Ce a făcut-o pe Andreea Prisăcariu să nu mai vină la meciurile lui Dinamo

Jucătoarea de tenis Clubului Sportiv Dinamo, Andreea Prisăcariu a ales să nu mai meargă la meciurile lui Dinamo, deși era fană înfocată a echipei noastre.

Andreea Prisăcariu (23 de ani, 405 WTA), a recunoscut că odată cu retrogradarea echipei în eșalonul secund, nu a mai fost prezentă la nici o partidă a ”câinilor”. Sportiva din Iași a precizat că a apelat la acest gest nu din cauza retrogradării, ci din superstiție și că simpatia față de culorile alb-roșii este menținută în prezent mai mult de istorie, dar că așteaptă ca cei care se află acum în fruntea clubului să redreseze echipa din temelii și să o readucă în fruntea fotbalului românesc.

”De când au retrogradat, nu am mai mers la niciun meci.

De ce? Pentru că la ultimele două întâlniri la care am fost, au pierdut de fiecare dată și am zis că nu mai merg nicăieri. Ăsta e adevărul, sincer!(n.r. – râde), spus Prisăcariu, potrivit Digi Sport.

Andreea a mai precizat că n-a mai fost la Stadionul Dinamo nici măcar pentru antrenamentele sale.

”Eu o să fiu dinamovistă până la capăt, nu se pune problema aceasta. La momentul acesta simt că sunt dinamovistă mai mult de dragul istoriei. Clubul nostru are o istorie foarte frumoasă.

Ce s-a mai întâmplat nu prea mi-a plăcut, pe ici pe acolo.

Chiar dacă în trecut m-am antrenat la Dinamo, acum nu o mai fac acolo, ci în altă parte. În rest, ce pot să vă zic mai mult de atât? Doar ’Dinamo București luptă dacă ne iubești!’

Eu sper să-i văd din nou pe băieți în Liga 1, am încdere, îmi doresc doar ce e mai bun pentru acest club. Dar, pe alte paluiere e nevoie de o trezire majoră, din păcate”, a mai spus Prisăcariu.

Andreea Prisăcariu, despre dezamăgirea care a ambiționat-o și mai mult

Cea mai înaltă clasare a Andreei Prisăcariu în ierarhia WTA rămâne locul 304, atins în primăvara anului 2022. Andreea Prisăcariu (23 de ani) a ieșit din top 400 WTA, ocupând în prezent poziția 405 în clasamentul mondial. Sportiva de la CS Dinamo arată prin discursul său determinare și ambiție într-un sport dur, de anduranță, care-i solicită pe jucători și din punct de vedere fizic, și din punct de vedere mental.

Mulți exponenți ai sportului alb o iau pas cu pas și își stabilesc niște ținte intermediare în carieră. Unii trec câte un prag exact în momentul în care și-au propus, alți sportivi – din anumite motive – bat pasul pe loc sau coboară în clasament. Andreea Prisăcariu a vorbit cu sinceritate despre felul în care gestionează lupta continuă dintr-un sport în care se muncește până la epuizare.

Sportiva din Iași anunță că nu-și mai stabilește obiective, pentru că nu vrea ca toate calculele să-i fie răsturnate.

„Țin să precizez că nu stau să mă gândesc la clasament. Altfel, aș intra puțin în depresie. Eu știu că muncesc zilnic, știu că am un obiectiv pe care vreau să-l ating și, dacă faci lucrurile corect, în timp lucrurile o să se lege. Nu pot să stau să mă gândesc la toate colegele din generație, că multe au ajuns și eu am rămas mai… pe aici. Eu știu ce fac zi de zi, lucrez eu cu mine. O să se lege, o să vină, totul o să fie ok, asta-mi spun zilnic.

Acum un an și jumătate am spus că vreau să fiu Top 100, atunci jucam foarte bine, am avut un an incredibil. Am învățat că nu vreau să mai spun așa ceva niciodată, pentru că după a venit un an care m-a dat cu capul de perete”, a declarat Andreea Prisăcariu.

Dinamo, la două puncte de play-off-ul Ligii 2

Pe locul 8 se află Dinamo în Liga 2, cu 24 de puncte, la două puncte de ocupanta locului 6, Gloria Buzău. Însă, e la distanță de numai trei puncte de locul 13, Viitorul Pandurii, astfel că echipa antrenată de Ovidiu Burcă poate pica poziții bune în cazul în care nu va reuși să obțină toate punctele în rundele rămase de jucat în 2023, în sezonul regular.

Primul duel oficial din 2023 va fi cu Unirea Constanța pentru Dinamo, pe teren propriu, iar apoi va mai juca împotriva CS Comunal Șelimbăr, în deplasare, și cu Poli Timișoara, acasă. Ulterior, echipele din Liga 2 vor fi împărțite în grupe de play-off și play-out.

CITESTE SI:

Vlad Iacob, prima reacție după vânzarea lui Dinamo. Ce spune despre conferința de presă de prezentare a noilor acționari

Cosmin Moţi, pesimist după vânzarea lui Dinamo: ”Sper să ia decizii înţelepte”

Avancronică I Dinamo București – CSA Steaua

Lasă un răspuns