Video I Dinamo, ”set” cu Unirea Constanța și urcă pe loc de play-off

Luni, 27 februarie, Dinamo și Unirea Constanța s-au înfruntat în ultimul meci al etapei cu numărul 17 din Liga a 2-a. Roș-albii au jucat excelent și s-au impus categoric cu scorul de 6-0. În urma acestui succes echipa lui Ovidiu Burcă a urcat pe loc de play-off.

Elevii lui Ovidiu Burcă au început tare meciul și în minutul 9 aveau 2-0. Deschiderea scorului a venit repede, după o fază fixă, așa cum se întâmplă în general la astfel de meciuri, centrare din dreapta și gol marcat de Răzvan Patriche cu o lovitură de cap. 1-0 pentru Dinamo în start de meci și ecuația se simplifică.

2-0 s-a făcut foarte repede, Alin Șerban a centrat în careu de unde Dani Iglesias a reluat cu capul și se punea clar doar problema diferenței de pe tabelă. Au urmat și alte ocazii importante ratate de Dinamo, care nu a forțat în niciun moment, diferență uriașă între cele două echipe.

În minutul 30, Ghezali, care a mai ratat câteva ocazii, a reluat superb din foarfecă o centrare a lui Dani Iglesias, dar portarul Moroz a fost la post. Aproape de 3-0 echipa noastră.

Până la urmă am reușit să mai marcăm de 2 ori până la pauză, Bani a marcat pentru 3-0 după ce a marcat din penalty, mijlocașul ofensiv a repetat execuția și a marcat până la urmă. Ghezali a marcat și el pentru 4-0 după o acțiune colectivă. Joc excelent al băieților, care nici nu au forțat.

Repriză a două a început după aceleași coordonate, cu Dinamo atacând, oaspeții doar s-au apărat și Iulian Roșu a părut cel mai determinat să marcheze. Burcă l-a introdus pe Cătălin Țîră în minutul 60 în locul lui Ghezali, iar Gorka l-a înlocuit pe Nelut Roșu.

Iulian Roșu marchează pentru 5-0 în minutul 65 și scorul începea să capete proporții! Liniștitor și îmbucurător în perspectivă. În utimele 20 de minute a fost introdus și Kiki Delciu.

Un moment special a avut loc în minutul 80 în care gemenii Irimia au intrat în teren, debut pentru gemenii crescuți de Dinamo. Cătălin Țîră a fost aproape de gol în minutul 80, dar lovitura de cap a fost scoasă de pe linie de Moroz.

Minutul 86 aduce un nou gol penru echipa noastră, Borcea reușește o superexecutie din afara careului de 16 metrii.

Dinamo se impune la scor și ne pregătim de meciul cu Șelimbăr, în care mii de dinamoviști și-au anunțat prezența la Sibiu.

Video I Dinamo – Unirea Constanța 6:0

PRIMUL 11 TRIMIS DE OVIDIU BURCĂ ÎN TEREN!

Dinamo: Oncescu, Moura, Giafer, Patriche, Șerban, Iglesias, N. Roșu, I. Roșu, Borcea, Ghezali, Bani

Rezerve: Dujmovic, Demici, Țîră, D. Irimia, Cune, A. Irimia, Larrucea, Delciu, Florescu

Peste 3.000 de fani (cifră neoficială) au fost prezenți la această partidă.

După această victorie, Dinamo ajunge la 27 de puncte, la egalitate cu Gloria Buzău (locul 6). Unirea Constanța e ultima în Liga 2. cu 12 puncte.

Clasamentul Ligii a 2-a:

  1. Steaua București – 17 mj – 34 de puncte;
  2. Politehnica Iași – 17 mj – 34 de puncte;
  3. Oțelul – 17 mj – 32 de puncte;
  4. Unirea Slobozia – 17 mj – 30 de puncte;
  5. Unirea Dej – 17 mj – 30 de puncte;
  6. DINAMO – 17 mj – 27 de puncte;
  7. Gloria Buzău – 17 mj – 27 de puncte;
  8. FK Miercurea Ciuc – 17 mj – 26 de puncte.

CITESTE SI:

Dinamo București – Unirea Constanța. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

Noul investitor de la Dinamo, anunț după preluarea clubului: ”Nou plan constituie o prioritate”

Florin Prunea cere răbdare după anunțul că Dorin Șerdean a cedat pachetul majoritar de acțiuni

3 gânduri despre &8222;Video I Dinamo, ”set” cu Unirea Constanța și urcă pe loc de play-off&8221;

Lasă un răspuns