Anunțul lui Vlad Iacob după calificarea lui Dinamo în play-off: ”Nu se pune problema”

Dinamo a obținut calificarfea în play-off-ul Ligii 2 după ce a remizat, 1-1, pe Stadionul ”Arcul de Triumf”, cu Poli Timișoara.

Dinamo a deschis scorul înainte de pauză, prin spaniolul Iglesias, cu un șut din interiorul careului.

Echipa antrenată de Ovidiu Burcă intră în această fază a competiției cu 31 puncte, iar la finalul meciului, Vlad Iacob a sărbătorit alături de jucători îndeplinirea obiectivului intermediar.

Administratorul special al lui Dinamo, a recunoscut că a trăit partida la intensitate maximă și a dezvăluit că nu se pune problema ca echipa să nu primească licența pentru sezonul următor și a recunoscut că se gândește la promovarea în Liga 1.

„Totul e bine când se termină cu bine. Le datorăm acestor suporteri toată această calificare. Trebuie să felicităm jucătorii, staff-ul tehnic. Ne-au favorizat și rezultatele. În ciuda unui start slab, jucătorii au dat dovadă de ambiție și determinare. Ne așteaptă încă 10 meciuri de play-off și sunt sigur că acest club va ajunge acolo unde merită.

Sunt convins că vom arăta din ce în ce mai bine de acum. (n.r. despre licență) Cu siguranță vom obține licența. Nu se pune problema. În play-off, dacă vom avea stadionul plin cum a fost astăzi, eu zic că nimic nu ne va putea opri din a ne califica înapoi în Liga 1.

Le mulțumim acelor suporteri. Trebuie să mulțumim și providenței, ne-au avantajat rezultatele. Dar băieții au dat dovadă de spirit de luptă și ambiție. Avem încredere că putem reveni acolo unde merităm. Sper să mai trec prin asemenea emoții, cât timp reușim să ne bucurăm împreună.

Au resimțit și jucătorii presiunea, nu mai contează, e bine cum s-a terminat. În play-off, dacă avem stadionul plin, trebuie să luptăm în fiecare meci și să dăm dovadă de curaj”, a spus Iacob Iacob la finalul jocului.

Video I Gol Dani Iglesias

Cum arată clasamentul în Liga 2 după ultima etapă

CSA Steaua – 40 de puncte

Poli Iași – 40 de puncte

Oțelul Galați – 36 de puncte

Unirea Dej – 32 de puncte

Gloria Buzău – 31 de puncte

DINAMO BUCUREȘTI – 31 de puncte

CITESTE SI:

Iulian Roșu, mulțumit de egalul cu Timișoara: ”Suntem toți o inimă!”

Video I Obiectivul stabilit de Ovidiu Burcă în play-off + Cui îi dedică calificarea

Reacția lui Răzvan Patriche după calificarea în play-off

3 gânduri despre &8222;Anunțul lui Vlad Iacob după calificarea lui Dinamo în play-off: ”Nu se pune problema”&8221;

Lasă un răspuns