Volei masculin I Gabriel Cherbeleață anunță „hegemonia” lui Dinamo

Dinamo ocupă locul secund în clasamentul național al Diviziei A1, cu 57 de puncte, la o diferență de 5 puncte, față de prima clasată.

Voleibaliștii dinamoviști mai au de disputat un singur meci din sezonul regular, duminică la Baia Mare, iar săptămâna viitoare, urmând să înceapă play-off-ul.

Înaintea partidei de duminică, Gabriel Cherbeleață a prefațat partida din Ardeal. Meci programat în sala sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare, cu începere de la ora 15:00.

”Acum că se va termina sezonul regulat și urmează play-off-ul, îmi doresc și ne dorim cu toții să aducem TITLUL cu numărul 19!

Simt că în acest an, echipa noastră, condusă de antrenorul Fernando Munoz Benítez, am găsit rețeta magică pentru succes.

Noi suntem o echipă pregătită, motivată și cu o strategiei bine pusă la punct. Echipa este capabilă să câștige campionatul.

Cred cu tărie că DINAMO înseamnă FORȚĂ și mi-ași dori ca suporterii să ne fie alături și să sărbătorim împreună câștigare NOULUI TITLU DE CAMPIONĂ!”, a declarat Gabriel Cherbeleață.

CITESTE SI:

Avancronică I CSC Șelimbăr – Dinamo București

CCA a anunțat arbitrul de la CSC Șelimbăr – Dinamo București

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu THW Kiel

3 gânduri despre &8222;Volei masculin I Gabriel Cherbeleață anunță „hegemonia” lui Dinamo&8221;

Lasă un răspuns