Veste excelentă din partea conducerii lui Dinamo referitoare la Antonio Bordușanu și Denis Oncescu

Mijlocașul crescut în Ștefan cel Mare, a fost, în acest sezon, ca și în stagiunea trecută, unul dintre jucătorii de bază de la Dinamo.

A revenit în ”haită” și a jucat ultimele 30 de minute din partida susținută de Dinamo 2 cu LPS Iolanda Balaș Soter Buzău, din Liga de Tineret. Jucătorul de bandă chiar a marcat de la punctul cu var la scurt timp după ce a intrat pe gazon, iar micii ”câini” s-au impus clar, cu 5-2.

Antonio Bordușanu, în vârstă de 18 ani, a suferit la finalul lui octombrie 2022, într-un meci de Liga 2 cu Metaloglobus, acesta a suferit o accidentare, iar verdictul a fost crunt: ruptură de ligamente încrucișate și menisc.

După șase luni de la operație, cu chin și recuperare, jucătorul în vârstă de 18 ani a revenit pe teren. De această dată în Liga de Tineret, sub comanda lui ”Oneață” Augustin.

Deși jucător de bază la Dinamo, clubul îl poate pierde gratis pe acesta, dar și pe Denis Oncescu, titularul dintre buturi, la final de stagiune. Celor doi le expiră înțelegerile cu echipa noastră la vară.

În contextul în care Dinamo are interzis la legitimări. Cu toate acestea, Vlad Iacob le aduce o veste bună suporterilor dinamoviști și anunță că a demarat deja discuțiile privind prelungirea acordurilor.

Astfel, Antonio Bordușanu (extremă dreapta) și Denis Oncescu (portar), ambii în vârstă de 18 ani și eligibili U19, vor continua în alb-roșu.

”Ne-am înțeles în privința contractelor, semnarea actelor fiind doar o formalitate pe care o vom realiza în scurt timp”, a anunțat administratorul special, Vlad Iacob.

Ambii fotbaliști au fost utilizați constant și, în stagiunea 2023-2024, indiferent că Dinamo va evolua în SuperLigă sau Liga 2, vor fi eligibili pentru regulile U19 și U21. Mai mult, în viitor, ei pot reprezenta și o sursă importantă de venit pentru club.

Antonio Bordușanu are deja meciuri la reprezentativele U17 și U18 ale României, pe când Denis Oncescu a fost convocat, în mod regulat, la ultimele acțiuni de la U20, fără, însă, a bifa vreun minut.

12 meciuri, gol și 2 pase decisive a bifat Antonio Bordușanu în această stagiune de Liga 2 și Cupa României.

Bordușanu este cotat la 125.000 de euro de site-ul de specializare transfermarkt.

18 meciuri în prima ligă și gol are Antonio Bordușanu pentru Dinamo, în 2021 și 2022.

13 meciuri are Denis Oncescu disputate în tricoul echipei Dinamo în Liga 2, toate în acest sezon.

CITESTE SI:

Mobilizare maximă înainte de meciul din Ghencea cu Steaua! Câte bilete mai sunt disponibile

Reacția lui Mihai Stoichiţă după acuzaţia de şpagă la FRF!

Video I Vlad Moldoveanu s-a retras din activitate. Motivul retragerii baschetbalistului dinamovist: ”Am făcut-o pentru ei”

3 gânduri despre &8222;Veste excelentă din partea conducerii lui Dinamo referitoare la Antonio Bordușanu și Denis Oncescu&8221;

Lasă un răspuns