Gabi Tamaș: ”E Dinamo București, mă bucur pentru ei!”

Dinamo București a ajuns într-un punct în care, la un moment dat, părea destul de departe de atins. Dar, prin muncă, sacrificiu și stabilitate, a reușit să treacă prin furtună și să fie la mâna ei pentru accederea în play-off, și de ce nu și de revenirea în prima Ligă, la doar un an după ce a retrogradat.

Pentru Dinamo urmează o simplă formalitate cu Poli Timișoara și echipa noastră este calificată în play-off. Duelul va avea loc pe ”Arcul de Triumf”, duminică, de la ora 13:00. Partida dintre Dinamo și Timișoara, se va juca cu casa închisă!

Ajuns la vârsta de 39 de ani, fostul fundaș a lui Dinamo, Gabriel Tamaș activează din această iarnă la Concordia Chiajna. În acest moment, ilfovenii ocupă locul 8 în clasament și are 29 de puncte, cu unul mai puțin decât Dinamo, Unirea Slobozia și Gloria Buzău.

În cadrul unui interviu, Gabi Tamaș a vorbit despre șansele pe care Dinamo le are să încheie în primele 6 echipe după finalul sezonului regulat.

”(n.r. despre Dinamo) Dinamo a fost mereu sold-out. E Dinamo București, nu e orice echipă. Mă bucur pentru ei că se fac lucruri bune, din ce am înțeles, și sper să ajungă cât mai repede în Liga 1″, a spus Tamaș, la Digi Sport.

Liga 2, calcule pentru play-off

Doar trei formații sunt sigure de calificarea în play-off, CSA Steaua (n. r. fără drept de promovare în Liga 1), Poli Iași și Oțelul Galați. Ultimele trei „bilete” se vor da în urma rezultatelor din etapa cu numărul 19.

Unirea Dej, Dinamo și Gloria Buzău pornesc cu prima șansă și dacă iau toate cele 3 puncte vor avea accesul garantat în play-off. Un pas greșit este așteptat de Unirea Slobozia și Concordia Chiajna.

Dinamo pare a avea cea mai ușoară misiune când vorbim de adversarul direct, unul aflat într-o perioadă dificilă, Poli Timișoara. Bănățenii au pierdut primele două meciuri din 2023, 1-3, cu Dumbrăvița, și 1-3, cu Poli Iași, și ocupă locul 19 în clasament.

Gloria Buzău are meci cu Minaur Baia Mare, rămasă fără Mihai Iosif, care și-a dat demisia.

Cei de la Slobozia se vor duela cu trupa lui Dan Alexa, FC Brașov, cea care a sperat și ea la play-off, în timp ce Unirea Dej va juca în deplasare, la CSM Slatina, formație care de asemenea s-a dovedit a fi incomodă pe parcursul sezonului ligii secunde.

CITESTE SI:

Funcția necesară din cadrul clubului anunțată de Dinamo: ”E foarte important în cadrul lotului”

Noul președinte a lui Dinamo a explicat politica transferurilor în acest sezon: ”Fanii să înțeleagă”

Video I Andrei Nicolescu, recunoaște că a fost impresionat de Burcă

4 gânduri despre &8222;Gabi Tamaș: ”E Dinamo București, mă bucur pentru ei!”&8221;

Lasă un răspuns