Răzvan Zăvăleanu, mesaj pentru fanii dinamoviști după aprobarea noului plan de reorganizare

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar a lui Dinamo, a oferit o primă reacție după aprobarea noului plan de reorganizare al echipei.

Mai exact, Zăvăleanu este încântat de această veste, însă îndeamnă la calm, deoarece se așteaptă ca planul să fie contestat. Iată ce a spus.

Mai mult, administratorul judiciar al clubului a avut un mesaj prin care îi îndeamnă la calm pe fani.

„Mă bucur că s-a votat planul de reorganizare, dar nu facem nuntă pentru că ne așteptăm să fie contestat. Să vedem ce zice judecătorul sindic. Ne așteptăm ca noii acționari să rezolve problemele financiare pentru ca partea de licențiere să fie rezolvată până la 30 aprilie.

Din semnalele pe care le am, lucrurile sunt pozitive. Nu aș vrea să pun răul înainte, cred că vor exista banii necesari și se va rezolva tot”, a spus Răzvan Zăvăleanu, pentru Digi Sport.

Veste excelentă în ceea ce privește planul de reorganizare!

Noul plan de reorganizare prezentat de administratorul judiciar RTZ a avut nevoie de votul favorabil a trei dintre cele patru categorii înscrise la masa credală. Nicolae Badea nu l-a votat, justificarea fiind cea că societatea lui este în insolvență și este ”obligat” să voteze împotrivă.

Noul plan presupune o reducere pentru masa credală de la 7,4 milioane de euro la aproximativ 2,4 milioane de euro.

Ar urma să fie șterse datoriile clubului Dinamo către creditorii de la categoria chirografari, cei care, conform planului actual de reorganizare, trebuie să-și primească banii în 2024.

Noul plan de reorganizare, al treilea conceput de RTZ de la declanșarea insolvenței, se întinde până la finalul lui 2025.

Dinamo are datorii curente de 1,3 milioane de euro (firme, instituții, foști jucători, antrenori sau angajați), care trebuie să achitate în cel mai scurt timp. În caz contrar, planează spectrul falimentului.

„A fost APROBAT Planul de reorganizare, modificat, cu prelungirea perioadei de reorganizare al societăţii SC DINAMO 1948 S.A. (în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressement), înregistrat sub nr. 890/15.03.2023, conceput, redactat și propus de către administratorul judiciar al debitoarei, „RTZ & Partners” S.P.R.L. – Filiala București. cu votul pozitiv a 3 grupe din 4, conform prevederilor art. 139 alin. (1) lit. C din Legea nr. 85/2014, urmând ca acesta să fie supus confirmării judecătorului sindic conform prevederilor art. 139 din Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă.

Grupa creditorilor garantați, respectiv, ASOCIAȚIA PELUZA CĂTĂLIN HÎLDAN DINAMO și DIRECȚIA GENERALĂ REGIONALĂ A FINANŢELOR PUBLICE BUCUREŞTI – Administraţia Fiscală pentru Contribuabili Mijlocii Bucureşti au aprobat în unanimitate Planul de reorganizare, modificat, cu prelungirea perioadei de reorganizare al societăţii SC DINAMO 1948 S.A.

Majoritatea absolută a creditorilor din categoria creanțelor salariale a decis că aprobă Planul de reorganizare, modificat, cu prelungirea perioadei de reorganizare al societăţii SC DINAMO 1948 S.A.”, se arată în decizia Adunării Creditorilor SC Dinamo 1948 SA, întrunită vineri, 7 aprilie.

CITESTE SI:

Tensiuni înaintea duelului Dinamo București – Oțelul Galați

Dinamo – Oțelul. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

Vlad Iacob, reacționează după ce planul de reorganizare a fost aprobat de creditori

3 gânduri despre &8222;Răzvan Zăvăleanu, mesaj pentru fanii dinamoviști după aprobarea noului plan de reorganizare&8221;

Lasă un răspuns