Video I David Țone, încă o șansă la Dinamo

David Tone părea un tânăr de mare viitor, de mare perspectivă pentru clubul Dinamo, dar în toamnă a ales brusc să plece de la echipa, deși începuse sezonul din postura de titular.

Jucătorul crescut de Dinamo a avut o serie de declarații dure la adresa clubului, dar și a lui Ovidiu Burcă și părea o cauză pierdută. Însă Dinamo nu vrea să renunțe așa ușor la jucător și se încearcă aducerea lui la sentimente mai bune față de club.

David Țone s-a reîntors la antrenamentele lui Dinamo, după ce a avut o discuție cu antrenorul și cu cei din conducere.

”E la mine, la antrenament. E crescut de noi, n-are cum să nu continue. E copil, n-a mai vrut un timp. A vorbit și Ovidiu cu el, încearcă să-l schimbe, n-a fost o rigiditate din partea lui, chiar dacă l-a nemulțumit la un anumit moment. N-are ranchiună, să nu-i arate copilului drumul bun”, a spus Gabriel Răduță

Gabi Răduță a dezvăluit că fundașul central nu a uitat fotbalul deși a făcut o pauză de câteva luni: ”E foarte bun, se pregătește bine, l-am băgat la juniori, are drept de joc la Liga de tineret, ca să pot să-l țin în priză. Îl motivez, vorbesc cu el zilnic, îl mai și cert, în loc să fie unde trebuie… Ar fi jucat titular la prima echipă. Încă e la Dinamo, vedem în viitor.

Îmi doresc ca orice copil bun să rămână la Dinamo. Toți care se băteau cu pumnul în piept și făceau vâlvă au luat copiii și au plecat. Când au văzut că e greu au plecat, au lăsat baltă tot, nu mai sunt dinamoviști, sunt altceva. Au rămas caracterele și la Academie. O mână de oameni, dar foarte preocupați și implicați”, a declarat managerul Centrului de Copii și Juniori de la Dinamo.

David Țone, jucătorul care intrase în conflict cu Ovidiu Burcă și amenința că renunță la fotbal, va reveni în curând la antrenamentele echipei mari.

Fundașul central în vârstă de 18 ani se află în continuare sub contract cu Dinamo și ”câinii” nu au nevoie astfel să îl legitimeze și să încalce practic interdicția la transferuri dictată de FIFA.

Revenirea lui Țone este una importantă, ținând cont că Alin Dudea își va rezilia contractul cu Dinamo și Ovidiu Burcă are nevoie de un stoper. Iar de alte transferuri în Ștefan cel Mare nici nu poate fi vorba.

David Țone și Ovidiu Burcă au îngropat ”securea războiului” și au avut o primă discuție, precum și cu cei din conducerea clubului.

Țone mai are contract cu Dinamo până la finalul acestui sezon.

Video I Gabi Răduță, despre David Țone

David Țone l-a acuzat pe Ovidiu Burcă de minciună

”Nu mi s-au părut niște declarații destul de adevărate și am vrut să intervin. Au fost unele lucruri care s-au întâmplat, însă pe de altă parte nu a spus lucrurile corect și m-a pus într-o lumină proastă. Nu faptul că nu am jucat a fost problema, ci tot ce s-a întâmplat de-a lungul anilor, când au fost tot felul de probleme.

A spus că era periculos ca un tânăr de 17 ani să pună condiții la Dinamo. Păi până la urmă mi-au făcut contract de profesionist. Nu contează că am 17 ani, 18 sau 35 de ani, trebuie să mă respecte ca jucător”, a spus tânărul jucător al lui Dinamo.

Ce spunea Ovidiu Burcă despre conflictul cu David Țone

”Pentru mine e caz închis. N am ce sa mai discut. Realitatea e cea pe care am prezentat o. Nu s-a mai prezentat la echipa. Poate sa declare ce vrea”, spunea Burcă în urmă cu ceva timp.

30 iunie 2023 e data la care îi expiră actuala înțelegere a lui David Țone cu Dinamo.

CITESTE SI:

Video I Aprecieri pentru Vlad Iacob și Ovidiu Burcă: ”Vlad Iacob și cu Ovidiu Burcă au merit extraordinar pentru ceea ce se întâmplă la Dinamo”

”Dinamo are portar de primă ligă pe bancă, dar nu apără”

Campanie I Câini cu mic cu mare în FAMILIA DINAMO!

3 gânduri despre &8222;Video I David Țone, încă o șansă la Dinamo&8221;

Lasă un răspuns