”Îmi doresc să promoveze direct, să jucăm derby-urile de pe vremuri”

Dinamo și Petrolul au disputat sâmbătă, 25 martie, un meci amical (1-1), pe terenul central din baza de pregătire a ”câinilor” de la Săftica.

Dinamo a început mai bine partida și a deschis scorul prin puștiul Alin Șerban, în minutul 31, printr-un șut spectaculos cu dreptul sub bară, fără șansă pentru portarul advers, după o fază la care a contribuit și Iulian Roșu. Astfel, ”câinii” au intrat în avantaj la cabine.

În minutul 56 al meciului, Constantin Budescu a executat perfect o lovitură de colț, iar nou-venitul Jefferson, elogiat și de Marius Șumudică, a egalat cu o lovitură de cap.

Chiar dacă meciul a fost unul de verificare, cele două echipe au luat totul în serios. Spre finalul partidei, Meijers l-a lovit cu cotul pe Alexandru Pop, iar între cele două formații a izbucnit un conflict.

Mai mult, chiar și după fluierul de final al lui Sebastian Colțescu, cei doi jucători implicați în conflict și-au mai aruncat câteva vorbe.

La finalul partidei, Florin Pîrvu, 47 de ani, antrenorul Petrolului, a vorbit despre viitorul lui Dinamo București

Fostul mijlocaș din Ștefan cel Mare, Pîrvu a jucat la Dinamo între 2001 și 2003 și a câștigat titlul și Cupa României cu roș-albii.

”Un test bun cu Dinamo. A fost util, un antrenament foarte bun, au mai intrat și jucători care nu au evoluat. Am debutat copii din academie, sunt mulțumit.

Eu am jucat la Dinamo și îi aștept în prima ligă, să jucăm derby-urile de pe vremuri. Nu e ușor, eu am am ținut legătura cu cei de aici, e bine că lucrurile încep să se stabilizeze. Îmi doresc să promoveze direct, să nu mai ajungă la baraj”, a spus Pîrvu.

Pentru Dinamo urmează meciul din etapa a doua din play-off-ul ligii secunde, la Dej. Partida a fost programată să se dispute, duminică, 2 aprilie, da la ora 16:00, pe stadionul Municipal Dej.

Fanii lui Dinamo au primit 1.500 de bilete pentru Unirea Dej – Dinamo București

Președintele formației din Dej, Gabriel Magdaș a anunțat că suporterii dinamoviști, fanii lui Dinamo au primit 1.500 de bilete pentru deplasarea de duminica viitoare (n.r. 2 aprilie), ora 16:00.

”Am vorbit cu reprezentanții lui Dinamo și le vom acorda jumătate din biletele pentru această dispută, în jur de 1.500. Știm că sunt mulți fani ai alb-roșiilor în zonă și venim în întâmpinarea lor.

Nu ne cramponăm de acel procent de 5 la sută din capacitatea stadionului pentru galeria oaspeților, vrem să oferim dejenilor, iubitorilor de sport și fotbal, un eveniment de ținută”, a precizat Gabriel Magdaș, președintele formației din Dej.

Tichetele rezervate fanilor lui Dinamo au fost puse de azi în vânzare. Nu pot fi achiziționate online, ci doar la casele de bilete de la stadionul din Dej, iar costul unui bilet este în valoare de 20 de lei.

În etapa a treia, Dinamo revine pe teren propriu pentru partida cu Oțelul Galați. Meciul a fost programat vineri, 7 aprilie, de la ora 20:30. Cel mai probabil se va disputa pe stadionul devenit deja casă pe dinamoviști, ”Arcul de Triumf”.

În acest moment, Dinamo e pe locul 4 în play-off, cu 32 de puncte, iar Gloria Buzău e sub ea, cu același punctaj, 32. Formația lui Ovidiu Burcă a urcat un loc, peste Unirea Dej, care a pierdut partida cu Steaua, scor 0-3, dar care are tot 32 de puncte.

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 2 după prima etapă

1. Steaua București 43p;
2. Poli Iași 43p;
3. Oțelul Galați 36p;
4. DINAMO BUCUREȘTI 32p;
5. Gloria Buzău 32p;
6. Unirea Dej 32p.

CITESTE SI:

Nemulțumirile lui Edi Iordănescu după 2-0 cu Andorra: „S-a întâmplat ce n-am vrut să se întâmple!”

Debut cu dreptul pentru „tricolori” în preliminariile Euro 2024. Cum arată clasamentul, după prima rundă

Prima reacție a lui Florin Bratu, după ce a fost prezentat oficial la noua sa echipă

3 gânduri despre &8222;”Îmi doresc să promoveze direct, să jucăm derby-urile de pe vremuri”&8221;

Lasă un răspuns