022 cu cinci meciuri fără înfrângere în Liga Campionilor. Dar în acest moment au ajuns la patru jocuri fără victorie. După două egaluri cu PPD Zagreb și Veszprem, Dinamo a cedat în cele două jocuri din 2023, ambele disputate în deplasare, cu FC Porto (23-32) și PSG (26-33).

Mobilizarea la acest joc este maximă în sânul echipei noastre. Problema este însă că trei oameni dintre cei mai buni din lot, Ali Zein, Kukic și Bokhan, au acuzat probleme medicale în ultima săptămână. Egipteanul s-a accidentat în prima repriză cu PSG și toți au lipsit de la ultimul meci de campionat cu CSM Focșani, câștigat cu 35-26.

Pentru prima oară, Bucureștiul va găzdui ”Match of The Week!” (n.r. meciul săptămânii) din Liga Campionilor, iar cei de la Dinamo se pregătesc într-un mod special pentru partida cu GOG.

O echipă de comentatori va veni special în România din partea EHF, care va trimit și un jurnalist pentru cronica meciului din Sala Polivalentă.

Se anunță o atmosferă de zile mari! Potrivit ultimelor informații, până acum s-au vândut peste 3.000 de bilete, ceea ce înseamnă că sunt toate șansele să se repete audiența de la meciul cu PSG, care s-a jucat cu 5.000 de spectatori în tribune.

Bilete puse în vânzare pentru meciul cu GOG din Liga Campionilor

În parteneriat cu Eventim, CS Dinamo le oferă suporterilor, patru tipuri de bilete care pot fi comandate prin eventim.ro.

PREȚURI BILETE:

VIP: 150 de lei;

Categoria 1: 60 de lei;

Categoria 2: 50 de lei;

Categoria 3: 30 de lei.

Tichetele se vor putea achiziționa, în limita permisă și de la casele de bilete ale sălii Polivalente, în ziua meciului, începând cu ora 18:00.

De partea cealaltă, formația daneză, GOG traversează o formă foarte bună, fiind neînvinsă de cinci jocuri în toate competițiile. Două victorii din cele cinci au fost realizate în Liga Campionilor, cu Veszprem în deplasare (37-36) și Wisla Plock pe teren propriu (31-24). Nici succese pe plan intern cu Bjerringbro/Silkeborg (36-35, deplasare) și Skjern (34-29, acasă) nu sunt de neglijat.

Danezii își pot asigura locul 4 în grupă fără a mai depinde de ultimul joc din grupă cu PPD Zagreb. Ei au avut un parcurs decent în deplasare, unde au înregistrat trei victorii și trei înfrângeri. În cele șase partide, atacul a produs o medie de 33 de goluri. Uneori, peste over 33,5 goluri nu a fost și suficient pentru a câștiga jocuri, așa cum au fost deplasările cu PSG (36-41) și Magdeburg (34-36).

GOG dispune azi de unul dintre cei mai interesanți jucători ai momentului, Simon Pytlick. Interul stânga a prins o încredere fantastică la Mondialul din luna ianuarie, câștigat de Danemarca. Iar Simon a fost chiar un om cheie la obținerea acestui rezultat. În finala mare l-a ținut pe banca de rezervă pe Mikkel Hansen.

Simon Pytlick este și unul dintre principalii marcatori ai echipei GOG în Liga Campionilor. Alături de Emil Madsen a combinat 141 de goluri, ceea ce înseamnă 35% din reușitele echipei.

Programul ”dulăilor” în 2023

Din Focșani, câinii au revenit în capitală, pentru duelul din Ligii Campionilor, din sala Polivalentă din București, pentru partida cu GOG. Partida este programată la ora 19:45.

”Dulăii” vor închide luna februarie, cu derby-ul, Dinamo-Steaua în sala Dinamo, în data de 26.

MAI SUNT DE DISPUTAT

23.02.2023 Dinamo – GOG Gudme;
02.03.3023 Magdeburg – Dinamo.

MECIURILE JUCATE DE DINAMO

Dinamo-Magdeburg 28-30;
GOG Gudme-Dinamo 38-38;
Veszprem-Dinamo 33-30;
Dinamo-FC Porto 32-27;
Dinamo-PSG 29-36;
PPD Zagreb-Dinamo 28-29;
Dinamo-Wisla Plock 32-27;
Wisla Plock-Dinamo 26-28;
Dinamo-PPD Zagreb 27-27;
Dinamo-Veszprem 31-31;
Porto-Dinamo 32-23;
PSG-Dinamo 33-26.

CITESTE SI:

Vlad Iacob, confirmă că Dinamo va juca pe Stadionul Arcul de Triumf. Ultimele detalii despre restanțele salariale

S-au pus în vânzare biletele la meciul România – Belarus. Prețurile biletelor din preliminariile CE 2024

AFAN intervine în cazul lui Marius Tomozei: ”Noi am făcut toate demersurile”

Lasă un răspuns