Cauza absenței lui Dani Iglesias din primul 11

Dinamo are un meci foarte important marți, în etapa a 5-a a play-off-ului de Liga 2. ”Câinii” vor primi, pe ”Arcul de Triumf”, vizita formației Poli Iași, față de care o despart opt puncte.

Ovidiu Burcă a surprins prin primul 11 trimis în teren împotriva Politehnici Iași prin absența lui Dani Iglesias de la mijlocul terenului.

Poate cel mai bun dinamovist în 2023, autor a 4 goluri, dar și un element de bază la mijlocul terenului, Dani Iglesias a suferit o accidentare destul de gravă la umăr după un duel cu Bărbulescu marți seară, ceea ce l-a făcut să nu fie apt pentru meciul de astăzi.

Din păcate, nu sunt siguri cei din club de posibila utilizare a mijlocașului central la meciul de luni seară,de la Buzău, cu Gloria. Dani Iglesias a lipsit și la ultimul duel dintre cele două echipe în luna noiembrie, tot din cauza unei lovituri încasate la umăr, într-un amical cu Gloria Buzău.

ECHIPA DE START

DINAMO: Oncescu – Moura, Giafer, Bena, Amzăr – Larrucea, N. Roșu – A. Bani, V. Borcea, Ghezali – Țîră;

Rezerve: Dujmovic – I. Roșu, Demici, D. Irimia, Bordușanu, A. Irimia, Șerban, Pop, Florescu.

”Cred că va fi un meci foarte greu, au o echipă foarte bună. Avem experiența ultimului meci la Iași, a fost un meci greu acolo pentru noi, cred că putem face un rezultat bun, să facem un joc bun și sper că putem câstiga.

A fost greu cu CSA, a fost greu pentru noi, am vrut să câștigăm nu doar pentru noi, dar și pentru fani, a fost un derby. Am făcut 2 greșeli, a fost mult mai greu, putem câstiga cu Iași și să revenim în zona victoriilor.

Avem șanse în continuare, cu un meci înainte eram favoriți, nu s-a schimbat nimic, trebuie să câștigăm acest meci și totul va fi bine. Dacă vom câstiga, suntem aproape cu 5 etape înainte de final, depinde mult de acest meci. Cred în promovare, depinde de noi, e în mâinile noastre, dacă jucăm cum știm noi, putem promova.

Depinde de noi să reușim asta, diferența o vor face erorile, să nu le mai comitem. A fost un start greu cu Steaua, dar era derby, presiune pusă de ei, am făcut cadou două goluri, noi la ocaziile noastre nu am marcat. Șansele pe care le avem trebuie să le fructificăm. Jucăm toți cu presiune, presiune a fost de la început, am început să jucăm bine, nu trebuie să avem presiune, să jucăm ce știm și totul va fi bine.

Așteptăm fanii alături de noi, știm cât iubesc clubul, cum ne susțin, cred că va fi o atmosferă frumoasă, cu peluza plină, știm cum vor fi alături de noi”, a declarat Dani Iglesias în cadrul conferinței de presă.

Biletele pentru meciul cu Poli Iași

Clubul nostru de fotbal, a scos spre vânzare, tichetele de acces pentru această partidă. Momentan acestea pot fi procurate online de pe platforma online bilete.ro.

PREȚURI BILETE:

Vip: 140 lei;

Tribuna 1 (sectoare A, B și C) : 70 lei;

Tribuna 1 (sectoare E și E1) : 50 lei;

Tribuna 2 (sectoare J, J1, K, L, M și N): 50 lei;

Tribuna 2 (sectoare și 01): 40 lei;

Peluze : sold out.

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadionului ”Arcul de Triumf”.

Programul caselor de bilete:

Marți (25/04)

Interval orar: 13:00 – 20:45.

Partida va fi arbitrată de Andrei Florin, ajutat de Ghiciulescu Raul Constantin și Duță George Bogdan.

Toate declaraţiile şi reacţiile de la această partidă, pot fi găsite pe –->>> www.doardinamo.com

Partida va fi televizată de: DigiSport, OrangeSport și PrimaSport. Pentru dinamoviștii dinafara României, partida poate fi urmărită pe în direct pe canalul FRF.TV.

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 2

  1. CSA Steaua – 47 puncte;
  2. Poli Iași – 46 puncte;
  3. Oțelul Galați – 45p;
  4. DINAMO – 38p;
  5. Gloria Buzău – 37p;
  6. Unirea Dej – 34p.

CITESTE SI:

Dinamo – Poli Iași. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

Dinamo versus Rednic! Posibilă reîntâlnire după aproape un an și jumătate

BREAKING NEWS I Mircea Rednic revine în Liga 1!

3 gânduri despre &8222;Cauza absenței lui Dani Iglesias din primul 11&8221;

Lasă un răspuns