Vlad Iacob dezvăluie implicarea lui Nicolae Badea la Dinamo

Dinamo este în playoff-ul Ligii 2 și vrea cu orice preț să intre în Liga 1.

La începutul lunii martie, Dinamo și-a prezentat noii investitori: Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, reprezentanții firmei Red&White, care au achiziționat pachetul majoritar de acțiuni.

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a vorbit despre implicarea lui Nicolae Badea în vânzarea clubului către Red&White, care a cumpărat 80% dintre acțiunile lui Dinamo.

Oficialul din Ștefan cel Mare spune că fostul acționar al clubului a intermediat tranzacția și că a apelat la el datorită relației cu Dorin Șerdean (n. r. cel care deținea pachetul majoritar de acțiuni), chiar dacă relaţiile dintre omul de afaceri şi oficialii clubului s-au răcit după episodul demiterii lui Rednic, în decembrie 2021.

”Eu cred că domnul Badea este un mare dinamovist. Domnul Badea a avut un rol important şi a ajutat Dinamo, în special acum, în privinţa acestei tranzacţii. Am apelat la el având în vedere relaţia bună pe care o avea cu domnul Şerdean. A mediat lucrurile şi a avut o contribuţie importantă.

Țin să îi mulţumesc pentru acest lucru. De când am ajuns eu la club, domnul Badea a avut o contribuţie prin programul DDB. Nu vreau să dau acum sume.

Știu că a fost destul de supărat după episodul cu Mircea Rednic din iarna anului 2021. De atunci, relaţiile dintre dumnealui şi Dinamo s-au răcit de atunci”, a declarat Vlad Iacob la Fanatik.

A fost programată Adunarea Creditorilor pentru votul planului de reorganizare

Dinamo a depus la tribunal, pe 16 martie, un alt plan de reorganizare modificat, cu prelungirea perioadei de implementare, după ce instanța l-a respins în decembrie pe cel propus inițial.

Conform Tabelului definitiv actualizat al creditorilor, creanțele de la masa credală au o valoare de aproximativ 37,3 milioane de lei, aproximativ 7,4 milioane de euro. Prin noul plan se dorește reducerea acestei sume la aproximativ 2,4 milioane de euro.

24. 956.076 lei (aproximativ 5 milioane euro) reprezintă creanța totală înscrisă la categoria chirografari, categoria defavorizată conform noului plan

Administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu, a convocat adunarea creditorilor SC Dinamo 1948 SA în ziua de 7 aprilie, pentru a fi supus la vot aprobarea noului plan. Noul „plan” este al 3-lea conceput de firma de insolvență RTZ, care lucrează cu Dinamo, din 2021 încoace, iar el se va întinde pe încă doi ani, până în 2025.

În acest moment, Dinamo e pe locul 4 în play-off, cu 32 de puncte, iar Gloria Buzău e sub ea, cu același punctaj, 32. Formația lui Ovidiu Burcă a urcat un loc, peste Unirea Dej, care a pierdut partida cu Steaua, scor 0-3, dar care are tot 32 de puncte.

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 2 după prima etapă

1. Steaua București 43p;
2. Poli Iași 43p;
3. Oțelul Galați 36p;
4. DINAMO BUCUREȘTI 32p;
5. Gloria Buzău 32p;
6. Unirea Dej 32p.

Liga 2 intră într-o pauză competițională acum, pentru meciurile echipelor naționale

CITESTE SI:

Ahmed Bani, i-a adus un punct lui Dinamo cu Gloria Buzău: ”E o luptă foarte strânsă”

Nemulțumirea lui Ovidiu Burcă după egalul cu Gloria Buzău

S-a încheiat prima etapă din play-off-ul Ligii 2. Cum arată clasamentul

3 gânduri despre &8222;Vlad Iacob dezvăluie implicarea lui Nicolae Badea la Dinamo&8221;

Lasă un răspuns