”Fluerașii pariori”! Un nou scandal în fotbalul românesc

Un nou scandal uriaș în legătură cu pariurile zguduie fotbalul românesc. După Cosmin Achim (27 de ani), mai multe anchete şi mai îngrijorătoare au fost dechise.

Potrivit ultimelor informații apărute în presa sportivă, cavalerii fluierului negru ar face deja obiectul unei anchete a Departamentului de Integritate din cadrul FRF, pe motiv că ar fi jucat la pariuri, ceea ce constituie o încălcare gravă a regulamentelor interne și internaționale. În cauză ar fi arbitri ai loturilor pentru ligile a doua și a treia.

Cu doar o zi înaintea apariţiei acestor acuzaţii, Răzvan Burleanu dezvăluia, în cadrul unei conferinţe de presă, că Departamentul de Integritate al FRF investighează mai multe cazuri.

Burleanu a dezvăluit că se anchetează ”foarte multe cazuri”

”Toate anchetele care au fost în desfăşurare până acum confirmă faptul că ne interesează să avem un fotbal marcat de integritate.

Departamentul de integritate anchetează foarte multe cazuri la nivelul fotbalului. Din păcate, nu vă putem împărtăşi care sunt cazurile şi în ce faze de derulare se află.

În cele mai multe dintre cazuri există o colaborare cu organele statului. În cele mai multe cazuri am beneficiat de sprijinul autorităţilor statului, pentru că şi resursele sunt cu totul altele”, spunea preşedintele FRF.

Burleanu a fost întrebat cine anume sunt persoanele pe care FRF le are în vizor, dar conducătorul fotbalului românesc a refuzat să răspundă concret.

”Nu vă pot spune. Alte cazuri pe care le monitorizăm sunt în analiza Departamentului de Integritate. Dar acest lucru nu înseamnă mai multe cazuri pe care ne canalizăm astăzi faţă de anul trecut.

Obiectivul nostru este să mergem să ne documentăm şi să vedem dacă se probează sau nu. Nu înseamnă că dacă s-a deschis o anchetă, neapărat cineva trebuie să fie vinovat”, a completat Răzvan Burleanu.

CITESTE SI:

Scandal la MTS! Eduard Novak recunoaşte abuzul în serviciu

Un important nume din sectorul energetic, în negocieri cu Red&White pentru a investi la Dinamo

Ovidiu Burcă, înaintea duelului cu Timișoara: ”Ne aşteaptă ultima finală”

3 gânduri despre &8222;”Fluerașii pariori”! Un nou scandal în fotbalul românesc&8221;

Lasă un răspuns