Video I Ovidiu Burcă, detalii despre conferința de presă în care a pus tunurile pe jucători: ”Am vrut să stopez mentalitatea păguboasă care exista în vestiarul lui Dinamo”

Înaintea perioadei de pregătire din iarnă, o parte din jucătorii lui Dinamo au refuzat să se antreneze din cauza restanțelor salariale (restanțe de 2 luni de zile).

Conducerea a încercat să aplaneze situația organizând o ședință de urgență la care au participat jucătorii greviști și antrenorul „câinilor”, Ovidiu Burcă, urmată de o conferință de presă, în care Ovidiu Burcă şi-a făcut praf jucătorii pentru că au făcut grevă, spunând că dacă ar mai fi avut răbdare câteva zile, situaţia s-ar fi rezolvat.

Disputa de la finalul lunii ianuarie, a fost momentul în care antrenorul a riscat să piardă susținerea fotbaliștilor. Conducerea și suporterii au rămas alături de el și lucrurile s-au reglat repede.

Ovidiu Burcă fiind extrem de nemulțumit de atitudinea greviștilor, în ciuda eforturilor mari depuse de club și de fani pentru a salva clubul. Episodul a avut loc înainte de venirea noilor acționari.

”Eu am făcut niște lucruri pe care le-am simțit. Conferința am făcut-o din două motive. În primul rând am vrut să stopez mentalitatea aceea păguboasă care exista în vestiarul lui Dinamo de mult timp. Eu mi-am făcut lecțiile când am venit la acest club, știam că acest lucru trebuie rezolvat cât mai repede și cred că am făcut-o.

Și, mai important, am vrut să transmit un mesaj puternic, clar, suporterilor. Aceștia au făcut unele eforturi uriașe pentru acest club și nu primeau înapoi nimic din ce au oferit, din ce doreau. Erau foarte dezamăgiți, nu atât din punct de vedere al rezultatelor sportive, dar mai ales la nivelul implicării, a dăruirii tuturor oamenilor din club. Știți prea bine că fără ei acest club nu mai exista și am vrut să le transmit că, din acel moment, oamenii trebuie să se întoarcă alături de noi.

Eu nu am promis la Dinamo rezultate, când am venit, ci că voi instaura un ambient de performanță, așa cum l-am cunoscut și cum m-a învățat Dinamo. Eu cred că acum se lucrează bine, profesionist, este prima mare victorie pe care am obținut-o la acest club”, a povestit Burcă în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști de la Playsport, ”Dinamo 7/9”.

Video I Ovidiu Burcă reacție categorică privind greva jucătorilor (18.01.2023)

Ovidiu Burcă i-a făcut praf pe jucătorii de la Dinamo! Cinci dintre jucătorii săi (n. r. Marius Tomozei, Alin Dudea, Ștefan Fara, Bogdan Gavrilă și Vasile Buhăescu), au intrat în grevă şi au refuzat să se antreneze după ce nu şi-au primit salariile pe ultimele două luni.

Situaţia l-a scos din sărite pe Ovidiu Burcă. Antrenorul lui Dinamo a avut un discurs foarte dur la adresa celor care au ales această formă de protest.

La conferinţa de presă, antrenorul lui Dinamo a ţinut un monolog despre jucătorii care au intrat în grevă şi apoi a plecat nervos din faţa jurnaliştilor.

”Voi intra direct în subiect! Să le fie ruşine! Să le fie ruşine de ce au făcut zilele trecute! Nu aveau niciun drept să facă ce au făcut. Eu încerc să le dau fotbaliştilor ce se poate mai bun. De când am venit aici nu le-a lipsit nimic jucătorilor.

În Liga 1 nu sunt 5 echipe care au condiţiile pe care le are Dinamo. Mă refer la tot, de la bucătar propriu, până la chestiile financiare. Deplasări cu avionul, hoteluri de 5 stele.

Ce au făcut jucătorii e o mare pată pe istoria acestui club. Într-o zi au dat cu piciorul la tot ce am făcut în tot sezonul. O întârziere de două luni nu e ceva grav. I-am rugat să aibă răbdare pentru că în această săptămână se va rezolva.

Am stricat tot ce am construit. Acest grup de jucători a picat testul loialităţii faţă de club, de oamenii care le-au plătit salariile, care le-au trimis mâncare şi l-au reparat salariile.

Au picat testul! Eu nu accept asta. Sunt foarte dezamăgit”, a declarat Ovidiu Burcă.

CITESTE SI:

Ovidiu Burcă a dezvăluit ce la motivat să creadă în calificarea în play-off: ”Am realizat că putem”

Handbal I Alex Pascual, încântat de succesul obținut de Dinamo în Germania

Handbal I Valentin Ghionea cere întăriri la Dinamo: ”Altfel, va fi foarte greu”. Ce spune despre retragerea din activitate

3 gânduri despre &8222;Video I Ovidiu Burcă, detalii despre conferința de presă în care a pus tunurile pe jucători: ”Am vrut să stopez mentalitatea păguboasă care exista în vestiarul lui Dinamo”&8221;

Lasă un răspuns