S-a stabilit data apelului împotriva respingeri planului de reorganizare

Curtea de apel București a publicat data la care ar trebui să se judece apelul împotrivă hotărârii prin care a fost respins noul plan de reorganizare.

Curtea de apel a programat apelul pe data de 26.04.2023, o data îndepărtată față de așteptările care existau în legătură cu judecarea apelului.

Dinamo are un nou investitor

Cu doar câteva zile înainte de primul meci oficial din acest an, fanii lui Dinamo au parte de o veste excelentă.

Dorin Șerdean a ajuns la un acord pentru vânzarea pachetului majoritar de acțiuni pe care-l deținea la Dinamo.

Potrivit fanatik.ro, cumpărătorii sunt cei din grupul financiar Red&White 2022 Management SRL. Aceștia au plătit nu mai puțin de 500.000 de euro pentru pachetul de 72,27% deținut de Șerdean. Afacerea a fost înlesnită de Nicolae Badea, fost acționar al clubului din Ștefan cel Mare.

”Sunt supus unui acord de confidențialitate, nu pot să spun decât că Dinamo va avea un mare viitor. Eu, ca dinamovist, sunt cel mai fericit pentru tot ce se întâmplă”, a declarat Dorin Șerdean.

Firma Red&White este momentan un SRL (o societate cu răspundere limitată), însă va fi transformată într-o societate pe acțiuni. Fondul de investiții Certinvest și grupul imobiliar The One se numără printre cei care vor intra în acționariatul Red&White.

Potrivit sursei citate anterior, cei de la Certinvest vor intra în primă fază cu un capital de 5 milioane de euro, iar The One cu 2 milioane de euro. În afara acestor doi giganți, Vladimir Cohn va deține și el acțiuni la firma Red&White.

În plus, un miliardar cu afaceri în domeniul energiei și unul ce activează în domeniul viticol vor deveni și ei acționari ai companiei.

Vlad Iacob, anunț de ultim moment despre discuțiile cu Macron

Dinamo pregătește asaltul final. Ovidiu Burcă și compania revin pe teren cu Unirea Constanța, o adevărată necunoscută a ligii secunde.

Pentru ”câini”, ultimele trei partide din sezonul regular sunt esențiale. Roș-albii pot obține calificarea în playoff, care ar aduce un boom de încredere în cadrul clubului. Totuși, suporterii primesc o ultimă veste nu tocmai bună. Contrar anunțului lui Eduard Galan și așteptărilor, relația cu Macron nu a fost reglată.

Vlad Iacob a anunțat în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști ”Dinamo 7/9” de la playsport.ro, că blocajul cu sponsorul tehnic, Macron nu a fost încă depășit.

”Încă nu, nu s-a reușit deblocarea situației. Așteptăm suportul celor de la DDB”, a spus administratorul special a lui Dinamo.

Vlad Iacob se așteaptă la o victorie la scor în meciul cu Unirea Constanța, deoarece echipa noastră nu are un golaveraj pozitiv, iar acesta este unul din criteriile de departajare la finalul sezonului regular.

Oficialul clubului nostru, a mai vorbit și de importanța disputărilor partidelor de ”acasă” pe arena ”Arcul de Triumf”.

”Nu vreau să intru detalii în ce privește rețetă financiară, dar pot să spun că avem nevoie de cât mai mulți oameni. Sper să umplem Arena Arcul de Triumf. Fiecare meci va fi tratat că o finală, trebuie să câștigăm toate punctele în joc. Pot spune doar că un joc la Giurgiu cu siguranță nu ne-ar fi adus profit.

Pe Arcul de Triumf prioritate au Federațiile naționale. Noi nu știm televizările din acest momente și va trebui să intersectăm calendarele cu FRR sau FRF, să respectăm prioritățile legale. Ce pot să vă spun este că vom face toate demersurile să jucăm acolo cât mai multe partide.

S-au întărit câteva cluburi dintre contracandidatele noastre. Eu consider că ne vom lupta pentru playoff cu Csikszereda, Unirea Dej, Gloria Buzău, poate și Slobozia. Cei de la Iași și Galați trebuie să facă foarte mulți pasi greșiți pentru a se teme pentru playoff”, a mai comentat administratorul special al lui Dinamo, Vlad Iacob.

Dinamo, la două puncte de play-off-ul Ligii 2

Pe locul 8 se află Dinamo în Liga 2, cu 24 de puncte, la două puncte de ocupanta locului 6, Gloria Buzău. Însă, e la distanță de numai trei puncte de locul 13, Viitorul Pandurii, astfel că echipa antrenată de Ovidiu Burcă poate pica poziții bune în cazul în care nu va reuși să obțină toate punctele în rundele rămase de jucat în 2023, în sezonul regular.

Primul duel oficial din 2023 va fi cu Unirea Constanța pentru Dinamo, pe teren propriu, iar apoi va mai juca împotriva CS Comunal Șelimbăr, în deplasare, și cu Poli Timișoara, acasă. Ulterior, echipele din Liga 2 vor fi împărțite în grupe de play-off și play-out.

CITESTE SI:

BREAKING NEWS | Dinamo are un nou investitor

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul Unirea. Vezi programul caselor de bilete

Handbal I Xavier Pascual, mulțumit de victoria cu danezii de la GOG

Lasă un răspuns